Operaţiune ca-n filme cu călăuze de migranţi

Doi bărbaţi, călăuzele a nouă migranţi, au fost descoperiţi ascunşi în podul unei case după ce au încercat să fugă de poliţiştii de frontieră.

„În data de 24 aprilie, în jurul orei 21:30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Nădlac, au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea în trafic a unui autoturism despre care existau informaţii că este implicat în activităţi ilegale. Autovehiculul nu a oprit la semnalele poliţiştilor şi a continuat drumul cu viteză, părăsind partea carosabilă şi acroşând un gard. După impact, atât pasagerii, cât şi şoferii autoturismului au abandonat maşina şi au fugit în direcţii diferite. S-a procedat la căutarea persoanelor, folosindu-se inclusiv dronele din dotare pentru depistare”, se arată, vineri, într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră Oradea.

Potrivit sursei citate, la scurt timp, au fost reţinuţi nouă cetăţeni străini, din India şi Bangladesh, intraţi legal în România şi care fuseseră pasageri în vehicul. De asemenea, s-a constatat faptul că numărul de înmatriculare al autoturismului este atribuit altui autovehicul.

„Lucrătorii noştri au continuat cercetările în zonă, iar echipele formate din poliţişti de frontieră şi poliţişti i-au depistat pe cei doi bărbaţi în podul unui imobil din localitatea Peregu Mare, un cetăţean român şi unul din Republica Moldova, transportatorii cetăţenilor străini. Cei doi au fost conduşi la sediul sectorului unde s-a stabilit că cetăţeanul moldovean, şoferul maşinii urmărite, nu deţine permis de conducere”, se mai arată în comunicatul menţionat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere frauduloasă a frontierei de stat, tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, punerea în circulaţie pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi trafic de migranţi, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile ce se impun.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

3 Comentarii

  1. bravo!
    bravo si cu aia cu buteliile expirate vandute ca noi la preturi mici batranilor =victime sigure
    e clar ca mai trebuie razii sa cautati culturi provenite din semintele prin posta: a se mirosi cau caini coletele ,chiar daca posta e confidentiala!!!
    altfel ajungem alti sclavi consumatori ai coloniei de infecti

  2. Aha că în filmele și telenovele,care le priviti voi și santeti obișnuiți să le difuzati și românilor?pai daca a.ti ști ce combina s.au au combinat românii pe mapamond ,filmele sânt comedie de prost gust.A.ti auzit de Mafia Diaspora aia care este strâns susținută și înrudită cu NDRANGHETA,CAMORA,MAFIA SICILIANA SI SACRA COROANĂ UNITA.Ce dracu să știți voi asta care santeti la ordinele impostorilor și incompetentilor fara maniere și clasa ,de comuniști frustrati,insolenti si perzumtuosi ,grandomani,amatori, snob. Cred că ar trebui sa trimiteți niste agenți să ia lecții să vă învețe și pe voi.😁

  3. Prostia e perene. Sub masca unui asa zis umanitarism, statele subventioneaza constient/inconstient migratia prin asigurarea subzistentei migrantilor. Acestia ar trebui primiti la noi doar daca au cum si cu ce sa-si plateasca sejurul. N-au bani de hrana si cazare? Sa ocoleasca Romania, sa mearga direct in vestul Europei, la fraierii care-i suporta.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.