Opoziția, resemnată. ”Nu primim niciodată”!

La recepția de 1 Decembrie, de la Palatul Cotroceni, cu prilejul Zilei Naționale a României vor fi sute de invitați.  Organizată de președintele României, de  la eveniment vor lipsi președinții partidelor de opoziție, George Simion (AUR) și Cătălin Drulă (USR).

Liderii partidelor de opoziție, fără invitație

“Nu, nu primim niciodată. Dar oricum noi ne-am făcut o tradiție din a serba 1 Decembrie la Alba Iulia. Așa vom face și anul acesta. Vom fi 10.000 de militanți AUR acolo”, a explicat pentru digi24.ro Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR.

Purtătorul de cuvânt al USR, Ionuț Moșteanu, a confirmat că pe numele lui Cătălin Drulă nu există nicio invitație. “Nu are invitație Cătălin. A primit doar Dan Barna, dar ca vicepreședinte al Camerei Deputaților”.

Oficiali din PSD au confirmat pentru digi24.ro că președintele partidului, premierul Marcel Ciolacu, a primit invitația la recepția de anul acesta.

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

7 Comentarii

 1. Inca o dovada a spiritului si a caracterului presedintelui.
  Rusine.
  Un vis urât acest Johannis

 2. Johannis confunda sarbatoarea de 1 Decempbrie care este pt. toti romanii ,indiferent de culoarea politica pe care o au ,cu lupta lui politica .Aceasta nulitate de om este rusinea Romaniei .

 3. Nu știați vajnici USR-iști că încă de la primul mandat de președinte al domnului Klaus Iohannis a considerat Tribuna oficială la 1 Decembrie Sărbătoarea națională a României ca pe moșia lui sau ca moștenire de la la fondatorii Grupul Etnic German din România (în germană Deutsche Volksgruppe in Rumänien)? Atunci când președinți camerelor parlamentului Liviu Dragnea Călin Tăriceanu nu primeau invitație cei din USR îl pupați undeva cu pasiune. Acum dacă nu vă mai cunoaște e supărare.

 4. Problema e că, se continua discriminarea prin ură față de ceilalți, de parcă nu toți sunt cetățeni români! Sărbătoarea țării nu e a tuturor cetățenilor români? Sau e doar a bugetarilor de lux din politica românească: plavanul, guvernul și Parlamentul aliat și unit la infractionalitate precum nucleul clanurilor infracțional organizate, în acest caz, clanuri infracțional organizate politic?!

 5. 1 decembrie. fratilor daca vreti sa scapati de securisti cu pensii speciale si fosti comunisti agresivi negationisti revizionisti spargeti romania in bucati ca sa rupeti securitatile regionale de centru si dependenta administrativa a muncipiilor de capitala

 6. Măi USR, când nu a fost invitat Ciolacu nu v-am auzit că ” nu-i frumos”. Când îi scuipa pe alții era bun? Dacă partidele nu se vor uni în așa fel încât orice președinte să priceapă că parlamentul trebuie respectat, că partidele așa cum sunt ele înseamnă democrație, atunci oricine va fi președintele țării își va bate joc și de ele și de democrație.

 7. Poate vor beneficia de invitatie elevii Liceului de Arta, din Sibiu: sa beneficieze si bietii de ei de …CALDURA! Biserica Evanghelica, i-a lasat , in fiecare iarna, FARA! …….”O lume minunata, pentru copii!” Ps. Daca ar fi fost invitati in Africa, s-ar fi bucurat de caldura gratis!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.