Oprescu, lovitură pentru statul român

Fostul primar al Capitalei Sorin Oprescu primește, lunar, mii de euro de la statul român. Fostul edil a câștigat procesul pentru pensia specială, informează Realitatea Plus.

Deși n-a mai venit în România, după ce a fost condamnat la 10 ani și 8 luni de închisoare pentru fapte de corupție, Sorin Oprescu va beneficia din nou de o pensie mărită, de fost senator.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4

9 Comentarii

  1. Corect! Legi cu dedicație. Nu ii e deajuns cât are de la locul de munca, trebuie din una nesimțită dar grasa.

  2. nu va pare ciudat (nu spun abuz si discrimanre) ca pentru noi NU este aplicata Constitutia, nu sunt respectate legile si nici hotararile judecatoresti, dar pentru „ei” da ??

  3. Felicitari ! A reusit sa invinga statul sekurist-mafiot Romania !

  4. Pai pina acum, pentru tot ce a facut pentru Bucuresti, a fost recompensat doar cu „bulau preventiv” si lipsire de insulina ca poate, poate….
    Are si dinsul dreptul sa nu moara de foame in exil, acolo unde a fost trimis de „Patria Apriori”, prin plantare de probe.

  5. La noi se pune poprire pe conturi pt cativa banuti, soferilor din Canada care protestau le au fost blocate cardurile bancare, numai noi trimitem purcoaie de bani unor urmariti heneral care se sustrag executarii pedepsei!

  6. Lasa ca vine sa candideze la primăria capitalei in locul lui nicusor ! Faca podul peste lacul ciurel ! Si peste dambovita !

  7. Ca Romania a alungat un profesionist si Grecia a stiut sa-l pastreze. Renumit chirurg, deci un profesor cu adevarat valoros pt studenti. A demonstrat ca poate fi si un bun administrator parca director de Spital. Nu cred ca o personalitate ca el se putea compromite. Daca unii din lista(publicata azi) Rosia Montana pot primi pensie de parlamentar, de ce nu ar putea si o personalitate care nu a cantat in corul…Nu-mi amintesc, cumva a vrut sa candideze la presedentiale cand Zeus i-a plasmuit pe: Iohannis sau Basescu drept „valori”?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.