Opt ani de la decesul lui Vadim Tudor

Astăzi, se împlinesc opt ani de la decesul fostului lider PRM, Corneliu Vadim Tudor, motiv pentru care puteți revedea imagini dintr-o emisiune la care a participat alături de Cornel Nistorescu.

Cornel Nistorescu versus Vadim Tudor la Marius Tucă Show. Ridicarea imunității parlamentare a lui Corneliu Vadim Tudor a fost subiectul unei emisiuni aprinse moderată de Marius Tucă și care l-a avut ca invitat și pe directorul cotidianul.ro, Corneliu Nistorescu.  Emisiunea a avut loc în martie 1997.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4

26 de Comentarii

 1. Place sau nu, dincolo de unele excese de limbaj, a fost un mare patriot. Acum notiunea de patriotism, a devenit ceva desuet. Faptul ca prezentati fragmente de la acea emisiune este bine, dar nu strica si un punct de vedere al ,,Cotidianului”, nu doar al autorului articolului. Ce e de ales, puzderia de cozi de topor si tradatori, sau, uneori gura mare ? Fiecare cu optiunile si trairile lui !

 2. ”Nu se poate totul termina asa
  Trebuie sa fie inca o lumina,
  Inca un refugiu pe o alta stea
  Unde Pomul Vietii prinde radacina.” Corneliu Vadim Tudor

 3. Om mare ! A fost cel care a facut zid in fata influentei rusilor in primii ani de dupa 89 ! A luptat ani buni si cu efect pozitiv impotriva filierei Brucan-Militaru-Iliescu. Ulterior si-a dat seama ca si americanii sunt la fel si ca exista o „coniventa” a occidentului cu Ungaria . Dumnezeu sa-L odihneasca !

 4. @obs,derbedeule,Vadim a fost un turbopatrihot.In iad se zbate sărmanul.A lăsat moștenire pe imbecilii troli proruși și pe balena,sac cu rahat, Soșoacă.

 5. Sorela Sorina amestecă maioneză Rau cu ulei Olpo la Vila Lux; al doilea motiv pentru care Vadim s-a bagat acolo a fost curiozitatea vizavi de castigurile celor din breasla, sa-i pipaie pe cei pentru numele carora s-au strans atâția bani prin Caritas; primul motiv fuse că fiind un tată onorabil de fete, responsabil si foarte anticipativ, vroia sa cerceteze live câștigurile celor din breaslă dat fiind că in 1997 bruma ce mai ramasese din galbenii grupului deep-national se cam topise ca si lingurile de aglutinat din aur ale Zoiei. A nu se confunda maioneza cu humusul si IQ cu QR resurselor sameday.

 6. Dumnezeu sa-l odihneasca. un patriot, pentru ca, in primul rand isi iubea semenii. fabuloase discursuri…

 7. lingaul lui LEANA,sluga PSDista(PRM a5a roata la caruta lui ILICI),un dement,violator care a discreditat NATIONALISMUL

 8. Fa, Veorico, slugă a SUA, UE și NATO, nici în 2000 de ani nu vei ajunge la nivelul de inteligență al lui Vadim, scârbă!

  Cât despre ruși, să-i pui in koor!

 9. Elenule, se stie ca sekooriștii l-au urât pe patriot. Nu vii cu noutăți.

 10. tin minte ca in „epoca de aur” Vadim Tudor si Eugen Barbu erau in competitie cu celalalt patriot (scuzati eufemismul) Paunescu la pupat dosurile si pentru favorurile cuplului prezidential Ceaska de Scornocesti + Leana de la Petresti. petru distractia publicului , periodic in cele doua ziare ale taberelor respctive , Saptamana si Flacara , tovarasii se injurau ca la usa cortului. Tin minte ca in Saptamana , Paunescu era numit „porc” .

  dupa 1990 Vadim a ajuns in tabara asa-zisilor securisti patrioti, o gasca gretoasa care isi foloseau sursele de informatii pentru a da pe gat la Romania Mare ce mai facea unul si altul prin dormitor.

  asta ca tot vad ca mai sunt unii pe aici care il regreta. Or fi securistii lui.

 11. tin minte ca in „epoca de aur” Vadim Tudor si Eugen Barbu erau in competitie cu celalalt patriot (scuzati eufemismul) Paunescu la pupat dosurile si pentru favorurile cuplului prezidential Ceaska de la Scornicesti + Leana de la Petresti. pentru distractia publicului , periodic in cele doua ziare ale taberelor respctive , Saptamana si Flacara , tovarasii se injurau ca la usa cortului. Tin minte ca in Saptamana , Paunescu era numit „porc” .

  dupa 1990 Vadim a ajuns in tabara asa-zisilor securisti patrioti, o gasca gretoasa care isi foloseau sursele de informatii pentru a da pe gat la Romania Mare ce mai facea unul si altul prin dormitor.

  asta ca tot vad ca mai sunt unii pe aici care il regreta. Or fi securistii lui.

 12. tin minte ca in „epoca de aur” Vadim Tudor si Eugen Barbu erau in competitie cu celalalt patriot (scuzati eufemismul) Paunescu la pupat dosurile si pentru favorurile cuplului prezidential Ceaska de la Scornicesti + Leana de la Petresti. pentru distractia publicului , periodic in cele doua ziare ale taberelor respctive , Saptamana si Flacara , tovarasii se injurau ca la usa cortului. Tin minte ca in Saptamana , Paunescu era numit „porc” .

  dupa 1990 Vadim a ales tabara asa-zisilor securisti patrioti, o gasca gretoasa care isi foloseau sursele de informatii pentru a da pe gat la Romania Mare ce mai facea unul si altul prin dormitor.

  asta ca tot vad ca mai sunt unii pe aici care il regreta. Or fi securistii lui.

 13. dupa cum uraști, precis ca esti din tabara ai-laltă, aripa castigatoare a lui asztalos.

 14. Am votat cu el…dar s-a dorit raul cel mai mic !ilievici a fost…raul cel mai mic.Duminica oarba a fost a ,,tutulor”.Ceasca un mare patriot care nu s-a lasat zdrobit de US…ailalta !Nu cred ca vom apuca sa mai apara alt patriot ca CVTudor.Colonie…!

 15. Anul 2015 a fost un an fast. Am scapat de doua javre: de ” tribun ” si de fosila Paula Iacob, care facea apologia infractorilor la TV. Nu ne lipseste niciunul.

 16. Când citești unele comentarii, te crucești câtă răutate și venin există la unii din semenii noștrii! Tendințele globaliștilor își pune, pregnant, amprenta pe societatea românească și nu numai!
  În rest, de morți numai de bine!
  Cine are puțină credință știe că totul se plătește, mai devreme sau mai târziu, într-un fel sau în altul!!!

 17. Termenul de opozitie controlata nu produce decat in putini oamenii reactiile firesti. Multi sunt prea ,,habotnici” si ,,idolatri”, ca urmare prea disperati, ca sa vada obiectiv realitatea. In mare nu este vina lor, ci a propagandei si minciunilor cu care suntem obisnuiti din frageda pruncie. In anumite situații propagandistul încearcă sa linișteasca publicul pentru a face o realitate neplacuta, mai suportabila. Acest lucru se realizează prin utilizarea cuvintelor care sunt fade, eufemistice, propaganda sau control mental în efortul de a convinge un numar mare de oameni sa susțina ceva/cineva pe care în mod normal nu l-ar sprijini. Managementul perceptiei colective a facut ca acest om sa fie perceput ca fiind in opozitie politica, desi era clar in pat cu dusmanul, ori de cate ori ii serveau interesele, care in mici nuante, coincideau cu cele ale poporului. In ultima parte a vietii a inceput sa vorbeasca mai liber, stiind ca i se apropie sfarsitul. Eroi de mucava, miliardari de mucava

 18. Vadim ( 1949-2015 ) a prorocit inca din 1995 decesul iminent al regelui Mihai ( 1921-2017 ) !!

 19. Vadim a fost un om bolnav. Cei care i-au urmarit manifestarile, inclusiv televizate, au putut observa ca atunci cand se infierbanta, ajungea chiar si la convulsii de tip epileptic. Iar un om bolnav este dincolo de vinovatie sau nevinovatie. De altfel, el era evitat inclusiv inainte de ’89 de colegii de gazetarie, chiar si de lingusitorii lui Ceausescu. Dar dupa ’89 au patruns in politica tot felul de nepotriviti. Iar el a fost intre primii. Acum sunt mult mai multi.

 20. @ Un taran roman.Foarte interesant comentariul.Da,acum sunt numai neaveniti si nepotriviti in politica.Greu de spus…ne mai facem…
  bine ? Vai de nepotii nepotilor nostri care vor plati cu varf si indesat…prostiile facute de actuala politichie romaneasca.Acum ne trebuiesc arme …pt urcacania !Poate se va termina si cu asta .

 21. 8 ani de cand a murit lingaul sef al elenei ceausescu! Acum sunt lingaii lui sooaca, simion si putin!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.