Orban, despre ”prețul plătit de PNL” și poveștile cu fraieri

Deputatul Ludovic Orban, președintele partidului Forța Dreptei, a vorbit despre alegerile din 2024, joi, pe B1 TV.

Orban spune că „ prețul plătit de PNL pentru faptul că PSD a acceptat să îi ia în bagaj, pe listă comună, la europarlamentare” ar fi un candidat social-democrat la Președinția României.

Mutarea  alegerilor prezidențiale în septembrie

”Stabilirea datei în septembrie nu este făcută pentru că Iohannis are vreo șansă să prindă vreo funcție europeană… PSD s-a înțeles cu PNL să susțină un singur candidat la Președinție… a acceptat să îi ia în bagaj, pe listă comună, la europarlamentare”.

Iohannis n-are nicio șansă

„Negocierile de după alegerile europene se vor termina mai repede și, din punctul meu de vedere, cunoscând situația în momentul de față, pot să vă spun că Iohannis n-are nicio șansă să obțină nicio funcție importantă.

Grupul politic din care fac parte Iohannis și PNL, respectiv Partidul Popular European, are ca obiectiv principal obținerea președinției Comisiei Europene.

Pentru a obține președinția Comisiei Europene, așa cum a obținut în ultimele multe mandate, vor ceda orice altă funcție”, a mai spus Orban.

Astea sunt povești de fraierit oamenii care cred astfel de bazaconii, care n-au nicio legătură cu realitatea”, a conchis Orban.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5

13 Comentarii

 1. Apropo, cine l-ar ales că președinte al acestei formațiuni pe acest lingau-somer de lux? Asta trebuia de mult scos definitiv din politica! Cine naiba îl mai ia in seama pe acest lătrau mincinos?!

 2. sa nu-mi spuneti ca individul asta umbla liber prin natura !! dar sunt convins ca organele sanitare, sunt pregatite ptr orice situatie !

 3. Fără ‘judecăți de valoare’, atacați decizia care va să vină la CCR ? In topic : Avocatul Poporului tace.

 4. Dragi Șpăgari din PPE, sa furam in continuare. Pana și furtul trebuie sa aibă continuitate in Romania.

 5. Chitaristule, ciocu mic că ești la fel ca ei.
  Ce tupeu porcesc poți să ai !

 6. Sariti in ajutor ca ne omoara PSD-ul!
  Ne extermina prin taxe si plati necuvenite. Ne storc viata din noi si parintii nostri pentru viloaiele lor ascunse, fonduri acumulate pe spinarea noastra, carate pe ascuns in strainatate. Nimeni nu scapa de lacomia, tradarea si rapacitatea lor.

 7. Inainte vreme era un certificat de in viata la 18 luni cu taxa sa, acum s-a redus siesta, s-a facut la 6 luni adica se ridica triplu aceeasi taxa. Au tocat timpul, viata omului ca amarandu-l sa-i ia taxe pe ce nu merita, pe viata respectivului.
  Azilele groazei exportate!

 8. Corectie: durata
  S-a redus durata certificatului la 6 luni. Adica sa tot vii si sa tot vii sa aduci bani mafiei ca sa-ti iei pensia.

 9. Iohannis este păpușarul, omul mizează pe mai mulți europarlamentar sa meargă cu ei la Ursula si sa obtina o slujbulită la Comisia europeana. A promis Covrigarului ca-l face presedinte. Eu zic ca daca-si vede saci-n caruta , face ce a facut cu toti care l-au servit, Orban, Câțu, Ciuca!

 10. Sică dragule ești din aceiași cocină,cine a strigat „generalul” ! Cine a liberalizat prețul la energie dând frâu liber golanilor din sistemul energetic sa îngenuncheze țara,cine a făcut achiziții netransparente in pandemie,la groapa de gunoi a istoriei și cu tine

 11. bine votez un cimpanzeu decat un comunist.
  O sa o vedeti pe sosoaca presedinte, vreti bal, bal sa fie!

 12. Puric presedinte! Vrem si PERSONALITATI adevarate!!! Vrem romani frumosi care au succes in viata, care stiu sa vorbeasca romaneste, sa simta romaneste!!! Sosoaca-i buna de bal/amuc in senat, avem nevoie si de ea, asa ca poate votez…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.