(GALERIE FOTO) Orban și echipa, exercițiu de imagine la BEC

Liberalii au depus, marţi, cu mare tam-tam, la Biroul Electoral Central, 722.000 de semnături pentru listele de candidaţi la parlamentare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

19 Comentarii

 1. Paparuda ruda fugi de prostii slugă.
  Ps. Liberalii pe post de serpari, în ascensiunea spre vârful imbecilitatii. Priviti-l pe alpinistul Orban fără masca de oxigen.

 2. Gasca asta n-are nicio treaba cu pandemia,cu sanatatea cetatenilor romaniei,ea este preocupata de alegeri.Poate c asta ii trezesc pe romani si le dea jumatate din procentul acordat pensionarilor in luna septembrie .

 3. CIRCUL STRUSKY si PNL in turneu cu CAPRA ! dupa indemnul lui CARAMITRU DIN DECEMBRIE 89 „Mircea fate ca lucrezi ” !!!,la aceasta mascarada asistam ca niste prosti de 31 de ani .

 4. @LUMII.,DRAGÃ LUMII NU TREBUIE SÃ VOTEZI ACESTE (editat),NICI SÃ MERGI LA VOT,NU MAI TINE CU MERSU LA VOT,ÎN ACEASTÃ TARÃ,NU M AI AI DREPT DE A VOTA CE REI,PE CINE VREI.VOTUL ESTE FURAT.TINE MINTE GASCA IOHANIS ,AU HOTÃRÎT DE CÎND OR DAT JOS GUVERNUL DÃNCILÃ,CÃ DE ACUMA VOR BARBERII TOT,DAR PE FATÃ.NU M AI TINE CU VOTUL,DEJA AU HOTÃRIT CÎT SÃ FURE, (editat) IOHANISTE.ÎN ZIUA VOTULUI ÎN URNE SÎNT BULETINE GATA STAMPILATE CU CINE VOR EI,DACÃ NU,LE AJUNG,M AI PUN ,CÃ JUSTITIA ÎI DE PARTEA LOR.DOAR SO VÃZUT LA LOCALE DE CE SÎNT ÎN STARE.

 5. A iesit la aer si la vedere gloata „infractionala” ocolita de pedepse!

 6. Penibile pozele, dar fraierii voteaza pndl, nu isi pun problema si ce fac sau ce nu fac aia.
  O singura observatie: daca capra aia din mijloc nu isi punea pardesiul si poza in costumul Evei (cum e obisnuita dela draga stolo incoace) mai castigau cateva procebte ka vot…

 7. O singura observatie: tzurcana moscovita e triumfatoare in fata de mana (ma rog de lada) cu sephu. In timp ce fosta sepha alina gorghiu-dej aa ajuns la munca de jos: in ultimul rand, la caratul lazilor! Rau ai ajuns alino gorghiu-dej!

 8. Imagini mai penibile mai dezgustatoare ca astea ,nu cred ca au vazut romanii nici pe vremurile care se credeau de mult apuse.Trebuie sa le vada cat mai multi romani care ,totusi,sa mai creada ca votul lor conteaza.

 9. Fotografii demne de Agerpresul lui Ceausescu. Ori nu au simtul ridicolului, ori cred ca toti romanii sint imbecili.

 10. Fiecare din cutiile pe care le vedeții purtate de “fruntașii” din PNL sunt câte o Cutie a Pandorei. Dacă dintr-o singură cutie a Pandorei au ieșit atâtea Rele de care nu mai poate scăpa Omenirea, vă dați seama ce se urgie de Rele se va abate peste cetățenii României, peste Națiunea română când când vor fi deschise cutiile, din căruța de cutii ale Pandorei, duse la deschis de perechea fală a Partidului Național Liberal Ralu Turcan și Lali Orban.

 11. În locul unei filmări de propagandă cu mândria liberală, ducând cutii cu tablete și abonamente internet la copiii defavorizați, o gașă de îmbuibați poartă fără rușine, fără să roșească cutii cu semnături false. Fiincă nici 5 la la sută din semnături nu sunt adevărate. Am fost membru PNL și am primit o asemenea sarcină. Pâi nu cunosc mai mult de 20 de pesoane și cred că la mai mult de 5 nu am obraz să merg. Nici nu trebuie mi-a zis lidera de la Oraș, fă rost de cartea de imobil a scării, ai acolo nume, CNP și de semnat, màzgalești tu. Am refuzat, producând o decepție doamnei responsabile cu strànsul de semnături pentru că, nu ajut partidul.
  “încredere pusă în mine”

 12. o adunatura de impostori, vanzatori de iluzii pentru dezvoltarea Romaniei…Toti cu genealogie de parveniti. Priviri de asasini economici, figuri de tortionari politici, anestezisti ai libertatii si ai drepturilor cetatenesti. Zilnic difuzate de masinile de propaganda asemenea imagini provoacă descarcări de noradrenalină si tulburări funcționale oamenilor suferinzi, aflati in capcana societatii totalitare capitaliste din RO . Adunaturile de politruci din „partidele parlamentare” protejati de mercenari actioneaza la subminarea suveranitatii si economiei Romaniei, la pauperizarea si deprimarea populației. O populație nevrotică, mintita, manipulata, divizata abil si condusa prin forta „structurilor” bine platite, nu mai are nici-o reactie la acest Blestem antinational. Elevii de azi sunt alte „generatii distruse” care nu mai înteleg nimic din școala care nu mai e școală, iar dictatura de care stiau din auzite de la cei varstnici o traiesc si ei ca dictatura politico-medicala.
  Conspiratorii de la conducerea statului defileaza cu niste cutii goale de carton si cu niste cutii craniene dispuse la josnicii fara numar…

 13. Cum dracu poti vota acesti penibili? Aceste „panarame” cum spunea Plicusor-Mucusor isi inchipuie ca fac cine stie ce bravura!

 14. Doar chistocul vocal de Traila a scapat de carat cutia! Gasca asta cacanie chiar isi inchipuie ca sunt admirati cum cara cutiile! Penibili!!!!!!!!!!!!!

 15. Nu ”fraierii votează”, ei sunt doar paravanul după care se aranjază , ce trebe ,în camerele cu saci.Evidența.

 16. @M-am săturat..E TARE aia cu kiștokul..păi, gurista aceea/tv., răstălmăcitoare de adrevăr, abia își scoate tocurili dintre pietre..credea că face treabă ca la tv. ,pe linoleum…penibilă politruk.!!

 17. In sfarsit astazi seful guvernului le-a dat vestea naucitoare romanilor : pentru el si gasca lui este VITAL ca alegerile sa aiba loc pe 6 dececmbrie,sanatatea oamenilor nu este vitala.Mor oameni zilnic de luni de zile mai multi decat au murit in 2015 intr-o singura seara dar pentru ei vitale sunt alegerile.Pentru ei nu conteaza cati oameni mor zilnic,pentru ei conteaza sa faca alegeri repede.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.