Oscar a refuzat să mai mănânce

Oscar, porc mistreț, și-a dat silința să fie un bun animal de companie și chiar a reușit să nu ajungă din nou în mediul său natural.

Acesta a refuzul pur și simplu să mai mănânce.

Dus la o fermă, mistrețul unor belgieni a ajuns ”acasă” pe canapea, printre perne și pături, după ce soții au fost chemați să-l ia înapoi, aceșia neștiind ce să îi facă.

Cuplul belgian a adoptat  porcul mistreţ deși nu avuseseră această intenție niciodată.

S-au ataşat  însă de el, iar  animalul sălbatic a fost primit în casă, transmite luni Reuters.

Gregory Guiot a găsit porcul mistreţ pe când era un pui, în timpul unei vânători, şi a decis să-l ia în grijă pentru o scurtă perioadă de timp.

Un an mai târziu, porcul ce a primit numele Oscar şi care a ajuns să cântărească 80 de kilograme, se află încă la Gregory Guiot unde are propria sa canapea, perne şi o pătură.

„Nu ne-am gândit să-l ţinem aici, ci doar să-l salvăm şi apoi să-i dăm drumul, dar ne-am ataşat de el”, a declarat soţia lui Guiot, Tiffany Pierre.

Oscar a fost la un moment dat dus la o fermă pentru a fi reintrodus în mediul natural, dar a refuzat să mănânce şi după o săptămână soţii Guiot au fost chemaţi să-l ia înapoi.

Imediat ce s-a văzut înapoi „acasă”, lui Oscar i-a revenit apetitul.

Și, ca un bun mistreţ de companie, el își alertează stăpânii când are nevoie să iasă afară, pentru a nu murdări prin casă.

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

9 Comentarii

  1. Tare. Aceasta știre va influenta definitiv soarta alegerilor pentru PE. Astepta noi și noi știri cu acest conținut. Oare se poate sa apară și măgarul sălbatic sau capra neagra blmist în asesenea bijuterii cu 56 de carate?

  2. Adevarul e ca si la mine, in garsoniera din Pantelimon, elefantul se intelege foarte bine cu hipopotamul si crocodilul, se hirjonesc toata ziua prin „casa” ! Ragetele leului mai deranjeaza din cind in cind vecinii, mai ales cind fugareste camila, dar in rest e ok …

  3. Da’ Oscar a aflat ca exista Ignatul ? … Si-a facut din timp testamentul ? … In fine, recunoaste ca e mistret, ca in bancul cu militieni ? …

  4. animalele sunt atrase de OM pentru ca vibreaza afctiune. legatura este extrem de puternica. daca animalul este salvat pui fiind, asimileaza omul ca pe unul de al lui. cand il redai regnului din care face parte, ii schimbi „realitatea”. prefera sa moara. asa cum simtitm si noi cand pierdem pe cineva drag…

  5. mandela effect: cand am vazut filmul, ultimul cuvant scris era „reality”. nu este numai amintirea mea, ci a tutror prietenilor mei…ciudat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.