„Ostaşii” lui Ciucă au pierdut în satul lui natal

PNL a pierdut alegerile în comuna Pleniţa, judeţul Dolj, localitatea natală a preşedintelui formaţiunii politice, Nicolae Ciucă, în favoarea PSD, atât la primărie, cât şi la Consiliul Local.

Potrivit rezultatelor AEP, candidatul PNL la primăria Pleniţa, Puiu Calafeteanu, actualul primar al comunei care se află în funcţie din 2004, a avut un scor de 35,5%, iar candidatul PSD, Valentin Braşoveanu, a obţinut un scor de 47,46%.

Pe celelalte locuri s-au clasat Wilhelm-Aurelian Teişi (Uniunea Salvaţi România) – 7,88%, Marius-Florin Barbu (Forţa Dreptei) – 6,62 % şi Sorin-Mihai Grămescu (Alianţa pentru Unirea Românilor) – 2,48%.

Şi la Consiliul Local Pleniţa, PNL s-a clasat pe locul al doilea, cu 28,32%, după PSD care a obţinut 40,06%.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

10 Comentarii

 1. S-au comaZat, măR😜g …
  ■} Halena- PoMpa 2 – Halena {■

 2. Ca la olteni! Sa moara capra vecinului! Cei mai invidioși oameni de pe pământ! Nici la prezidențiale nu-l votează fiindcă îl cunosc!

 3. Un ostaș in slujba NATO, SUA și UE. Fiind atât de ocupat, nu mai are timp ca să fie și în slujba țării. După victoria zdrobitoare de la Podul Înalt va urma si cea de la Podul Suspinelor, la fel de zdrobitoare. Azi am fost impresionat de rujat. Mi se pare că cu cat are mai puțin par cu atât ii iese mai in evidentă rujul primit cadou de la premierul din Luxemburb si de la cel din Canada.
  Ursula, NOTO, UE, Măciuca, Ciolacu, Drulă; Băsescu; Orban, Cîțu, Arafat; Nicușor, etc: ” Gândim la fel, trăim la fel, visăm la fel, urâm la fel, mâncăm la fel, mințim la fel, iubim la fel, in stil progresist, purtăm umbrelă la fel”. Într-un cuvânt: toți o apă si un pământ steril de termocentrală închisă pe motiv de poluare fonică fără timpane si voce.

 4. Dacă și pentru comuna natală a facut la fel de mult ca și pentru rezerviști, nu este de mirare că a pierdut…

 5. Bine ați spus! A făcut tot atâtea câte a făcut pentru militari și rezerviști…adică nimic. Iar oltenii s-au răzbunat. Bravo lor!

 6. Acest domn gangurit vrea sa ne fie presedinte, si ne va fi daca e ordin de la imparatie.
  Macar carisma daca ar avea. Cum il vom suporta noi si pe acesta 10 ani? Il conduc altii.

 7. In sate si orase mici se voteaza omul nu partidul chiar daca are in spate un partid mare nu e garantat ca va castiga si in fata unor independenti. Oricum nu s-a ocupat Ciuca personal sa-i faca campanie si sa-l promveze pe ce-l desemnat PNL sa candideze in comuna natala, avand treburi mult mai importante, insemante de atat.

 8. Mirel Palada :”PSD-ul a scos din rahat PNL-ul și o va lua pe cocoașă”!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.