Păcălită. Ce crede, de fapt, Meloni despre războiul din Ucraina

Giorgia Meloni a spus că războiul din Ucraina ar putea avea nevoie de o „cale de ieșire” în curând. Este doar unul dintre răspunsurile date de  Meloni unor întrebări adresate de un ”oficial african”. Ulterior, Meloni  s-a arătat indignată. A fost „înşelată de un impostor care s-a prezentat drept preşedintele Comisiei Uniunii Africane”, a arătat şefa guvernului italian, prin Biroul consilierului diplomatic al guvernului său, care a emis un comunicat.

Meloni a fost, de fapt, victima unei farse, pusă la cale de comedianţii ruşi Vovan şi Lexus, cunoscuți pentru glume similare făcute mai multor oficiali europeni de rang înalt, iar comunicatul vine după ce aceștia au publicat convorbirea cu şefa guvernului italian.

Discuţia a avut loc pe 18 septembrie, când în cadrul Adunării Generale a ONU delegaţia Italiei făcea un „efort intens” pentru consolidarea relaţiilor cu liderii africani, în contextul valului migrator venit dinspre Africa şi care afectează în special Italia.

Giorgia Meloni s-a referit şi la contraofensiva armatei ucrainene, despre care a spus că merge, dar „probabil că nu dă rezultatele aşteptate” şi „nu schimbă soarta conflictului”.

„Văd că mulţi au obosit. Sincer vorbind, s-ar putea să ne apropiem de momentul în care toţi vor înţelege că avem nevoie de o cale de ieşire. Problema este de a găsi o cale de ieşire acceptabilă pentru ambele părţi fără a distruge dreptul internaţional”, a mărturisit şefa guvernului italian, care sprijină Ucraina cu armament în războiul cu Rusia.

În discuţia cu „oficialul african”, Meloni a fost foarte critică faţă de modul în care UE gestionează problema migraţiei

„Europa a crezut mult timp că poate rezolva problema lăsând Italia singură. Ei nu înţeleg că acest lucru este imposibil, pentru că amploarea acestui fenomen implică, în opinia mea, nu doar UE, ci şi ONU”, spune Meloni.

„Dar problema este că pe ceilalţi nu îi interesează. Nici nu mi-au răspuns la telefon când i-am sunat. Toţi sunt de acord că Italia trebuie să rezolve singură această problemă, iar asta este o poziţie foarte stupidă”, îi critică ea în continuare pe liderii europeni.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5

14 Comentarii

 1. Asa ca dupa diferite 1/1000 proorociri 🙁
  MISHTEAUX a devenit din ridicol un …REAL PROPHET ! 😉 [„verzi si uscate! 😛 ]

  IQ=?
  😉

 2. Gura păcătoasei adevăr grăiește dar nu poate sa-l spuna, pentru ca Uniunea Sovietelor Ioropene a devenit o a doua Închisoare a Popoarelor.

 3. O gră cscă… Urmărindu-i activitatea politică se vede ca cunoaște bine tactica luptei politice însă nimic nimic din intuiție.. Politicul fără viziune intuitivă e o eroare..

 4. Se vedeti pe Iohannis cum se arunca ca bibanu daca vine cineva si ai spune ca a fost ales presedinte la ,,ministerul european de golf ,,sau ,,ministerul european de tras cu schiurile ,,ca are experenta de bagat mingile la gaurica si de urcat pe partie.Isi da demisia de indata si ne saluta din avion crezand ca stapanii i-au aruncat un os de ros.

 5. Ce poate fi mai penibil acum pentru o t.ooot.ă Occidentală cu ifose decât să fie păcălită de niște Ruși ?
  Hai și cu urSULA, măRog…😂

 6. Meloni = Baroana Münchausen. În campania electorala spunea ca i se opune trimiterii de arme-n Ucraina. @Mishteaux: nici un pogrom în România (sau Franta), fi linistit.

 7. „A fost pacalita” 😉
  insa a reusit sa (atentie:)
  TRANSMITA UN MESAJ ! 😉 😉 😉 … cine are urechi sa auda [UE] ! 😛

  Mishteaux e SPECIAL !

 8. Situatia din Ukraina n-are nevoie de o iesire, poate ingheta asa, rusii, invingatorii hotarasc, pe invinsi nu-i intreaba cineva, vreodata. Pe nazistii germani si pe cei japonezi i-au intrebat cineva ?

 9. O data zice un politician adevarul, si dupa aia tipa ca a fost inselat! Tipic.

 10. In primul rand ea a pacalit lumea, ca sa fie aleasa. Acum ca are in brate problema migrantilor nu face nimic, dar spune ca se asteapta ca UE sa faca ceva desi ea stie prea bine ca UE nu va face nimic. Sa ii puna la pachet si sa ii trimita pe migranti inapoi in nordul Africii, asta trebuie sa faca. Si sa confiste navele si sa ii aresteze pe oengistii care o fac pe calauzele pentru migranti ajutandu-i pe acestia sa ajunga in Europa.

 11. Asa, si ? Unde-i problema ? O blonda imputita, care se prezinte drept „presedinta Comisiei Uniunii Europene”, a inselat pina acum sute de milioane de cetateni europeni ! Si nu la telefon.

 12. Eu v-am avertizat dinainte 😀 …
  ce face CHINA ? 😉

 13. Vovan si Lexus fac mai mult pentru scoaterea la iveala a gunoiului ce zace in „vestul civilizat” decat toate ONG-urile si urnalistii din „presa libera”. Probabil ca daca o sa faca greseala sa calatoreasca in „vestul civilizat” sau alte colonii internationale, o sa fie „renduiti” de SUA sau UK, si tinuti in puscarie, cum il tin si pe Assange

 14. CONTINUARE, CA nu MA PARRASII iNSPIRATZIUNEA polemica !

  CAREVASAZICA, Doi Bagabontzi RUSHI, mai Lipsitzi de Ruhinare decat MIgrantzii Dragi lu’ Donna Meloni au PRINS-o (I!!!!??? hi hi hi Cine Le stie oare prin CE Cotlon de la ORGASM … ORGANISMELE Europeene si AU … 🙂 … 🙂 LUND-o pe NeASHTEPTATE, far’ de NICIO

  PreLudiere au SubPUS-o la NISHTE DezBATERI Dure, in Locuri indeobste folosite NUMAI de catre Acceptatii Donnei Meloni, si NUMAI in Intimitatea COMUNA, Casnica …

  Fara NICIUN Feliu de … Blandetze PROCEDURALA Onctuoasa, CUM se face in Cazuri de Distractie RECIPORC-Intima si Acceptata !!!

  Pai sa NU te oripilezi sa sa SPUI Public CE ai patzit ?

  Te oripilezi PUBLIC !
  NU ai incotro, ca …

  dupa CUM se pare ca merge … MERSul Lucrurilor, te vei obisnui … 🙂

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.