„Păi Naa”, cum s-au uitat totuşi milioane de oameni, pe Youtube, la aşa ceva??

Prezenţa manelistului Babasha la Concertul Codplay – pentru a doua oară, când n-a mai fost huiduit, ci aplaudat – continuă să genereze reacţii acide pe internet.

„Dacă acum doua zile manelistul promovat la concertul Coldplay a fost huiduit copios si … suculent, după furtuna de comentarii iscate de prestația lui Babaşa, la concertul de aseara, acesta a fost aplaudat!
Bravos națiune, halal să-ți fie! Ipocrizia a cucerit România!
Deranjez? Mă bucur!
Cine nu s-a prins ca promovarea guristului e doar marketing lipsit de scrupule – pentru ridicarea cotei lu’ baiatu’ – însemnă că sau e naiv, sau habar nu are cum merge treaba pe la Bucale … și nu numai!”, a scris pe Facebook Corneliu N. Vaida.
În opinia sa, dacă în locul manelistului urca un alt artist rom – Damian Draghici, Connect-R … chiar Pepe, nu ar fi fost huiduit în „seara de sinceritate a publicului” şi nici nația nu se făcea de râs.

Intre timp, piesa care a împărțit România se apropie de 8 milioane de vizualizări pe Youtube. Uluitor!

Versurile melodiei cântate de Babasha vorbesc de la sine despre nivelul… artistic.

„Oo, oo, îmi plac prea mult ochii tăi/Oo, oo, ce să mă mai fac cu ei/Oo, oo, cred că bag la amanet/Să merg să îți iau bile/Te duc undeva secret/Păi naa, păi naa/Nu te lasă mama ta/Să umbli cu Babasha/Că te ia de lângă ea/Păi na, păi na, păi na/Are dulce vrăjeala/Îl ajută și pielea/Poate-ți fură inima.

Oo, oo, la tine-am abonament/Oo, oo, să te iubesc permanent/Oo, oo, dragoste cu gust de Cola/Mi-ai dat peste cap busola/Să te mănânc că pe Ola/Ale, ale-le-le, tu ești fix pe placul meu/Și oricât mi-ar fi de greu, te vreau mereu, gen/Ale, aleleu, se-anunță mare stabor/Că în neam de Spoitori să te-nsori nu e ușor”, sunt câteva dintre versuri „Păi Naa”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Ioana Radu 8577 Articole
Author

17 Comentarii

 1. Se aranjeaza rezultate helectorale , d-apoi lickuri pentru manelisti !

 2. … chiar nu face nimeni diferența între ”vizualizări” și ”utilizatori/oameni”????????? Dacă un fin elitist iubitor de coldplay și bașaba, ascultă de 100 de ori (flux continuu) melodia lui Bașaba asta înseamnă că videoclipul are 100 de vizualizări, dar doar un trotinetist a văzut, asculta și dansat pe melodia aceasta!!!! nu 100 de utilizatori/oameni…

 3. Musica kitsch de subcultura. O dovada cat de jos a ajuns educatia si cuktura muzicala adevarata zero.

 4. nana, astia au drept de vot iar rezultatul se vede, o sa fim frati cu Belarusul!
  Se face tot ce este posibil, pentru alungarea romanilor iar cei ramasi, sunt astia…
  Distrugem scoala, istoria, industria, pierdem pamanturile, resursele dar ascultam la invataturile manelistilor!

 5. Asta e nivelul de educatie din Romania pentru tanara generatie si „cei alesi” prezenti pe stadion au dovedit prin huiduieli ca au ramas repetenti si nesimtiti…
  Asa intelege „elita” sa se manifeste „civilizat”…

 6. Asta-i muzica pentru retardei. E clar ca BANII au fost UNICUL argument al celor care l-au adus pe scena. NU banii pe care i-au dat spectatorii, ci banii pe care i-au primit ei. C-asa-i in capitalism.

 7. „Cat traim pe acest pamant” avea de trei ori pe atat da iutube sa gandit sa o stearga; nu se impaca cu ideologia marxistoglobalista. dupa care a reaparut cu 50k. acum iar are peste 1mil.

 8. …”nația” s-a făcut de rușine?”nația” se cam ascunde,caută să fie cât mai discretă,că știe că e culpabilizată la orice pas,i se impune fățiș să dispară; vreți să spuneți că pe stadioane se face „cultură”? dacă ați observat,nici măcar sport nu se mai face-se face doar politică-e și asta o „afacere”;de unde știu eu că ăia cu tărăboiul nu erau din „partida adversă” dacă tot se desfășura „cultura” pe un stadion

 9. Mda.. Turmă influențabilă, fără gusturi formate, fără șira spinării fără rațiune.. Mai trebuie demonstrat ??

 10. Sa fim realisti la tara romanii nu mai canta hore si doine ci s-au gipsanizat asculta manele la greu.

 11. Și unii îl mai numesc și,,compozitor,,pe burlăcie asta colorat.Pai deștepților,te numești inginer dacă ai făcut o facultate tehnica,medic dacă ai făcut facultatea(universitatea) de medicina .Ca sa te numești compozitor trebuie sa fi făcu t facultatea de compoziție din cadrul UNMB
  .Pai asta a făcut aceasta din urma facultate ca să se numească compozitor ?Nu are cum! Una este sa compuii cine știe ce și alța e sa fii compozitor!Știu bine ce spun,ca doar n-o fi vreun Mozart,ferească Dumnezeu!

 12. „/Are dulce vrăjeala/Îl ajută și pielea/”
  Nota de superioritate, nu il mai deranjeaza pielea.

 13. Uite un caz, Nicu Kovaci e un compozitor formidabil. El nu are studii de compozitie dar e cel mai tare in etnorock din tara.

 14. Ma interesa mai ales treaba cu staborul. Sa stiu si eu ce e ca sa ma integrez sa nu raman undeva la marginea societatii rade lumea de mine ca nu sunt update.

 15. „cum s-au uitat totuşi milioane de oameni, pe Youtube, la aşa ceva??”
  Explicatia e concluzia logica a celebrei „sunt prosti , dar multi „, anume „prostii sunt multi „

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.