Palatul Parlamentului, în culorile Ucrainei

Palatul Parlamentului va fi luminat din nou în culorile Ucrainei. „La împlinirea a doi ani de la declanşarea agresiunii ilegale, ilegitime şi neprovocate a Federaţiei Ruse împotriva Ucrainei, în semn de solidaritate cu poporul ucrainean, faţada principală a Palatului Parlamentului, dinspre Piaţa Constituţiei, va fi iluminată în culorile drapelului Ucrainei, sâmbătă, 24 februarie, începând cu ora 19.30.

De asemenea, drapelul Ucrainei va fi arborat, în aceeaşi zi, la intrarea principală a Palatului Parlamentului. Sacrificiul poporului ucrainean va fi marcat de Camera Deputaţilor printr-un minut de reculegere pentru cetăţenii ucraineni care şi-au pierdut viaţa în acest război nejustificat, luni, 26 februarie, în şedinţa de plen a forului legislativ”, se arată în comunicatul de presă publicat de Camera Deputaților.

In urmă cu doi ani, Palatul Victoria era iluminat în culorile drapelului Ucrainei, în semn de solidaritate cu cetățenii ucraineni: „Guvernul condamnă cu vehemență agresiunea militară a Rusiei, care pune în pericol siguranța și viața oamenilor nevinovați”.

Solidari cu #Ucraina. Guvernul României este alături de poporul ucrainean și condamnă cu vehemență agresiunea militară a Rusiei, care pune în pericol siguranța și viața oamenilor nevinovați. În semn de solidaritate cu cetățenii ucraineni, Palatul Victoria este iluminat în culorile drapelului Ucrainei”, se preciza atunci într-o postare de pe pagina de Facebook a Executivului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

29 de Comentarii

 1. Românii pot fi solidari cu refugiații ucraineni, dar niciodată cu regimul dictatorial și mincinos al lui Zelensky. Cel care ne-a mințit că va acorda dreptul la limbă și cultură românească românilor din Ucraina. Iar faptul că Parlamentul României, cea mai detestată instituție națională, este solidar cu Ucraina denotă faptul că Ucraina un astfel de susținător merită și nimic altceva. Cu atât mai mult românii vor detesta această țară, ceea ce nu este rău deloc.

 2. Vai de mama voastră de cretini și lingăi!…
  Sunteți în stare să vindeți țara pentru un prost!…

 3. O ideie foarte buna ,eu o sa imi vopsesc gardul si casa in aceste culori .

 4. Fetishism antinational. Romanii persecutati din Ucraina vor sarbatori cu dansuri si cantece populare.

 5. Hai sictir Ucraina! Ruşine să vă fie parlamentarilor români că acceptaţi aşa ceva! – UCRAINA ESTE O SINISTRĂ FĂCĂTURĂ SOVIETICĂ! ŞI NU NE ESTE PRIETENĂ! TREBUIE SĂ DISPARĂ DE PE HARTA EUROPEI! LA FEL ŞI MOLDOVA!

 6. @Paulian Ionescu
  ,,O ideie foarte buna ,eu o sa imi vopsesc gardul si casa in aceste culori .,,
  Si eu WC =ul !!!

 7. Ati pus iar placa cu agresiunea ilegala,ilegitima si neprovocatoare a Rusiei asupra Ucrainei cand noi stim ca Ucraina a provocat si a cosiderat populatia rusa neindigena a oprimato folosind armata.
  Deasemeni stim ca Ucraina n-a fost niciodata stat, a fost infiintata de Lenin cu teritorii luate cu tot cu populatie de la rusi,romani, polonezi, unguri.
  Tembelii care au hotarat iluminarea Palatului Parlamentului in culorile Ucrainei ar trebui sa faca sondaj sa vada daca romanii sunt de acord cu aceasta masura.

 8. DAȚI-I BĂTAIE -ÎNVĂȚAȚI CORECT PROCEDEUL-PESTE UN AN S-AR PUTEA SĂ FIE CULORILE RUSIEI ! OARE DE CE NU NE VEDEM DE TREABĂ ? NU MAI ESTE NEGOCIERE?

 9. Sfanta Cruce Vie a lui Iisus Christos sa-i mature din conducerea Sfantei Noastre Romanii pe toti tradatorii romani sau nu, alogeni sau nu. Fie c-acestia sunt imbracati in haina militara sau nu care doresc ca soldatii romani sa participe pe teren in lupta contra rusilor. Decat sa-i mai rabde pamantul, Sfanta Treime si Sfanta Maica Domului pe acesti criminali satanisti ce ne conduc ca sa fim datorita politicii lor de obiedenta fata de USA si UE distrusi ca tara si popor de termonuclearele rusesti si trasformata tara in mormane de moloz si noi, romanii in gramajoare de cenusa mai bine sa-i arda pe ei cu foc de pucioasa cat mai repede cu putinta. Amin.

 10. Și eu voi purta mâine o insignă cu steagul Ucrainei. Sper să mă apostrofeze un sosocar să am motiv să-i dau cu poșeta în cap.

 11. Nutica nu e mai bine sa te duci mâine la urgente la Balaceanca ,cu asta ii jignim pe romanii asupriți din Ukraina ,spalat-o pe creier

 12. @ Elena Popa , nu te va apostrofa nimeni. Cu oamenii de nimic nu se-ncurca nimeni.Daca vii la mine , ti-o insurubez (insigna) in mijlocul fruntii….” Cine-o indragit strainii/ Sa-i mince inima ciinii….”

 13. Paulian, se pare că scrii și pt. mine, când nu o fac direct !!! Mulțumesc !
  Acum o fac foarte pe scurt: la anul pe vremea asta nu vor mai avea trădătorii de țară ce aniversa. Această așa zisă țară ucraină va fi îngenuncheată !!! Scuze populației de acolo ce nu este de acord cu „evreul nanic”, dar care nu pot să-l oprească din a le distruge viețile și bunurile.
  A propos, vă dau încă un ex de cleioasă și urât mirositoare obediență: într-un județ de pe granița nordică salvamontul, jandarmeria montană, etc. risipesc resurse umane și materiale nemăsurate ca să-i găsească prin munți pe fugarii de război ucraineni, suspendând orice altă misiune de salvare a cetățenilor români.
  Poate după ce stăpânii lui îi vor da flit nenorocitului de iohanis o vor lăsa cu toții mai moale și cu obediența.
  Sunt convins că la vot, românii responsabili și demni se vor gândi „cu simpatie” la așa zisele țări ucraina și moldova !!! Pentru pupincuriști propun un „pod de flori” și peste Tisa.

 14. Să vă fie rușine la tot clanul PSD PNL, niște lingăi și trădători de țară, apărați doar interesele ucrainenilor

 15. „Drapelul Ucrainei va fi arborat, în aceeaşi zi, la intrarea principală a Palatului Parlamentului.”
  Aşa ceva este ilegal, dar cărui guvernant îi mai pasă de lege când are ocazia să-şi arate slugărnicia?
  Jegurilor!

 16. Parlamentul in culorile Ucrainei iar Iohanis merge la Paris pentru Ucraina. Bai tradatorilor nesimtiti, Ucraina e alta tara, voi trebuie sa reprezentati interesele Romaniei, nu ale Ucrainei care a refuzat pacea!

 17. Uraaa! BOLSEVISMUL A INVINS SI-N ROMANIA. Nu degaba au muncit ucrainenii din rasputeri sa realizeze PRIMA BOLSEVIZARE A ROMANIEI, in anii ’50. Iata ca feciorii bolsevicilor de atunci s-au ridicat pe culmi si, cu ajutorul ucrainenilor nou veniti in Romania, de data asta cu ajutorul fratilor lor de arme, americanii, au SOVIETIZAT DIN NOU ROMANIA. SLAVA UKRAINA!

 18. Panaramele accepta tot si se mai simt si vulnerabili la laudele ucranilor. Mereu au stat ascunsi dupa colturi. Asa va va pune urmasii la coltul istoriei acolo unde va este locul. Am ajuns tomberonul Europei. Slugi penale. De ce nu luminati in culorile Romaniei rasurilor? Puteati sa adaugati culoarea rosie. Culoarea sangelui varsat de inaintasi sa apere tarisoara asta ce ati vandut-o strainilor. Cat v-o mai rabda pamantul hienelor?

 19. Nu e vorba de „sacrificiul poporului ucrainean”, ci de sacrificarea poporului ucrainean. In fine, revin la definitia acestor imbecili inutili : nascut sluga, viata de sluga, mort sluga.

 20. Dovada că sunt atât de vânduți khazarilor încât nu le mai pasa de țară popor constituție. Sa vă ia draq de neghiobi. O să vă voteze tucatorii de dosuri khazare. La votare îți dai seama că procentul de votanți este compus din tucatori de dos khazar și de idioți. Se pare că Romania are destui

 21. … si sa nu uitati cumva si doua portrete imense (cam de 10 pe 20 metri), cu Navalnii, de-a stinga si de-a dreapta intrarii ! Ca daca-i bilci, bilci sa fie !

 22. @elena popa : daca tu ii dai cu poseta in cap , ce crezi ca il va retine pe ala sa-ti umple curul cu bocanci ? !!! Va rog nu editati cuvantul ,, cur ” ! L-a folosit si acad. Graur si mai de curand d-l Nistorescu intr-un editorial !!!

 23. Sa FIM blanzi cu Alde E.P.-uri … 🙂
  Sunt NAROZI, de SEX InCert, (FLUID, You!), In Schimb IDIOTZI …:)
  Si MUUUUUULTZI, ca Viermii de Mushte VERZI …
  Cu Larvele LOR sa ii hranim pe UNii care NE chinuie ACUM.

 24. Asta e bine.Semnalizarea ii va ajuta pe rusi sa nu greseasca tinta si sa omoare civili nevinovati.Dati tare inainte.In 43 cand nemtii erau la portile Moscovei si propaganda romaneasca propaga victoria finala,erau pline carciumile si berariile din Bucuresti de nevestele si ficele aristrocratiei romanesci ce se -intretineau- cu….aliatii.Rsnacii au iesit din noroaie si zapezi si au ajuns sa-i faca praf pe aia ce erau siguri de victorie.Si au pedepsit dupa capul lor de mujici aliatii fascistilor.Adica dupa sloganul-Facem si noi la voi-Cum ati facut si voi la noi.Slava razboiului total.

 25. Da, poarta insigna miine, da’ ai grija ca atunci cind ti-o pui pe rever sa nu te intepi in tita, ca iese tot veninul ! Si nu uita sa pui si ceva albastru in sus (chilotii, jos, sint deja galbeni) ca sa fi asortata in „culorile Ucrainei” !

 26. Ooo! Ce de gentlemen!
  E plina Rusia de astfel de domni!
  Când nu mai aveti cuvinte scoateti bâta.

 27. Abia aștept!
  Vad ca le pica rău de tot la putinisti.
  Venise cineva cu ideea geniala de a da schimba în „Navalnîi” denumirea străzii pe care exista Misiuni diplomatice ale Rusiei, în fiecare tara UE, astfel ca în corespondenta lor sa apară str. Navalnîi.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.