Pamela Anderson a renunțat la farduri

Pamela Anderson a  luat decizia de a renunța la farduri. Spune că vrea „să se întoarcă la persoana care a fost înainte de a veni în California”  

„Prefer să am fața goală în aceste zile. Mă recunosc din nou și am mai multă încredere ca niciodată. Nu vreau să încerc să arăt mai tânără.

Vreau să pozez exact așa cum sunt. Sunt în regulă cu cine sunt și cum arăt fără machiaj.

Poate a fost un experiment la început, dar am făcut asta pentru a-mi dovedi mie ceva și, ca bonus, sunt atât de fericită că ceilalți au rezonat cu această decizie”, a spus Pamela într-un interviu din trecut.

Pamela Anderson spune că e fericită în noua postură și că încearcă să le încurajeze pe femeile din lumea întreagă să se iubească exact așa cum sunt.

Actrița se numără printre vedetele care își acceptă vârsta, iar copiii ei o susțin în decizia pe care a luat-o.  Băieții o felicită adesea pe contul său de Instagram.

Pamela Anderson a reflectat asupra deciziei de a renunța la machiaj: „Știm măcar cum arată o față”

Adeptă  acum a unei imagini cât mai naturale, Pamela Anderson, 56 de ani, s-a alăturat unei companii de skincare, vrea să contribuie la lansarea de noi produse  vegane, susține PageSix.

Noul aspect i-a luat prin surprindere pe fani, dar ea pare hotărâtă să nu își schimbe decizia.

Vedeta este mândră de „mișcarea” pe care a pornit-o și încurajează femeile să aibă curajul să se afișeze fără produse de înfrumusețare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

7 Comentarii

 1. In sfarsit, am rasuflat usurat. Pamela e vegana. Bai nici nu stiti prin ce chinuri psihopupu am trecut pana sa aflu stirea asta care cred ca cutremureaza sau cutremureste (scuzati gresala, sunt emotionant) intreg papamondu’, aaa, asta pamamondu’…aaa, asta mapamondu’!
  PS Reclame la tigai n-aveti?

 2. Din ciclul „Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul” mort, adică diferența dintre vârsta de 56 de ani a unei femei care arată, fără sulemeneli, ca una de o sută și ceva peste !

 3. @Teddy
  -a stat prea mult la soare
  a fost salvamar in Bay Watch
  de la UV i s-a tabacit pielea ca la lupii de mare, batranii marinari.
  (putea prinde UV si la solar)

 4. O femeie frumoasă e frumoasă oricum, nu că aici ar mai fi cazul.O femeie inteligentă e frumoasă întotdeauna.

 5. P E R F E C T !
  Cauta una ca Nina Cassian …:)
  Numai BUCURII sa ai cu Asemenea FRUMUSEti Interioare …)

  AU fost Destui AMATORI DE!
  AI Companii …:)

 6. Așteaptă puțin, Conti, și o să te-nsori cu una electronică.Un borcan de gel siliconic pe zi pentru „întreținere” și bei fi fericit.Da, la vârsta Ninei Cassian aș prefera-o Pamelei.Apropos, Liz Taylor avea pe la 70 un zidar pe nume Fortensky sau ceva, așa că e loc, Cher, Madonna, Mariah Carey samd.

 7. De Insurat NU ma mai pot insura …
  SI, la CE mi-ar folosi?
  Cu CAT as avea mai MARE Averea (Pe CARE ACUM NU o am … 😊cu ATAT mai periculoas as trai, cu o Sotie LEGALA TANARA … 😊
  Destui NAROZI au facut ASHAO Prostie si au decedat Brusc, Deodata, Instantaneu, in Linistea si Calmul GENERAL : „Saracuu’, l-a epuizxat Bampira Tanara” … 😊
  Ideea este ca Barbatii, cu CAT imbatranesc, cu ATAT au Nevoie de MuieriDinCeInCeMai T I N E R E.

  CUM se poate gasi si construi o Relatie PERFECTA de acest GEN?

  A.PUTERI Specifice PASTRATE printr-o VIATA de Exersare Zilnica, multiple si indeluuuuuungate Exersari ZILNICE.
  Cestie de TIMP Personal, in general se EXCULDE o Slujba la Careva, STAT sau Privat …
  Si DeCaderea InEvitabila a lor (Puterile Specifice masculine), sa fie CatMaiLeeeentaaaa – prin Regim de Viatza, SortGREU si HRANA Siiii XEX SEX SEX – DeCaderea compensata CatSeVaMai putea – prin Tehnica CONTROlului „vanghelizarii” … 😊
  Tehnica CE permite Indeluuuungi DeZbateri Specifice si placuuuute, ca atat cat dureaza MaiMult.
  Dar, TREBUIE Exersata INCA din Tinerete, de Preferintza cu O NEVASTA … 😊in Linistea si Sigurantza CAMINului Conjugal.
  B.BANI InDestul,
  NU sunt neaparat OBLIGATORII, da’ NU strica ! NU strica DELOC!
  BINE gestionati,
  (Sa NU DAI ca Naroduu’ cu BANI in Tinerica, pen’ca IMEDIAT apar din Aer, Profitorii, Rude de ale Danshii sau NU)
  BANII induc si Respect din Partea Tinerei, si Ramanerea langa „Boshorog”, pana CAND, Fata isi descopera TOATE Capabilitatile SI, InEvitabil se va produce DesPartirea AMIABILA si cu OareCE InZestrare a Tinerei … 😊

  CONTINUARE

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.