”Până la Dumnezeu te mănâncă sfinţii”. Cazanciuc i-a luat pulsul lui Mircea Geoană

Senatorul PSD Robert Cazanciuc afirmă că Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, ”este prezent în spaţiul mioritic mai mult decât ne-am fi aşteptat” și susține că un candidat independent nu poate câştiga alegerile prezidenţiale.

Întrebat în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, dacă Mircea Geoană ar putea fi un preşedinte care să se ridice deasupra jocurile politice dâmboviţene, Cazanciuc a spus:
”Mircea Geoană a plecat tot de pe Dâmboviţa. E adevărat că are o carieră destul de importantă, e cel mai înalt român cu funcţie. E extrem de respectat, am vorbit cu partenerii din afara ţării şi îmi povesteau că, la reuniunile unde e şi Mircea Geoană prezent, lumea îl admiră, ştie despre cine este vorba, e din acel film. Ce o să fie până la preşedintele României e cale lungă. Eu cred că un independent nu poate să câştige alegerile în România pentru că ai nevoie de sprijinul unui partid pentru a fi propulsat, pentru a sprijini un set de valori. Mircea Geoană poate să sprijine un set de valori, dar a mai avut această ocazie”.
 ”Nu ştiu dacă o să se hotărască să candideze, aşa pare. Nu l-am auzit spunând foarte clar că vrea să candideze. Este prezent mai mult decât ne-am fi aşteptat de la Secretarul General Adjunct al NATO în spaţiul mioritic. Şi atunci evident că oamenii îşi pun întrebări. Dar până la prezidenţiale, noi avem europarlamentarele, deci până la Dumnezeu te mănâncă sfinţii. Europarlamentarele vor da trendul şi vom înţelege mult mai bine ce vor românii. Vrem să mergem în continuare cu Europa sau cădem într-o zonă de extremă pe care n-o dorim”, a conchis Cazanciuc.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

8 Comentarii

 1. ba baieti si fete, sint 44 la suta analafabeti functionali in romania restul de abia asteapta sa pupe moastele….socrate era impotriva democratiei …de ce? sustnea ca nu poti da drept de vot unor prosti…or alege unul caz ei …prostanacu …a ajuns la nato ca sa fie presedinte ..asl romaniei…soros si jidanii ne pregatesc de 30 de ani cadrele …

 2. & S-a ajuns și Cazanciuc lider la PSD, adică, ce a fost și ce a mai rămas, pe la PSD, ?

 3. Asta vorbeste la ordin. Kazanciuc este un golan politic ca si varo-su Ponta, hot de doctorate. Baietii astia doi ai securitatii nu se pricep la nimic, stiu doar sa dea din clanta pentru a-i fraieri pe berbeci.

 4. wernării, ciolacii, ciucii, arahatii, câții, orbanii, macoveii, noricile, alinuțele si celelalte putori… TOȚI NIȘTE SATANE !

 5. Rade-un ciob de-o oala sparta, i se aplica si astuia, fudulia tipica celor cu iq sub medie e si ea vizibila…

 6. „DEJA „ALESUL E NUMIT ” NATO-USA ARE NEVOIE DE ÎNCĂ O UCRAINĂ—DUPĂ CE PE UCRAINENI ÎI VOR TERMINA ȘOBOLANII CU„DINȚI DE –VIDIA– CARE CICĂ LE MĂNÂNCĂ ȘI „MUNIȚIILE” livrate de unchii și mătușile sam ””!”!”

 7. CE mai Vuiet, CE mai Framat printre ORATANIILE Politice din Romania …

  SIMILAR perfect cu Aranjarea CARAITOAREm Seara, a Gainilorin Cotet, pana se linistesc …

  ACuu’ LI S-Adat Miscarea’n’PLIC de AFARA si .. CARAIE !
  Este un Progres IN SINE …. 🙂

  OriCUM NIMENI NU a surprins CEVABUN de la STOLUL de Oratanii POITICE in 34 de Ani …

 8. Pesedeii și peneleii fac tot ce pot să iasă haur. Voba profului: studentul se opune promovării examenului! Să vezi tragedie, dramă și comedie pe televizoare, după europarlamentare.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.