Pandele despre candidatura Gabrielei: Nu va mai fi

„Soția mea nu va mai fi candidat la Primaria Capitalei“, anunță primarul comunei Voluntari. Florentin Pandele susține că subiectul privind o eventuală candidatură a Gabrielei Firea la Primăria Capitalei a fost deja tranșat.

Ce știe Gabriela Firea. Mesaj cu dus-întors

Edilul localității de lângă București are însă și o mulțumire legat de acest subiect. „Mă simt extraordinar de bine ca va avea timp sa se ocupe de copii. În ultimele sondaje reale are peste 32%. Azi va fi un alt candidat.”, a spus Pandele, la postul de televiziune România TV.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

10 Comentarii

 1. S-or fi consultat înainte de această declarație sau vom asista la contre in spațiul public ca în cazul familiei-partid ?

 2. Nu mai plânge, bebe,
  Plânsul n’are rost,
  Nu uita ca-n viață,
  Omul e chiar prost!?
  Nu uita de spațiul,
  Ce te’nconjura,
  Toți învață carte,
  Da’s prostii altora!?
  Nu uita că sfatul,
  De la prosti e bun,
  Iți arată calea,
  Ca unui nebun?!… De legat😉. Știi bine că: omul învață toată viața, și în final, tot prost moare! Nu are de ales de la viața scurtă și de unica folosință ca prezervativul 😂, decât să o trăiască cum poate.

 3. Sa andideze pentru primaria ,,Volintiri”! Acolo are sanse, fiindca al treilea sot al Firei, Pandelea asta, e un puturooooos, de prima mana!Curaj doamna Firea, il puteti invinge pe Pandelea! Nu vedeti ce tare-i Sosoaca in lupta cu Silvestru, un fel de sot al ei??? ,,Hai ca se poate!”….

 4. Din serialul’Femeia chinuita la margine de pat’dedicta duamnei Sarmancur,azi episodul 2:’Sotul iubitor dar indian”

 5. Pai i-a transmis “subliminal” sefu Ciolanu aseara: citez aproximativ- “este o onoare sa reprezinți in primărie oamenii din orașul in care te-si născut”. Madam Firea e trandafir de la Bacău!

 6. Mno, Pandelică, acum să te țâi alivenci și puale-n brâu pi capu’ matali! Te invidiez, tataie…

 7. „Soția mea nu va mai fi candidat la Primaria Capitalei“, anunță primarul comunei Voluntari.”

  Ar fi foarte potrivita ca secretară a primarului din Voluntari.
  O lasa Pandele șomeră?

 8. Auzi la nenea Pandelica ,va ramane acasa ca sa aibe grije de copii.Pai ca sa aibe grije de copii mai ar trebuii sa se si priceapa ,ce este inposibil la doamna Firea asa ceva.

 9. Nu mai pot cu clanul Pandele! Când ajunge Găbiță la pușcărie ? Căminele groazei se răzbună!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.