Panouri solare pe blocurile din sect. 4

Primăria Sectorului 4 continuă montajul panourilor solare pe terasele blocurilor reabilitate cu bani din PNRR, anunță edilul Daniel Băluță.

Zilele acestea se lucrează în zona Straja și, pe măsură ce lucrările se încheie, echipele de muncitori se vor muta și la alte imobile, astfel încât asociațiile de proprietari care sunt parte a acestui proiect să simtă cât mai curând beneficiile energiei regenerabile“, mai precizează primarul pe pagina sa de FB.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

10 Comentarii

 1. Și cum o să simtă beneficiile energiei regenerabile??? Dacă puteți să elaborați, practic cum???

 2. Este bine ! Este Energie Electrica pentru Routerul Wi-fi de Internet !

 3. cine le întretine ? sa vezi probleme cu alimentarea cu curent la blocurule alea cînd or deconecta inveroarele….vezi pene de curent si aparatura arsa….

 4. Ia să vedem:
  Îngreunat blocul? Bifat!
  Slăbită structura de rezistență pt fixare și ancorare oglinzi? Bifat!
  Îngreunarea și, astfel, scumpirea întreținerii acoperișului…știți treaba aia ce se face la cîțiva ani cu bitum? Bifat!
  Cînd grecul îți face daruri (sînt bani europeni, adică bani românești recilați prin Brixelles)? Bifat
  Scumpit curentul din rețea de prosumatori? Bifat!
  Mai puneți și voi!

 5. Primarul cand vine cu proiecte pnrr vine sa ia nu sa dea d-aia suntem mai saraci si cei mai saraci din ue..ca aveam și petrol și gaze .au luat tot ce se putea și ne dau prafuri in ochi..tot pe cheltuiala noastra. Asta ne mai lipsea. Mai bine ieftineau gazul si curentul. Regenerabilele fara soare nu merg…belea mare cu primarul asta nascocitor. Da nu-l mai crede nimeni si el tot nu se învață minte. Pana mai ieri toti înjurau pnrr acum toti il invoca dar mai ales cand se impute viata. Doar primarul asta se face ca ploua.

 6. Calin: structura de rezistenta nu este nici periclitata si nici afectata de aceste sisteme. ele, in fapt, sunt foarte usoare. altfel nu ar fi montate peste tot prin lume… tehnologia si creativitatea care ajuta si simplifica viata omului sunt benefice. pe blocuri sunt ok, dar nu pe terenuri arabile, cum sunt ele „asezonate” acum, sau, mai grav, sa taie paduri pentru parcurile eoliene – asta-i tare. eolienele ucid nenumarate specii de pasari anual. mai mult, zgomotul afecteaza comunitatile, daca aceste sisteme sunt amplasate in preajma localitatilor. problema este ca sunt folosite impotriva noastra, iar scopul este ascuns si mizerabil: tavalugul scumpirilor. si cand te gandesti cate inventii au fost facute de catre oamei si acestia ucisi „miterios” pentru ca periclitau planurile corporatiilor si mafiei gunoaielor…inclusiv in Romania.

 7. le-a dat Ceausescu case
  si le pune B@lutza panouri…aprindeti lumanari la biserica,mah!

 8. Nu face Baluță nimic pentru cetățeni. Totul pentru campanii și buzunarele sale ,ale lor. Și-au împărțit teritoriile și acum scot roadele . Nu cred ca intențiile sale sunt în favoarea noastră,din păcate toți sunt niște hoți.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.