Parcare cu scandal: O femeie a bătut doi polițişti

O femeie din Bucureşti a fost reţinută de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru ultraj, după ce a provocat un scandal şi a lovit doi poliţişti, fiind nemulţumită că va fi amendată pentru că parcase neregulamentar.

„La data de 09.04.2024, în jurul orei 10,25, în timp ce efectuau serviciul de patrulare în zona de competenţă, lucrători din cadrul DGPMB – Poliţia Sector 1, Secţia 5 Poliţie, au fost sesizaţi prin numărul de urgenţă 112 cu privire la faptul că o persoană de sex femeiesc a intrat în conflict cu lucrători de poliţie din cadrul Poliţiei Locale Sector 1, generat de parcarea neregulamentară a unui autovehicul, împrejurare susceptibilă de a fi sancţionată. (…) Din probatoriul administrat a rezultat că inculpata a exercitat acte de violenţă împotriva a doi agenţi din cadrul Poliţiei Locale Sector 1, constând în smulgerea hainelor, îmbrânciri şi lovituri în zona feţei şi a corpului”, transmite Parchetul într-un comunicat de presă.

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore şi va fi dusă la Judecătoria Sectorului 1 cu propunere de arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Incidentul a fost filmat de către poliţişti. Conform imaginilor, femeia se ceartă cu unul dintre agenţi şi, la un moment dat, în apărarea ei vine un bărbat care îl împinge pe poliţist. Acesta din urmă reacţionează şi îl pune la pământ pe individ, în timp ce femeia se aruncă peste poliţist şi începe să-l tragă de uniformă şi să-l lovească în zona capului.

Un alt doilea agent reuşeşte să o ridice de pe colegul său şi îi cere să se calmeze, însă femeie îi aplică şi acestuia două palme peste faţă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

6 Comentarii

 1. Foarte bine făcut femeia. Javrele de polițiști nu știu decât să stea la pândă și amenzi și iar amenzi, sunt mai răi ca milițieni!

 2. Bai Procurorilor preavigilenti, in inteligenta voastra finita aveti idee ce face pe unii romani unele structuri din tara asta, recte Sri sau Politia?
  Ati auzit de supravegherile agresive ilegale pretutindeni ale oamenilor monitorizati abuziv? Dar de lovirea lor cu armele tacute neconventionale?

  O sa vina o vreme bai procurorilor cand oamenii isi vor face singuri dreptate, s-a ajuns prea departe, se face terorism pe oameni, tortura 24 din 24, pai pentru asta niste baueti din structuri nu au paza ca sa ii apere… B 2.7 MVR Logan sedan geamuri fumurii sau B … LNS Ehee multi isi vor afla nasu!

 3. A. Provocare a Politistilor, NU stiu daca din Prostia NeInstruirii sau la o Comanda, stiindu-se Firea Femeii.

  B. de Unde pana UNDE Moda TAMPITA de a „PUNE la Pamant”?
  Poate UNuu’ are Ceva RUPT in el si se agraveaza.
  Poate acolo JOS, sunt Scuipati sau Ra’ati de Caini!
  CE, NU au Spryuri?
  Se PUN la Pamant doar Indivizi PERICULOSI!

  NU am auzit sau vazut f’un Interlop GREU si la propriu, si la Relatii care sa fie PUS al Pamant, „vitejste” de Potitai Zelosi si Gata la Violenta, de Placere.
  CE era sa faca Femeia, vazand pe Barbat-suu’ sufocat de f’un Malac GREU, peste el.

  Ca sa CE ?

  Unii Tembeli CREEAZA incidente din PROSTIE sau/si la Comanda …
  Ori, ODATA intrati in Criza de SADISM latent NU se mai opresc.
  Ca si BodyGuardul care s-a excitat dand in NeStire, crescendo cu TOMFA inr-un Calufgar care NU era violent si periculos.
  DE UNDE ii scoate , pe TOTI Ratatii ca Oameni, pe TOTI Frustratii care SE TRATEAZA pe Vietile OAMENILOR ?
  CE tara a ajuns Romania, sub Comanda Draceasca a Partii RELE din Occident,
  aceea Care isi bate Joc si de GuGuStiucks Ioropni, PreaDestulDeZmeriti …
  CE au uin Creiere TOTI Politicienii PARATI?
  Fac Scoruri Electorale !!!!

  TIC-TIC-TIC … …
  Da’ TEMBELII ImPuterniciti AICI NU aud …

 4. Mi-a placut de ea. Daca dna/dra ar fi avut in fatza doar un politzei, l-ar fi facut KO in cateva secunde. A fost de milioane faza cand se suise pe cel de jos, pe care il doborase din primul foc.
  Vai de capul politiei rromanistaneze!……[Rumburak]

 5. În SUA era împușcată pe loc, nu există așa ceva acolo, să ridici mâna la polițai.
  Pușcărie și cazier făcut frumos.

 6. Rromanii se bucura cand legea este incalcata , se vede la ce conducatori aleg .
  Anarhie , prostie , violenta , vivat !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.