Parcul solar Poarta Albă, preluat de BayWa r.e.

BayWa r.e., lider mondial în domeniul energiei regenerabile și promotorul conceptului agrivoltaic, anunță demararea procedurilor de preluare a parcului solar Poarta Albă, dezvoltat de compania Sisteme de Ventilație HVAC SRL (HVAC Systems”). Acest demers marchează un pas strategic în dezvoltarea companiei HVAC Systems confirmând expertiza sa în inginerie energetică, dar și capacitatea sa de a dezvolta proiecte energetice din surse regenerabile.

 

În contextul acestei colaborări strategice, compania HVAC Systems își asumă responsabilitatea continuării dezvoltării proiectului Poarta Albă, cu o capacitate evacuată autorizată de 44,5 MWAC, de la etapa de preluare până la momentul punerii în funcțiune. Parteneriatul cu BayWa r.e. demonstrează angajamentul ferm față de dezvoltarea durabilă și inovatoare în domeniul energiei regenerabile. În prezent, HVAC Systems gestionează proiecte cu o capacitate instalată de aproximativ 150 MWDC, o contribuție importantă la peisajul energetic verde din România și din regiune.

 

Cristian Andrei, Directorul General al HVAC Systems, a subliniat importanța colaborării: „Suntem încântați de această colaborare și suntem convinși că expertiza noastră în ingineria energetică, alături de resursele și experiența BayWa r.e., vor aduce o contribuție semnificativă în dezvoltarea proiectelor din surse regenerabile în România și în regiune. Totodată, mulțumim echipei BayWa r.e. pentru încrederea acordată și pentru profesionalismul de care dau dovadă.”

 

Această preluare consolidează pozițiile celor două companii, HVAC Systems și BayWa r.e., pe piața locală, dar mai ales contribuie la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, creșterea eficienței energetice și la protejarea mediului înconjurător. Așadar, această colaborare reflectă angajamentul ambelor companii pentru un mediu înconjurător mai curat și un mod de lucru sustenabil.

 

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

3 Comentarii

  1. Fiecare proprietar își primește proprietatea in timp, nicio problema, vânzătorii de țară au semnat și e timpul sa își preia proprietățile chiar daca e reprezentant sau un sef român la conducere. România din tara mea, a noastră, a devenit Romania tara străinilor în care românii sunt chiriași, plătesc impozite și taxe pentru locuințe precum chiriașii.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.