Parlamentul britanic a fost dizolvat

Parlamentul britanic a fost dizolvat oficial, în vederea alegerilor legislative din 4 iulie, pentru care Partidul Laburist este considerat în faţa conservatorilor aflaţi la guvernare, scrie AFP.

În urma deciziei neaşteptate a premierului Rishi Sunak de a convoca aceste alegeri, cele 650 de locuri din Camera Comunelor au rămas vacante începând cu ora locală 00.01 (miercuri 23.01 GMT).

A fost lansată campania oficială pentru alegerea succesorilor acestora, care îşi vor prelua mandatul pe 9 iulie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

8 Comentarii

 1. De viață buna nu se mai dizolvau..
  Pute din Temza.. Asa spun londonezii..
  Dacă a ajuns premierul britanic să spună că trăim rău fiindcă Puțin nu ne dă gaz apoi aici e comedie da nu Imperiu..

 2. Haoleu mo, se face halegeri la imperiu mo…poate de data asta iese unul din africa ecuatoriala!…s-au săturat englejii de stabor…
  S-a supărat bulibașa că garoii n-au câștigat nimic anul ăsta…

 3. Daca am o bucurie e că s-a votat legea in Georgia prin care onegheurile sunt considerate ca trădătoare de țară (agenturi străine) daca se alimentează din fonduri străine cu peste 20%. Pe când în România?

 4. Da! In Georgia se poate, aia sunt cu capul pe umeri. De ani de zile Dr cand tot spun pe aici ca Ong-urile trebuiesc scoase in AFARA LEGII. Sunt o poarta de intrare a ideologiilor antistatatle, lupta impotriva Statului roman. Mai mult, spala bani din afara si mai trag si de la bugetul statului, din buzunarul si asa saracit al romanului de rand. Astia si alte CONSILII precum CNSAS si institute precum ISCCMR ce fura mascat si fabrica dosare politice.Romania trebuie schimbat radical

 5. Ce sa vezi… Coldea si Dumbrava, Oana si Portocala or fi ONG ? LCK e ONG ? SRI e firma de stat, copii. Iar statul e SRI. Est. 19.. ziceti si voi, de când cu „Marea Unire” (s-au lovit in copite niste necunoscuti, iar smecherii isi trageau deja tara pe PFA).
  Nu te teme, schimba baietii Romanika radikal, o sa fie toate zebrele rainbow6.

 6. Și in albion tema principală este armata obligatorie, inrolarea, la care tineretul evident se opune, justificînd cu voluntariatul,.Astfel cei de acu sunt in picaj, iar ”labour” iștii sunt in top.. Dar nu e sigur că le va ajunge,. Să vedem ce manevre a mai făcut Șoroș,.

 7. Din moment ce șeful statului este numit de afara, voi vreți patriotism la organe? Unde va treziți voi, pe vremea lui Ceaușescu?

 8. Parliamentu se dizolva doar daca zboara in aer Camera Lorzilor….

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.