Partidul România în Acţiune susţine candidatura lui Geoană


Partidul România în Acţiune susţine candidatura lui Mircea Geoană la prezidenţiale, a anunţat, vineri, preşedintele formaţiunii, Mihai Apostolache, într-o conferinţă de presă susţinută la Ploieşti.

„Partidul România în Acţiune s-a reunit, ieri seară, în Convenţia Naţională şi a decis să susţin candidatura domnului Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, pentru funcţia de preşedinte al României. Dânsul a anunţat că este foarte aproape de luarea unei decizii cu privire la o candidatură ca independent la preşedinţia României, iar partidul nostru îl invită să candideze şi îl va susţine. Ne implicăm în strângerea de semnături, în acţiuni de promovare a candidaturii şi vom proteja votul în ziua alegerilor”, a spus Apostolache.

Acesta a precizat că, de cinci ani, Mircea Geoană reprezintă cu succes România la vârful NATO, punctând că este timpul ca el să reprezinte România şi din postura de preşedinte.

„Este timpul pentru o Românie renăscută, ambiţioasă şi demnă, o Românie care să facă saltul istoric şi care să fie câştigătoare a transformărilor din lume, nu victima acestor transformări, o Românie aflată în centrul Europei şi nu la periferia ei, o Românie în care statul să nu mai chinuie antreprenorii, să nu îi mai umilească pe seniorii noştri, să nu îi mai ignore pe tineri şi să le blocheze dezvoltarea, o Românie care să promoveze meritocraţia în viaţa publică şi care să încurajeze iniţiativa, o Românie în care să se investească masiv în educaţie şi sănătate, o Românie a noastră, a întregii naţiuni, care să aibă în fruntea ei o gândire independentă, apreciată şi conectată la marile transformări care se produc în ume, dar ancorată în problemele reale ale ţării. Pentru că suntem România în Acţiune, considerăm că România poate renaşte doar prin acţiune”, a mai declarat Mihai Apostolache.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

11 Comentarii

  1. Sa nu mai chinuie, sa nu mai ignore, umileasca, sa nu mai sa nu mai. De ce nu spuns si ce e gresit si cum intentioneaza ei sa corecteze greselile cat aa nu ramana promisiuni vorbe goale, in vant. Ii tracteaza nume cunoscute de care se agata la sfarsit se ciclu elecot4l in restul timpului, nu sunt pr3a vocali. Sau sunt pe stil Iohannis.

  2. Hahaha! România in Acțiunea Securității, fără îndoială. Obstinația cu care M. Geoana vrea sa se ajungă este de-a dreptul suspecta! Nu i se poate găsi o slujba pe undeva? României el nu are nimic sa-i ofere în afara linsului clantelor altora.

  3. ‘Republica Ploiești’ are un partid, cu 10 vicepreședinți, care-l susține Geoană, cel care din Octombrie este liber de contract, deci, în căutarea unui nou contract că și locatarul din Deal.

  4. Securitatea a mai inventat un partid paravan, care va avea aceeasi soarta cu celelalte: Pinoccio, Shoshoaka, Lasconia. Luati urma banilor, cineva trebuie sa faca puscarie pentru banii statului.

  5. Si unde s-a intrunit acest „megapartid” ? Intr-o cabina telefonica sau in jacuzzi-ul lui Vantu ?

  6. NATO este pe duca din Europa de Est…Geoana trebuie sa vina cu altceva, functia actuala va fi o piatra de moara legata de gatul candidatului.

  7. Mihaela D.M., fii original măcar cu numele partidului, nu-l mai calchia pe macrou că nu e mare lucru de capul lui.S-au prins și francezii după enșpe ani că nu e decât un prostănak cu ifose…

  8. De 24 de ore comentariile sunt înghețate la acest articol (adică au fost scrise dar nu sunt publicate).. Care-i explicația de nu le publicați? „Cotidianul”, aveți un colaborator leneș care nu-și actualizează comentariile fiindcă a făcut o ieșire de week-end? Sau e un lăstar SRI-ist care își deservește „angajatorul” prin omisiune, știut fiind că Geoană e, în mod ereditar, „copil de trupă” al Serviciilor și nu trebuie atins/compromis de comentariile cunoscătorilor?
    Hai sictir „Cotidianul”, fost ziar al magistrului Ion Rațiu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.