Patronul Craiovei este convins: Cu Gâlcă aducem titlul în Bănie

Universitatea Craiova a învins acasă, în ultima etapă din play-off pe Sepsi Sf. Gheorghe cu 3-2 și terminând pe locul 3 va disputa un baraj de calificare în preliminariile Conference League cu învingătoarea dintre Oțelul Galați și Universitatea Cluj, din play-out. O situație cu care antrenorul oltenilor, Costel Gâlcă, nu este de acord, pentru că din punctul lui de vedere nu este normal să termini pe locul 3, dar să fi obligat să joci cu o echipă din play-out ca să te califici în Europa. Gâlcă este nemulțumit și de înjumătățirea punctelor la intrarea în play-off și play-out, pentru că se ia astfel jumătate din munca echipei.

Patronul oltenilor, Mihai Rotaru, este însă foarte mulțumit de munca lui Gostel Gâlcă și spune că este convinsă că performanța acestuia cu Steaua în 2015 o va repeta sezonul viitor la Craiova, care nu a mai luat titlul din 1991 încoace.

„Mă bucur pentru Costel, are o medie de 2,16 puncte pe meci în play-off. Cu o matematică simplă, în sezonul regular avea mai multe puncte, pentru că ar fi fost meciuri mai ușoare. Cu media asta, suntem printre favoritele la titlu sezonul viitor. Noi am avut speranțe că o încurcă Farul, dar ăsta e fotbalul. Speranța face parte din joc. Locul 3 îndulcește puțin amarul. Aveam obiective Cupa și podiumul.

Nu ne-a ieșit în Cupă, dar am terminat pe 3. Era frumos să terminăm pe 2 după 4 ani. Ar fi un sezon ratat dacă ratăm Europa, ar fi a doua oară la rând, după 5 ani în care am jucat mereu în cupele europene. La anul vrem titlul. După 34 de ani vrem asta. Sunt oameni care nu au trăit bucuria asta la Craiova” – a spus după victoria cu Sepsi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. Parca victoriile sunt ale jucatorilor si infrangerile ale antrenorilor, s-a schimbat ceva la olteni ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.