Patronul lui Sepsi, decizie nemaiîntâlnită după eșecul de la Cluj:  M-au convins prin dăruirea lor

Sepsi a pierdut la Cluj aproape la ultima fază a meciului. Mai erau 15 secunde până când Marcel Bîrsan ar fi trebuit să fluiere încheierea partidei și deși a jucat o repriză întreagă în doar nouă oameni echipa lui Bernd Storck a rezistat eroic. A venit însă acel gol care a năruit tot efortul, înscris de Karlo Muhar efectiv la ultima fază.

A fost mare tristețe în tabăra oaspeților după încheiera meciului. Jucătorii covăsneni au luptat admirabil și ar fi reușit o performanță cu totul specială, să nu pierzi în fața uneia dintre cele mai bune echipe din SuperLiga deși ai handicap timp de o repriză plus prelungiri de doi oameni.

Antrenorul german Bernd Storck, pe care conducerea lui Sepsi încearcă să îl convingă să rămână și pentru următorul sezon, a spus că este păcat pentru faptul că echipa a primit acel gol la final, pentru că ar fi meritat din plin punctul pentru dăruirea exemplară a întregii echipe. El este convinsă că deși este pe ultimul loc în play-off echipa sa ar mai putea, cu trei victorii din ultimele trei jocuri, să spere măcar la locul 3, pentru o calificare în turul 1 preliminar al Conference League.

Iar patronul clubului este gată să facă un lucru nemaintâlnit până acum în regulamentul intern al clubului. Laszlo Dioszegi a spus că a fost foarte plăcut impresionat de mobilizarea echipei și deși a fost un eșec jucători vor fi premiați ca la un rezultat pozitiv – a anunțat el la FANATIK SUPER LIGA.

 ”Ne-au mai lipsit 15 secunde să facem un lucru nemaiîntâlnit. 60 de minute cu doi oameni în minus pe terenul CFR-ului și era să facem o minune, să nu luăm gol. Am simțit o mare dezamăgire când am luat gol. Nu știu de ce a prelungit cu 6 minute, nu au fost motive, dar nu asta e problema.

În 9 oameni să lupți 60 de minute e ceva. Le dau primă triplă pentru meciul cu FCSB, pentru cum au luptat și atunci, și acum. Aveau primă triplă la victorie cu FCSB, iar la egal aveau 300 de euro. Dar mi-a plăcut cum au luptat și o să le dau 900 de euro.

Nu comentez arbitrajul, dar să fim sinceri, să dai două cartonașe roșii în 30 de minute… Nu s-a mai văzut. Consider că au fost acordate ușor ambele eliminări. Nu acuz arbitrajul, dar eu zic că sunt date ușor ca să nu zic altceva. La Ștefan să spunem că a fost ultimul apărător, dar a fost dat ușor.

Jucătorii au luptat exemplar și jos pălăria în fața lor. Nu m-a dezamăgit nimeni, au luptat ca niște gladiatori. Am reușit să arătăm țării întregii că noi luptăm la fiecare meci, indiferent de adversar”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

7 Comentarii

 1. „Am reusit sa aratam tarii intregi ca noi luptam pana la ultimul om”- asta e cu manta, cu ricoseu, ati inteles romanilor ce lei-paralei sunt in Secuime…?
  Nu e prost Dioszegi asta, desi intrebarea ramane cam ce grad o avea prin serviciile maghiare, elefantul din camera care nu se vede…

 2. JOS PALARIA pentru echipa din Sfintu-Gheorghe!Succes in a va indeplini dezideratele.Cred ca-i singura echipa care nu face parte din noua ” cooperativa ” !

 3. atentie la sfantu gheorghe are palos pentru balauri si oieri burjui ighen

 4. @ „Jo napot kivanok, Csolaku!”, 29 apr. 2024 la 12:25
  Tu ești mai Editat dăcît prevede legea valahă…
  Uite echipa lu’ „Sepsi” O.S.K.: Niczuly, Oroian, D. Ciobotariu, Ninaj, A. Dumitrescu, M. Ștefănescu (Debeljuh), Alimi, Kallaku (Aganovic), Fl. Ștefan, Safranko, K. Varga (Popsa, R. Varga).
  În toată echipa, 2 unguri și 4 regățeni „~escu”! Din ăia 2 unguri, unu’ a fost înlocuit cu alt ungur, care a fost înlocuit cu alt ungur! Un regățean și un străin au fost înlocuiți cu doi străini.
  Maimuțoi balkanik CARE EȘTI…
  https://www.gsp.ro/gsp-special/special/tulburatoarea-poveste-dragoste-ludovic-bonyhadi-uta-arad-739747.html

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.