Patronul restaurantului „La Cocoşatu” din Bucureşti s-a sinucis

Ioan Oiţa, patronul cunoscutului restaurant „La Cocoşatu”,  s-a sinucis, informează gandul.info.

Bărbatul a fost găsit mort într-o anexă a localului, fiind descoperit de o rudă  a acestuia.

Angajaţii sunt în stare de şoc şi nu-şi pot explica gestul patronului lor.

O echipă de la investigaţii de la Poliţia Capitalei a mers la restaurantul La Cocoşatu’ pentru cercetare la faţa locului. Potrivit declaraţiilor familiei, Ioan Oiţă avea 60 de ani şi suferea de ciroză.

Potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe, firma sa a înregistrat, în 2010, un profit de numai 35.000 de lei (8.000 de euro), în condiţiile în care are datorii imense de peste 5 milioane de lei (peste 1,1 milioane de euro). Cel mai probabil este vorba de credite bancare ale căror rate nu puteau fi acoperite din profitul mediu de 650 de euro lunar, cât a raportat oficial patronul, scrie EVZ.ro.

Ion Oiţă a intrat în afaceri în 1993, cu ţuică, bere şi mici. Abia doi ani mai târziu a început să vândă mici. O mare parte din succesul restaurantului i se datorează lui Andrei Alexandru (nea Sandu Cocoşatu’), care se ocupă cu prepararea micilor. Localul îi poartă porecla dată lui Nea Sandu de muncitorii de la o fabrică ce se afla în apropiere.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.