Paul Stănescu zice că ne-am apropiat mai mult de demnitate

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat, luni, că intrarea României în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene şi maritime este un pas către „demnitate” şi „mai multă libertate”, precum şi „un succes major” al actualei coaliţii de guvernare.

„România în Schengen: un pas către demnitate şi mai multă libertate. Intrarea României în Schengen, cu frontierele aeriene şi maritime, este un succes major al actualei coaliţii de guvernare. De asemenea, trebuie să-i felicităm pe toţi profesioniştii care au pregătit de ceva timp ţara noastră pentru acest moment. Sunt convins că, dacă nu ar fi existat această colaborare politică dintre PSD şi PNL care a asigurat şi forţa politică şi stabilitatea internă, dar şi credibilitatea europeană, nu am fi fost astăzi aici. Prin această reuşită, chiar şi parţială, am recâştigat din demnitatea României. Extremiştii nu mai au motive de bucurie, dar vor fi fericiţi, chiar şi în sinea lor, că vor avea mai multă libertate de a circula în UE, pe care în mod ipocrit o urăsc”, a scris Stănescu, pe Facebook.

PSD de PNL,  unite de valorile fundamentale ale democraţiei 

„Venim din tabere politice diferite, dar ne unesc valorile fundamentale ale democraţiei, justiţia socială şi nevoia de dezvoltare mai rapidă şi de coerenţă în actul guvernamental. Nu suntem în niciun mariaj, cum am tot auzit că se spune, pentru că asta presupune să stai în aceeaşi casă cu partenerul. Iar, din ce ştiu eu, PSD este încă în Kiseleff, iar PNL a rămas tot în Modrogan. Suntem într-un parteneriat politic responsabil, care ţine cont şi de interese de stat. Ceea ce ne ţine legaţi este chiar diversitatea de idei şi dorinţa de a avea soluţii echilibrate şi beneficii pentru toate categoriile sociale. Pe termen scurt şi mediu, trebuie să colaborăm şi să negociem în continuare în mod constructiv pentru România”, a conchis Stănescu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

23 de Comentarii

 1. 😂😂😂😂😂 de care demnitate s-au apropiat? De cea a infracționalității politic, de cea a clanurilor interlope și mafiote? Da, aici are dreptate, nu și de demnitatea pentru un adevărat om demn!

 2. Paul Stanescu are dreptate! Cu cat mai multe Baze Militate Americane in Tara cu atat mai multa demnitate…Conducerea politica a Tarii e in siguranta, nu vin degeaba Rachetele Patriot defensive si ofensive in Romania…Poporul esye total obedient si bucuros ca intra in Schengen…doar Rusia le da cateva frisoane politrucilor rumuni…care prin Scuturile Patriot si – au obtinut demnitatea deplina…..O singura sarcina ate politrucul rumun, sa injure cat mai zdravan Rusia, sarcina usoara, intreaga Media romaneasca ajuta politrucul, injura Rusia 24 din 24….In epoca ceausista America, occidentul, era injurat numai 3 din 24.

 3. Stănescu î-ți este rudă, domnule Moderator, mă cenzurezi cumva, cred că domnului Rațiu nu i-ar fi plăcut fapta dumitale, înțelegi ce zic?

 4. Dupa atata milogeala cu Schengenul sa mai vorbesti de demnitate e culmea! Si marea realizare e eliminarea ghiseelor pe aeroport oricum nu stateai mai mult de cinci minute. In schimb la vama rutierea masinile stau ore in sir iar camioanele si cate o zi! Austria isi bate joc de noi si mai vorbim de demnitate! Ma intreb ce am mai dat de pomana astora ca doar nu a fost gratis. Gratis e pentru unguri care au curaj la fiecare problema sa ameninte cu veto.

 5. Care demnitate,statul in genunchi si pupatul de dosuri ca asta faceti tot timpul.Voi aveti demnitate,stiti ce inseamna demnitate?Nu cred.

 6. Demnitate, mai multă libertate, diversitate de idei . Stănescu merge pe drumul lui Ilici-KGB . Cum demnitate a României și a românilor când FSN – ul lui Stănescu a admis un partid Aur finanțat de ruși.Cand,,conservele “ rusești , nu la vedere ca Ciociolina și Siminica , hălăduiesc în posturi cheie din instituțiile statului ? Presă liberă este o minciuna. Accederea în presa actuală, mai bine zis în media existentă se face după tipicurile din anii ‘60. Diversitate de idei când PSD și PNL sunt conținute în partidul stat Fsn. Deturnarea de bani europeni , vezi afacerea cu stuful din Delta ,,marca” Stanescu- PCR . Dar există o mare necunoscută . UE și cea mai mare putere Economico-științifică și militară a Lumii , SUA tac ,,mâlc”:referitor la sistemul politic din România. Ultima umilire a poporului român. Dacă și bulgarii au pus stema regală pe steagul național ca și Serbia,Muntenegru , Albania, Ungaria, Cehia , Slovacia, etc, steagul românesc este văduvit de stema Regatului României. De ce dle Stănescu ? Vă este frică și acum , dupa 78 de ani de comunism de Regaltate ? Răspundeți românilor !
  Cine nu are istorie nu are viitor – spune o celebra maximă.

 7. Cititi DEX-ul,stimabile politician!si mai citi si cuvantul politician!!!

 8. Un nenorocit de fost CAP-ist.Care demnitate,sa furi din fondurile europene?

 9. Nils Dupa tine ce inseamna demnitate? Suveranitate si izolationism de tip rusesc? Ca asa iti bate neuronul unic.

 10. @ Domnu’ Paul Stănescu, în ”rolul” ”Peneș Curcanul” , probabil, de la Mălai Mare, ?

 11. @maca caca,nu cumva tie iti spune nasincur.Se vede ca tot o taratoare/vierme esti fara coloana vertebrala.

 12. nils Ha ha ha ha ha. Zi ma,atat poti ? Hai mai zi ceva nimicule suveranist de carton. Tu vrei suveranitate? Mergi in Coreea de Nord.Curand si Rusia va fi „suverana” daca nu scapa de Putin. Cauta totusi pe gogle definitia suveranitatii si izolationismului,teleaca.Si trezeste-te la realitate in secolul 21.Nu mai scormoni kktul.

 13. Acest gunoi de capist de agricultura bolsevica are tupeul sa vorbeasca de demnitate.A cui demnitate a lui cu care nu l-a nascut ma-sa sau a pupilei pe care a umplut-o de afaceri de caind e lichea la pesedea, borfas de Oltenia

 14. @UN_OM spune: ‘ Glumă …’ à la PSD!

  -gluma de tractorist nespalat
  ajuns vice-premier.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.