Pe Facebook, lideri ai PDL îl vor prim-ministru pe Ponta

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a lansat pe Facebook o comunitate de discuţii în care spune că cea mai bună soluţie pentru România este un guvern condus el. „Bine aţi venit pe grupul Victor Ponta prim-ministru. Membrii acestui grup consideră că cea mai bună soluţie pentru România este un guvern condus de Victor Ponta”. Astfel începe descrierea unei comunităţi de discuţii şi susţinere lansată de liderul social democrat. Peste 24.000 de oameni s-au înscris. Surpriză însă.

Săptămâna trecută jurnaliştii de la realitatea.net remarcau faptul că Andreea Paul Vass, consiliera premierului Boc, face parte din acest grup. Cercetări mai atente ale jurnaliştilor arată că Vass nu e singura personalitate din partidul de guvernământ care s-a înscris.

Valerian Vreme, ministrul telecomunicaţiilor, William Brânză, parlamentarul PDL pentru diaspora, Monica Iacob Ridzi şi Iulian Urban s-au înscris şi ei. Greşeală, neatenţie?, se întreabă retoric jurnaliştii.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.