Pensia militară

Pensia militară, Andografia zilei, In memoriam Octavian Andronic, Pensia militară, Andografia zilei, In memoriam Octavian Andronic

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

5 Comentarii

  1. Ontanu făcu general din fruntaș „in munca”, ce pensie nesimțită are? O țară plină de generali, toți doftori in științe militare! Nu pot uita cum generalii de carton sărutau mânușițele „virginei” Jelena pe treptele U.N.Ap.! Huuo jigodiilor!

    • Onțanu nu ia pensie de general. Ia pensie pentru gradul cu care a fost trecut în rezervă!

  2. Evvreii ucrainieni au jignit ofiterii romani. I-au facut oi proaste. Eu zic ca au dreptate cand Ucraina ocupa pamantul romanilor din Sudul Basarabiei si oile proaste cu stele pe umar sunt de partea ocupantului ucrainian. Taiatile tiate pensiile ca astia nu pazesc Romania ci s-au dat cu lupii.

  3. Acum vreo 20 de anos se zvonea că pentru a primi o stea trebuie sa scuteri niste chei de la o vila pe Valea Prahovei!

  4. cand in anii 2000 i-ati scos la pensie unii fiind de 30 de ani si de atunci ”mananca” o pensie cand restul cetatenilor trebuie sa astepte pana la 63/65 de ani ca sa primeasca o pensie uneori mai mica decat bravii comandanti de la depanusat porumb pe vremea lui Ceauseacu…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.