Pensionarii nu se înghesuie la tratamente

O treime din biletele aferente seriei I alocate Casei Judeţene de Pensii (CJP) Buzău, cu începere din data de 19 februarie, va fi redistribuită ca urmare a faptului că nu fost depuse cereri din partea pensionarilor.

În data de 5 februarie, CJP i-au fost alocate bilete de tratament pentru pensionari cu plecare din 19 februarie în staţiunile Covasna, Olăneşti, Amara, Sărata Monteoru şi Lacu Sărat. Pentru o treime din biletele alocate judeţului nu au fost depuse cereri, motiv pentru care vor fi redistribuite Casei Naţionale de Pensii Publice (CNPP).

„Au fost valorificate 59 de bilete dintr-un total de 91 alocate pentru prima serie. Potrivit procedurii, biletele vor fi redistribuite CNPP Bucureşti sau la alte case de pensii, dacă există cereri sau vor fi repartizate în seriile următoare. Numărul solicitărilor se încadrează în nivelul perioadei ţinând cont şi de perioada în care ne aflăm”, a transmis, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al CJP, Ionuţ Constantin.

Potrivit CJP, durata unui sejur este de 16 zile, pentru anul 2024 fiind stabilit un maxim de 19 serii.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

8 Comentarii

  1. Mai nou la frecția cu formol i se spune “tratament”?…Normal să nu să-nghesuie!

  2. Pe langa bilet, la tratament ai nevoie de bani. Politicienii au fost vreodata la tratament ? Sau la masaj tailandez, doar ?

  3. De unde Tratment ? Ca 1 Bilet costa 2600 de lei iar Pensia este de 1300 de lei ! M-am dus si eu mai demult la Tratament la Predeal si a fost Bine ! Dar acum nu ma mai duc Nicăieri in Concediu !

  4. Pentru ca a merge la bai iti trebuiesi bani in plus, haine mai noi si mai bune. Iar cei de peste 70 ani msi au nevoie si de insotitor Ori multi pensionari traiesc de pe o zi pe alta. Mi este sila de aceste pomeni facute sa fie!!!

  5. Am fost mai demult si se plătea 50 la suta dintr-o pensie de 1000 de lei ! Iar la Statiune mai plateam o Masa in Plus . Si mergeam doua Persoane cu doar 1 Bilet de Tratament !

  6. Nui trebuie Haine Bune in Concediu . Daca se merge in Concediu cu 1 Bilet de Tratament se mai plateste in Plus la Hotel , dar in Anul 2000 era ieftin ! Mâncarea si Dormitul pentru încă o Persoana !

  7. In 2024 este foarte Scump la Hotel ! 515 lei pe Noapte ! Cu Bani nu mai potisa te duci in Concediu Niciodată ! Daca nu ai Bilet de Tratament de la Pensionari !

  8. Transportul, o 1/2 gratuit, dar trenurile nu mai tin seama de orar, iar dupa o varsta sa ramai ”pierdut” intr-o statie fara legaturi…daca in gara la Busteni este aiurea sa ajungi la Bucuresti sau brasov pt ca sunt intarzieri de 40 de minute, ce faci daca ajungi noaptea cand bus-ul nu mai circula?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.