Percheziții la Direcţia Regională Vamală Bucureşti

Procurorii DNA fac, marţi, percheziţii în municipiul Bucureşti şi alte trei judeţe, dintre care una la sediul unei instituţii publice, într-un dosar de corupţie.

Surse judiciare au precizat, pentru Agerpres, că descinderi ar avea loc şi la Direcţia Regională Vamală Bucureşti.

Potrivit unui comunicat al DNA, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 20 locaţii situate pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Ilfov, Dâmboviţa şi Giurgiu, din care una este sediul unei instituţii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor societăţi comerciale.

„Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, săvârşite în perioada 2021 – 2024, de către funcţionari publici în legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu”, se precizează în comunicat.

Sursele judiciare au arătat că ar fi vizate infracţiuni de luare de mită şi trafic de influenţă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

1 Comentariu

  1. Perchizitiile pe linga la instit.vamale si la locatia unor privati si soc.com,denota ca se „lucreaza”cu toate lagarele in vami, spornic si corupt,ca asa este bine pt.unii mai dotati de soarta si Dumnezeu.Sa-si infiga mainile in tot ce apuca, tremurind de emotie si incintare.
    Multe borcane de miere avem si multi tremurici de „foame”.
    Pacat ca se cam alege nimic de „represiune”.
    Eficienta zero,aproape,reluarea fenomenelor de coruptie iar si iar o denota,inca nu a fost inventat sau descoperit instrumentul eradicarii>Si nici nu va fi descoperit vreodata pt.ca el exista in insasi omul supus tentatiei mereu prezente,cu glas al constiintei mut.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.