Pericol în avion, la peste 12.000 de metri altitudine

Incidentele cu avioane Boeing se țin lanț. Parbrizul unei aeronave Boeing s-a crăpat la peste 12.000 de metri altitudine.

Incidentul a avut loc în 27 de mai, iar avionul avea ruta Heathrow- San Francisco și după trei ore de la decolare a trebuit să se întoarcă înapoi în Marea Britanie, conform scrie B1tv.ro, care citează Daily Mail.

Crăpătura în parbriz a șocat echipajul aeronavei, mai ales că avionul avea o călătorie transatlantică, iar temperatura de afară era de -50 de grade. Piloții și-au păstrat calmul, în ciuda faptului că a avut loc depresurizarea cabinei, iar compania aeriană le-a cerut pasagerilor scuze.

Călătorilor li s-a oferit cazare în momentul în care au ajuns înapoi în Londra și au zburat în San Francisco următoarea zi.

Experții exclud posibilitatea ca avionul să fi lovit o pasăre care să cauzeze crăpătura parbrizului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

7 Comentarii

 1. Vor să ne înțarce, speriindu-ne din vorbe, de călătoritul cu avionul, cel mai sigur mijloc de transport.

 2. Rușii și chinezii sunt de vină că sabotează și francezii, nemții și alții că fac Airbus.

 3. Adică americanii ce fac avioane de la-nceputuri, avioane ce au cam aceiași tehnologie de prin anii 1950-1060, nu mai știu face avioane?
  Unora li se pare ciudat că tehnologia în aviație e aceiași și-s bănuitori că ne ascund ceva, alte thnologii.

 4. O pasăre… La 12.000 de metri,😂😂😂😂😂😂😂. Haida de! Bou inc. ar face bine să-si tragă un birou de croit minciuni de calitate, nu ca dreamlinerele pe care le fac cu șuruburi nestrânse, piese ajustate cu barosul și nituri lipsă la apel, și să-și asculte ceteciștii, nu să-i omoare.Apropo de ceteciștii cu pricina, sunt curios ce face FBI ul înafară de a se lăuda, în cazul lor.

 5. Unde le sunt CTC-istii americanilor ?
  Chiar asa de rau a decazut industrial USA ?
  🙁

  QUO VADIS USA? dupa 911 cand apu pus laba pe putere „nulandierii” 🙁 !
  O LACOMIE ca a celor cu „VITELUL DE AUR” talmudic iudeo-biblic adie cu aram de mort dinspre USA !
  „NINGE PE FED!” 😐 (griji la august „LAPTOPUL DIN IAD” si „10% for big guy” +
  spune subtil straniul MISHTEAUX … cele 123 noduri bancare ale CLANULUI BIDEN ascunse de sperjurii din FBI … pana acum ! 😐

  MAGA ! mishteaux relativ la CLENCIUL iudeo-ukran … zice … democratii pierd electoral in 2024 ! 😐 HOWGH!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.