Pericol pe calea ferată: Un vagon cu propan a deraiat

Un vagon cisternă, încărcat cu propan, a ieşit miercuri de pe şine, în apropierea Zonei Libere Giurgiu.

„Pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu au fost solicitaţi să intervină la trecerea la nivel cu calea ferată din Şoseaua Portului, acolo unde un vagon cisternă a deraiat. Este vorba despre o locomotivă şi cinci vagoane tip cisternă, încărcate cu propan, ce aparţin unui operator economic privat, doar unul dintre vagoane fiind parţial ieşit de pe şine”, a informat ISU Giurgiu, într-un comunicat de presă.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, precum şi echipajul CBRN.

Pompierii au acţionat aproximativ o oră pentru a asigura măsurile de prevenire a unui incendiu.

La faţa locului a ajuns şi o macara ce a încercat repunerea vagonului pe şine, dar încă nu s-a reuşit acest lucru.

Potrivit pompierilor, vagonul este intact şi nu există scurgeri de propan

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. Un lucru , cotidian si banal, de neadmis , in lumea civilizata : trenuri care deraiaza, care iau foc in mers, care se ciocnesc , se defecteaza in drum, care circula cu viteza melcului si care nu ajung niciodata, la destinatie, la ora programata ! Aceasta este Romania , tara din lumea a-3-a ! Dar ceva masuri de preventie se iau ? Nuuu, nici vorba , dar se vor lua , numai, dupa ce se va intampla un accident major! Aceasta-i politica romaneasca in toate domeniile : intai dezastrul si apoi … masurile ! Si nu raspunde nimeni de situatia asta ? Absolut nimeni!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.