Peste 1,94 mil. de euro. A fost câștigat marele premiu la Loto 6/49

Premiul de categoria I în valoare de 9,646 milioane de lei (1,94 milioane de euro) a fost câştigat, biletul norocos fiind jucat în Bucureşti, a informat joi seara Compania Naţională Loteria Română.

„La tragerea Loto 6/49 de astăzi, 11 aprilie, s-a câştigat premiul de categoria I, în valoare de 9.646.132,64 lei (peste 1,94 milioane de euro). Biletul norocos a fost jucat la agenţia 72-003 din sectorul 2, Bucureşti, şi a fost completat cu schema redusă cod 57, în total 22 de variante la Loto 6/49, preţul biletului fiind de 154,50 lei”, a informat Loteria Română, într-un comunicat.

Pe lângă premiul de categoria I, pe biletul norocos s-au înregistrat şi 20 de câştiguri de categoria a IV-a, în valoare totală de 600 de lei, suma totală câştigată fiind de 9.646.732,64 de lei.

Acesta este al doilea câştig de categoria I obţinut în acest an la Loto 6/49. Ultima dată, premiul de categoria I la Loto 6/49 a fost câştigat în data de 25.02.2024 şi a fost în valoare de 36.450.832,24 lei.

Conform Regulamentului privind organizarea şi administrarea jocurilor de tip loto tradiţional, câştigătorul are la dispoziţie 90 de zile, începând cu data tragerii, pentru a-şi revendica câştigul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. Un bilet norocos pentru stat care va incasa intreaga suma plus taxe de la nefericitul castigator de 50% incluzand CAS si ajutorul de somaj!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.