Petre Roman, în drum spre România

Petre Roman se îndreaptă spre România, după aflarea veștii  despre moartea Mioarei. Când a fost sunat de  reporterii WOWbiz era deja pe aeroport. Nu a vrut să comenteze.

Fosta soție a lui Petre Roman a murit în urma unui stop cardio-respirator.  Mioara Roman s-a confruntat cu probleme mari de sănătate, iar asta a lăsat urme vizibile. Fosta soție a lui Petre Roman a murit cu mai puțin de două luni înainte de ziua sa de naștere, pe 19 aprilie, când ar fi împlinit 84 de ani.

Nu este momentul acum pentru a ieși la rampă a spus fostul premier, având în vedere necazul prin care trec fiicele sale.

Fostul politician nu s-a arătat deschis la discuții pe acest subiect și a ținut doar să spună că acum se află în drum spre România, fiind în aeroport la momentul convorbirii, cel mai probabil dorind să le fie alături Oanei și Catincăi, arată sursa citată.

Petre și Mioara Roman au divorțat în 2007, de atunci nu s-au mai văzut și nici nu și-au mai vorbit, însă el a avut mereu grijă să se intereseze de starea ei de sănătate.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

4 Comentarii

  1. Fiți siguri că, daca nu era persoana publica, nu se deplasa! Acum poate beneficia de un bonus😉 de sentiment pe care multi cetățeni i-l acorda dar nu pentru a candida

  2. este o situatie trista, toti plecam sau poate ziaristii cred ca ei vor ramane…nasterea si moartea sunt doua gari una in care sosim si alta din care plecam

  3. Licuric mic,ai ceva de zis?
    Pleacă ma licuric la Apaca.

  4. Pi cin’ crede mocofanu’ că impresioniază? Trăbuia să stea acas’ sa-aive grijă di muier-sa nu să umble p’in vicini…Pui de lele, cin’ dreaq s-o hii putut uita la unu c-aista?…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.