Piedone a demisionat

Piedone a demisionat. Primarul Sectorului 5 și-a dat demisia din funcția de președinte executiv al PUSL invocând neînțelegeri interne privind calea de urmat a partidului.

În același timp, a anunțat că va rămâne membru al PUSL până la încheierea mandatului de primar la Sectorul 5.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

5 Comentarii

 1. Parcă bufonul latră că nu candidează la nimic la viitoarele alegeri! Alt mincinos plin de lăcomie.

 2. Ehh, il ia PDL-ul basist, face echipa cu Boc, Flutur, Falca. Poate scrie lectii si in Cotidianul.

 3. Sincer este un bun primar pentru sectorul 5, in comparație cu predecesorii care nu au făcut nimic.
  Cine nu vrea să vadă cate lucruri s-au făcut în sector, să vina să vorbească cu noi,locuitorii sectorului 5.
  Cu răbdare va face și mai mult, oricum o sa primească încă un mandat la sector.

 4. Eu nu locuiesc în sectorul 5, dar sora mea locuiește acolo de cel puțin 15 ani, mi-a spus că Piedone a făcut într-un an și ceva , cat nu a făcut Vanghelie și Florea.
  Bun comunicator îl urmăresc pe YouTube ce lucrări face in sector, as vrea și eu un primar că el în sectorul 1.

 5. IDIOTI DE BUCURESTENI, si nu numai ! Asta-i fiul unui fost ofițer de securitate, fost ofițer în Direcția de Informații Externe. Ca și în cazul Petrov, TOTI lucrătorii din misiunile diplomatice și reprezentanțe economice ceaușiste erau plasați prin filtrul DIE. Mari idioți sunteți, faceți ce faceți si nu va puteți detașa de putrefacțiile ceaușiste.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.