Piedone își face planuri la sectorul 1

Cristian Piedone  se laudă cu implicarea în alegeri  spunând că totul ține de organizare. În timp ce îi critică pe foștii competitori de la alegerile care tocmai s-au încheiat, Piedone îi dă totuși ”șanse” lui George Tuţă, contestat de Clotilde Armand, care reclamă noi fraude electorale la alegerile pentru Primăria Sectorului 1.

”Am fost primăria care nu am avut nicio problemă, am organizat exemplar, o spun procurorii, BES-ul, nu s-a stat la coadă, le-am pus mașini la dispoziție”, a spus edilul la romaniatv.net.

Piedone spune că nu are de gând să se retragă  și s-a oferit să-l înveţe pe George Tuţă să facă administraţie.

„Fac eu câteva cursuri intensive cu tine, să te învăţ cum să bagi direct plugul în brazdă”, s-a lăudat Piedone, care a lăsat să se înțeleagă că ar avea planuri mai de viitor.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

  1. Piedone-ieri Securist azi srist-isi lauda iapa SRI Tuţă si se ofera sa-l ajute,ca de la grad la grad plus ca are grija sa nu ramana fara job ‘a priori’

  2. Piedone de fapt face jocurile la Sectorul pe care l-a castigat fiul lui ! Piedone are liber la Initiative in sectorul lui !

  3. Nu v-ati saturat de ospatarul asta gretos de 200 kg in viu, care umbla prin piete si mananca de pe tarabe sa nu scada in greutate ? Luati-l de barbat !

  4. Ferească Dumnezeu de asemenea (editat) sa dea sfaturi, vor ajunge de râpă cei care îl ascultă și execută.

  5. Daca Piedone trage sforile o sa fie bine pentru oamenii saraci !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.