Piedone – mare vedetă

Marea  vedetă a  acestui prim tur al alegerilor este Piedone. E ca un țap sau ca un porc  urcat  pe scena  unui  bîlci de provincie, încercînd să facă balet.  Star de mahala, nu  glumă. Profesorul Cîrstoiu n-a  fost  decît o apariției  fugară. A băgat nasul în  scenă pentru două-trei  săptămîni și  a  ieșit în, scos în șuturi de păpușarii  săi. Madam din Voluntari  (doarme acasă și conduce în deplasare!) a  devenit  doar poveste de  răzbunare. Se întoarce ca în Vizita bătrînei doamne să plătească niște polițe și să închidă deconturi. Pupată, șopatră și buclată, Madam Pandele  este o tentativă de reimpunere a  făcăturii politice în preferințele poporenilor. Dată la o parte, ea  s-a trezit  din nou în joc și, dirijată de un mason fără  scrupule, s-a oferit să fie negociatoarea principală cu Piedone. Adică doamna care  să spună „cît?” și să afle dacă  există un răspuns. Canditatul AUR încă n-a apărut. O fi după floricele. Gușă  s-a vrut musiu  băgat în seamă, dar a  fost  trimis la debarasat.

Vedeta-vedetă  a alegerilor este Piedone, om  din mahala,  aplaudat la petreceri, plăcintar și ospătar pe la PSD, lansat de  o televiziune a  lui Dan Voiculescu. Piedone reprezintă tigaia. Adică  burta. Credința  mahalagiului că totul trece prin tigaie. Adică prin burtă. El  a debutat cu această descoperire epocală pentru  psihologia  românească. S-a dus la o  emisiune a Mihaelei Rădulescu, tot la Antene, pentru  a ne  convinge cum  I s-a arătat lui  Iisus Hristos pe fundul unei tigăi ruginite de  făcut clătite. Piedone este reprezentantul ideal al lumii convinse că tigaia  poate fi și credință, și ideal, și nivel de trai, și politică.  Învîrtită deștept, cu tigaia, bucătarul poate conduce lumea ca un general  ajuns  în fața unei armate mînate în luptă cu un steag pe care scrie „Totul trece prin burtă”.

Piedone a  jucat și rolul  condamnatului  din  Alexandre Dumas, întors  să se  răzbune. Doxat de  anii de pușcărie și de  tupeul rafinat,  iar nu  amorțit, acolo Piedone a fost repus în scaun  și reinstalat ca  șef de  fantomatic partid.

Secretul  relansării lui Piedone este adînc și personal. Vine din sentimentul nevinovăției  trait de un apucat. Am fost de mai multe ori în penitenciare. Peste trei sferturi din deținuți dezvoltă un soi de teorie a nedreptății și a nevinovăției, a onoarei lor întinate (un milițian care mi-a furat mașina și a tăiat-o  bucăți pentru a lua doar un motor nou o ținea langa că  eu l-am băgat la mititica. Altfel, rămînea un om onorabil, un bun familist și un  gabor la datorie!).

Cu  primărie și cu partid, Piedone a intrat  în  circul  pentru București. Dar într-un fel propriu, improvizat la plesneală și la țîfnă, la „*tu-i mă-sa, dacă mă las! ”Cu mîncat pe betoanele pentru repararea liniilor de tramvai, cu neamurile, cu partidulețul, jucînd pentru alegeri ca un țap sau ca un porc sau ca o oaie  (oricare) care se înscriu la un festival de  balet. Puțini au strîmbat din nas. Oripilații au lăsat cale liberă, iar bandiții i-au cîntat în strună:

-Ce, el n-are dreptul? Nu-i și el om!

Din două stepuri din copiți a intrat în grațiile poporului, vrăjit că el de-al său. Asta este politica adevărată, vor fi strigat mahalagiii care pun același preț și pe capră, și pe căprioară.

Piedone a stîrnit un val. A fost primit cu aplauze furtunoase de mahala și preluat  rapid de cinismul politic al lui  Dan Voiculescu. Dați  atîtea locuri  eligibile pe lista  europarlamentarelor – atîte la parlamentare, atîte posturi de ministru, vă susțin și eu cu antenele și cu tot grupul  și batem palma. Ciolacu și PSD-eii au refuzat, periați că  zburlesc armata din spatele lor. Și au zis nu.

După primele sondaje simulate, gîndirea diabolică a profesorului de comerț, aranjamente și politica a  înflorit o idee. Îl umflă pe Piedone. Piedone  generează relansarea PUSL, Piedone  tractează lista „umaniților” (rămași numai cu un P). Piedone  îi bagă în Parlamentul European și dacă iese primar, altfel  stă de vorbă la prezidențiale. Primar de București, Piedone se vede trecînd  Dunărea la Giurgiu și pregătind un marș spre Pasul Calais. Calculele acestea  amestecate cu ambîț și visare se văd de  departe. Numai proștii mai întreabă cînd se retrage. Ia uitați-vă la lista de candidate PUSL pentru europarlamentare: Partidul Umanist Social Liberal (PUSL): 1. Cristian Barbu, 2. Lia Ardelean, 3. Mugur Ciuvică, 4. Bogdan Ciucă, 5. Raluca Bugnar, 6. Bogdan Jelea, 7. Eugenia Șerban, 8. Daniel Ionașcu, 9. Ionel Gae, 10. Liviu Pop, 11. Laurențiu Dulamă, 12. Mariana Vârgă, 13. Gheorghe Pintea, 14. Dan Iacob, 15. Mihaela Butcaru-Pundiche, 16. Ella Pintilei, 17. Adrian Cureniuc, 18. Aurelian Dobroiu-Senzaconi, 19. Constantin Harasim, 20. Ioan Simionca, 21. Gabriel Berca, 22. Nicolae Zecheru, 23. Laura Dobrescu, 24. Valentin Bretfelean, 25. Dan Badea, 26. Laura Iusein, 27. Alexandra Chiforeanu, 28. Silviu Hădăreanu, 29. Alexandru Ștefan, 30. Claudiu Covaciu, 31. Horațiu Hirișcău, 32. Cătălin Ghinea, 33. Victor Torcea, 34. Dănuț Barchizeanu, 35. Iancu Armaș, 36. Diana Savu, 37. Dan Dinescu, 38. Sorin Grigorescu, 39. Eugen Predicel, 40. Ionuț Cernea, 41. Ștefan Dinu, 42. Radu Preda, 43. Tiberiu Burada

Jumătate sunt activiști, jumătate vorbeți de pe la emisiunile Antenelor, plus  setul de figuranți recompensați cu cîte o înghețată și o trecere pe liste.

Încă nu știu  unde au dispărut Sabina Iosub și devotata Maria Grapini.

Nu știu care  este  tîrgul dintre Voiculescu și Piedone, dar sunt convins  că amîndoi văd în procentele bune ale plăcintarului o castană politică importantă. De-aia o și tot prăjesc pe la emisiunile grupului. Și tot din  aceste rațiuni  strîmbă din nas și dau cu flit la  orice propunere de la PSD și PNL.

Piedone  este vedeta circului. Așa  incult, incoerent, limitat la 100 de  cuvinte și trei-patru idei, însoțit de neamuri și  anteniști, de refuzații marilor partite,  el, fiul mahalalei și al piețelor, a urcat pe cal și conduce o oaste  de  strînsură, plus mercenari din categoria  „tre să iau și eu atitudine și să fac ceva” plătiți de pe la firmele lui Dom` Profesor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 33

55 de Comentarii

 1. Cel mai tare e Cristian Barbu care a comentat pe la antene cum ucrainenii vor câștiga războiul. De când ucrainenii bat in retragere nu l-am mai văzut! Oricum,Piedone e măciuca la carul de oale sparte al lui Firea! Mă mir că Pandele n-a făcut moarte de om până în prezent. Și bătrânii din azilele groazei ce zicea?Chiar daca Firea pierde la capitală are locul sigurata la europarlamentare! Niste sugative din sângele poporului!

 2. Dupa intrarea in cursa a celor doi adversari redutabili Gabi Firea si Sebi Burduja este clar ca vechea situatie s-a modificat. Sondajele viitoare vor arata ca procentele de 30% ale lui Piedone si Nicusor s-au pulverizat. Faptul ca Nicusor este userist este bolovanul care il trage masiv in jos adica in cloaca lui de sustinatori fideli dar putini, voturile celor ce nu vroiau PSD-ul si pe Piedone se duc automat catre Burduja, o prezenta moderna, agreabila, cu aer occidental ce place mult tinerilor parveniti sau cosmopoliti ai acestor ani. Piedone va pierde voturile foarte multe ale Firei dar si din ale lui pentru ca oricat de simpatizat este de electoratul de stanga acesta face totusi diferenta dintre el si o profesionista cu scoala ca Firea. Dar … dar sa nu subestimam votul securitatii.

 3. Maestrul Cornel Nistorescu, bun ca pâinea calda de la țară, vrea ca să ne deschidă ochii la rele, boli, necaz, nevoi, durere! Poporu’ nu și nu! Cum vine asta, cum vine? În anii 90, tu ai la 24 de ani abia 8 clase și ești șef la Protecția Consumatorilor sector 6? Nu cumva lipsește BAC-ul, facultatea de Chimie Alimentară Galați? Nu lipsește diploma de Licență, Dizertația? Profesorul Lascar de la Floreasca , preda la Carol Davila și face operații grele cu „abia” 8 clase sau cu 38 de ani de școală? Salvezi vieți cu 8 clase? Suntem animale, râdem de popor? Pui motorină și dero lichid peste brânză de oaie și ceapa țăranilor din piața Crangasi? Ai 1.53m, ai 184 de Kile, 8 clase, mirosi a exudat de câine ud și ești Inspector șef la Protecția Consumatorilor sector 6? Fals, uz de fals în declarații oficiale? Bașca 68 de suflete arse de vii în chinurile Iadului de la Colectiv? Sunt epuizat de subiect, stors, apatic, trist! Maestre dacă asta nu e Iad, ce este?

 4. Dar nici Carmen Avram soția lui Adrian Ursu nu e pe lista, au profitat de numele ei și un scuipat de lux i s-a pus în brațe.

 5. Aseara, la tv am aflat de clanul „Caranilor” care au venit in carute, acum 20 si de ani, in Bucuresti, asezandu-se in Pantelimon. Intre timp, au fost acuzati de 16 infracţiuni, de la tentativă de omor, şantaj, proxenetism, la spălare de bani şi înşelăciune. Oameni care au trecut intamplator prin fata unei scoli, au ajuns sa cloneze carduri…, sa se joace cu banii, cu masinile scumpe si, as zice eu, cu politicienii, cu autoritatile. Se vorbea ca sunt „prinsi” de-abia cand sunt sesizati din afara.
  Citeam de curand ca un mare succes in fotbal a fost sarbatorit pe „manelele noastre”. Cu cata mandrie se scria „manelele noastre”…
  Cel putin la tv, se spunea ca vom ajunge ca in Columbia…Se vorbea despre trecerea de la Clanuri la Cartele… Vom deveni prea mici pentru un razboi atat de mare.

  Mai are rost intrebarea „cum se poate?”

 6. Ati uitat sa spuneti esentialul – VOTATI PLICUSORUL, CA ASTA E DE-AL NOSTRU, E PE BANI.

 7. Păi,. barbă și rît are, mahalagiu de capitală borfaș este, deci are indeplinite cerințele..

 8. Toata aceasta mascarada ieftina a lui Pietzone reprezinta doar o formula de razbunarea a lui Voiculescu si Antenelor. Nu uita ca a facut puscarie, nu uita ca a platit pt fraude financiare. Vrea sa aibe oamenii lui in pozitii cheie, sa fie rost de noi afaceri si de bani multi. Daca Pietzone nu castiga va fi aruncat peste bord. Lista la europarlamentare a lui Voiculescu nu are decat cei care sunt slugile lui credincioase. Grapini si Avram nu au mai cotizat cat a vrut si cum a vrut si sunt trimise acasa.

 9. Exceptionala „analiza” lui „nea Cornel”, de fapt aceeasi dintotdeauna. Aceeasi idee: critica proletara, dar fara a sugera si alternativa, „succesul” de presa, garantat! Desi, daca stau sa analizez toate aceste toate „demersuri”, se poate trage, totusi, o concluzie: daca „porcul” Piedone si „madam Pandele” nu corespund, atunci nu ne ramane decat o singura varianta, adica „Plicusor-ban”! Ca alternativa, poate fi folosita si „madam Armand” (uite, ca „nea Cornel” m-a virusat si pe mine, ha, ha !!). Alte variante nu vad, poate doar daca dl. Nistorescu s-ar hotara sa candideze el insusi! Chiar ca mi-ar placea sa-l vad primar general!! In rest….”Vreme trece, vreme vine…..”

 10. Tica, esti prezent, ca intotdeauna. Iar incepi cu Piedone seful protectiei consumatorilor la sector 6. Esti dezinformat, el avea un ong/asociatie de protectie a consumatorilor. Nu-ti plece Piedone, bine, dar nu ne turna noua gogosi de peste zece ani de cind comentez eu pe site.

 11. Atatea flori de mucegai/gunoi in editorial, incit ma gndesc, nici de Florii, nu ne putem abtine…

 12. Exista cineva care sa se angajeze sa curete Bucurestiul de mafioti, de hotie, de droguri, de prostitutie?
  Sa puna panselute poate oricine dar sa curete Bucurestiul de mizeria sociala? Poate sa fie analfabetul analfabetilor, „analfabetul agramat” daca se angajeaza, il votez!

 13. Neobositul „maestru” nistorescu cu analizele lui pro usr-rezist, si cu sila lui pentru Bucuresti si pentru cei care nu voteaza cu cine vrea el.

 14. Tică se trezește dis-de-dimineață, iar la ,8, 28 mănâncă deja că kat cu polonicul. Tică il laudă pe nistorezcu, îi dă zece cu plus, vai mama lui de lătrău.

 15. 80% idioți funcționali în România, 80% troli psd-pnl pe acest minunat Site! Deci? Șanse zero! Criogenia salvează România, tâmpiți votanți, lichele votate! Cum e turcul și pistolul! Cu e trolii, așa și partidul!

 16. Maestre, dacă ați ști cum un ospătar analfabet cu 8 clase e Miliardar plus politician se succes, ați albi de ciuda! Maestre, nu e mai bine ca să închidem Facultatea de Medicină Umană Carol Davila și să promovăm școală de ospătari de pe Viilor ca rețetă pentru România? La ” cremenal” cu Medicii, Inginerii! Trăiască Bioterre la FF, Ecologice la învățământ redus! Maestre, nu radeti cum persoana din spatele pseudonimului Justinianus ia apărarea unui ospătar cu 8 clase?: Nu leșinați de râs ca să vedeți simbioza Slugă-Chiabur? Dai banu’, alegi sluga? Nu vă simțiți jenat, Circul Globus, ferma de Vaci Belciugatele?

 17. „Saltă de veselie, fiica Sionului! Strigă de bucurie, fiica Ierusalimului! Iată că Împăratul tău vine la tine; El este neprihănit și biruitor, smerit și călare pe un măgar, pe un mânz, pe mânzul unei măgărițe. El va vesti neamurilor pacea, și va stăpâni de la o mare la cealaltă, și de la râu până la marginile pământului.” Cartea lui Zaharia

 18. Gunoiul miroase a bășini de porc marca Cornel charlie Tică Radu humor Doina Oltului etc etc etc

 19. Bun nu e cine e bun, ci cine se alege. Votanții cu cineva nu contează dacă sunt proști dacă sunt și muți. PSD cu PNL trebuiau să găsească un, o trans transă, să-i adauge porecla Mărgelatu și licuriciul și UE dădeau telegrama: “ Cu orice preţ, dar cu orice preţ, Alianța d-voastră trebuie să aleagă pe genul Mărgelatu. Se face din aceasta pentru d-voastră o înaltă şi ultimă chestie de încredere… “

 20. Terminati cu ineptiile astea! Piedone si Nicusor sunt cu mult peste leprele politice USL, care vor doar bani pentru afaceri personale si de partid.

 21. La cat de prosti sunt bucuresteni astia de pripas, chiar ca merita un piedone,nicusor,clotilde etc. dar poporul are intodeauna dreptate tov. Nistorescu, asa ca hai liberare

 22. Impostoarea din Bacău, supozitor la Varan, mai vrea o dată! Să nu vă pună Dracul ca să vă atingeți de parcul Herăstrău, e tortul meu( dosar penal deschis la DNA). Caricatura asta analfabeta vrea primar? De ce nu secundar? De ce nu terțiar? O proastă ca să ne mănânce zilele? O analfabeta total? Vrea din milionara, miliardara? Vii din Bacău în chiloți și in furou de noapte cârpit cu resturi de perdele, papuci chinezești din plastic injectat pe vapor, vrei Las Vegas?

 23. Maestre am văzut la Latrine cum o ceata mare de neispraviti susțin o analfabeta din Bacău pentru nuș’ce funcție de primar general! Un Klingonian de 2 metri cu Ecologica, un Covrigar de 1.92 metri cu Ecologica, restul cu Spiru și Goldis la FF. Oameni cât munții, zdraveni de muncă! Ce caută ăștia în politică și nu la Oficiul Forțelor de Muncă? Le pute Munca?

 24. -legum interpres consuetudo. Zice că în conținutul democrației se pot găsi urme de meritocrație dar cu meritocrația ca orânduire canci democrație, cel mult aristocrație în două generații, dacă nu fascism ori comunism. AUR presează încă date pe Platforma de Merit, iasă el și primarul dacă e să ne luăm după Ponzi; important e sâ n’aibe platfus în gură, cum de curând s-a prezentat unu’ la încropire.(Zeus sabotat de Juno)

 25. CTP Spune despre candidatul PUSL la primăria București că este candidatul Parizer Usturoi! Maestre, ce spuneți? Candidatul Parizer Usturoi când mănâncă Parizer cu Usturoi pe marginea bordurii, își „condimentează” mâncarea cu motorină din canistra de 5 litri așa cum făcea cu branza și oule țăranilor din piața Crangasi? Motorină pe post de Vegeta? Să nu uiți Darie! Nu uit Zaharia Stancu, nu uit!

 26. Am vazut si azi un sondaj. Vedeta” s-a desunflat.
  Eu cred ca se va retrage. Asa pare. L-a apucat deodata smerenia. Nu face campanie in Saptamana Mare. Pleaca in vacanta candidat (va judeca) si va veni un cetatean de rand. Cred ca va pierde si primaria S.5 si orice oferta de la ”pretenul” Ciolacu.

 27. „Marea vedetă a acestui prim tur al alegerilor …”

  Alegerile nici n-au inceput, doar presa fara subiecte descrie basinile unuia care umbla la tarabe si prin frigidere sa manance gratis sa nu scada din greutatea personajului infantil pe care il imita. Jalnici ati ajuns.

 28. Nu, Tică labă tristă, cu muștar de la charlie, idiotul inutil.

 29. Trolul psd-pnl 15,57, care duce la familie colțul de pâine mânjit cu Bacilla Fecalis, nu pare deloc „tulburat” că analistul militar Radu Tudor ” apsolvent” la fostul veceu public Școala Superioară de Jurnalism, profesori Universitari(?) Jeana Gheorghiu, Mircea Toma, Cristoiu. SRS, colonelul cu 12 clase Robert Turcescu, a furat 2 milioane de Euro de la copii bolnavi de cancer de la Marie Curie? Trolul de la 15,57 alias Core & Justinianus & Drac de Romania, vrea bani de la Varan și sănătate de la cei cu Carol Davila la Stat? Noaptea curve, ziua călugărițe? Tâmpiții de troli cred că mai driblează pe cineva? Fraierilor. Scuipă lumea pe voi de sclavi, sclveti, iobagi la Klingonianul din Brăila! Cârpe la Varan? Asta da Moralitate! Român în România sau jeg?

 30. O strângere de mână, aşa e începutul.
  O mână care spune mai mult ca vorbele.
  Ea tremură sfioasă şi îţi cere,
  Puţin noroc, puţină mângâiere.

  (Gheorghe Dinică)

  La multi ani, Sărbătoriților!

 31. Nu se mai vorbeste pe aici, publicitar si gratuit, despre Simion si partidul sau URA. L-a parasit pana si paravanul Ilan Laufer. A „lucrat” foarte discret Ambasada Izdrael si Departamentul de Stat al SUA ? Finul santajistului pedofil Dan Diaconescu Direct a crezut ca el este cel mai tare din parcare, a luat-o in blana pe sud-coreeana. Simion la alegeri va aduce apa proaspata la comisia de vot ! Tot e bine, putea sa se vorbeasca despre el ca despre Navalnii.

 32. Maestre drag! Trolii psd-pnl din ce își câștigă colțul de pâine, de unde au atâta timp liber? Că io am oasele rupte de munca, am mâinile până la călcâie de efort fizic dus la extrem? De unde atâta timp liber și România e în criză de muncitori? Stau recoltele neculese, strungurile ruginite, Trolii psd-pnl îmbuibați de cafea și de țigări? Leprele astea pe vremea lui Ceaușescu, erau tunse și trimise în uzine! Parazitismul era pedepsit aspru! Acum? Viață dulce pe spinarea celor care muncesc? E drept?

 33. Trolul psd-pnl Justinianus este „perfect conștient” că votul te face Miliardar, nu munca la Apaca, IMGB, Faur! Dl Dumitrescu de la CJ Prahova cu Lamborghini de 600 000 de Euro cu 650 CP, 48 de miliarde de lei vechi, este ” exemplu viu” palpabil, pur, curat, murdar, curat murdar! Deci? Iei votul de la Talpa Tării și ” apoi” 4 ani furi în liniște, îți capatuiesti copii pentru Veșnicie? Vile în Poiana Brașov, Viena, conturi la Zurich? Votul amaratului te face Miliardar? De ce trolul Justinianus ” bagatelizeaza” votul, el fiind plătit regește din banii furați de la buget? D’aia! Justi e viclean, știe cum se mănâncă lucrurile! Alba, una ție, una mie, asta e câștigătoare! Numai tâmpiții muncesc în România pe minim pe economie, numai tâmpiții, sclavii, iobagii!

 34. Spuneam la 9:28 cu incredere in PRONIA CEREASCA: Din nou Nea Cornel s-a axat pe gaselnitza lu PROFI Marga cu „prostocratia”
  in incercarea de analiza a societatii secucu romanesti considerata o „societate normala” in care AGENTII opereaza pe „persoane
  fizice”…Am aflat si cum sta cu CREDINTA, la tigaie…
  Fatucile de pe forum care-o poarta pe „dreapta”, ca la croitor, au intrat din nou in transa…Am mai aflat cine o tine langa aici
  cu „putinatatea ideilor exprimate in maxim 100 de cuvinte”…

 35. Piedone este ceea ce azi este Bucureștiul : 45-50 % țigani, deci are șanse reale la Primăria capitalei României.

 36. Cei care puteau strica tractoarele patriei, strungurile sau omorâ pacienții, au fost trimiși să se facă politruci , să scrie la Viața Studențească și să aibă păreri despre orice temă, mai puțin despre rateurile vieții tale de jurnalist. Banii sunt ochiul racului, charlie, dar nu ah miros, „n-așa”?

 37. Nici unul nu e bun ! E bun nespălatul,habarnist și plutitor de Nicușor care v-a ținut în frig și fără apă caldă! Gonflat de presă,că și ceilalți primari USR v-a păcălit! Clotilde este hoață de voturi și consideră Sectorul 1 că pe propria feudă iar ăla de la Timișoara este un neamț puturos și încrezut,care urăște românii și România precum WKI de la Sibiu ! Și-a bătut joc de Timișoara capitală europeană și acum sparge demonstrativ strădute deținute de clanul rrom Carpaci !

 38. Analiza lui „nea Cornel” este foarte buna dar ignora faptul ca Romania e condusa de securitate,asa ca orice comantariu asupra oricarui eveniment important din viata tarii,venit de oriunde este caduc.Nu ne putem asemana nici cu chibitii de la fotbal si nici macar cu unii peste care s-a rasturnat caruta intr-un sant,pentru ca cel putin ei sunt posesorii unor informatii.Sa spuna cineva,de ex.,ce-i cu aparitia si disparitia doctorului Cîrstoiu de pe scena.Mucles! Nimeni nu stie nimic.Numai banuieli aiurea,dar ia du-te la sediul SRI,sa vezi cun primesti un sut in popou daca intrebi asta.Si il primesti numai pentru ca „te-ai prins”.

 39. O vedeta pentru prostalani. Stiti voi,omul de autobaza care are mereu o glumita din putul gandirii.

 40. Daca-i creste doua coarne este Scaraoschi in persoana si problema e rezolvata, nu mai trebuie sa fie nici tap nici porc…?!

 41. Core! O poiezie pentru Varan? Îți dau 400 de Euro! Please!!!

 42. @ maxtor-e ,

  ti-am citit cu satisfactie VALOROSUL COMENTARIU .

  Ai perfecta dreptate ( insa cam putini inteleg ) .

  Cristian Popescu PIEDONE = PRIMAR GENERAL al Captalei = R E V A N S A a celor 2 00 000 cetateni bucuresteni majoritari dar narginalizati si batjocoriti de mass-media intoxicata a Romaniei .

  Bucuresteni – LUATI-VA REVANSA !

  Alegeti un OM = Primar Genneral

 43. De ce, oare, ticacalosu nu are curajul sa se semneze in clar cand ma abordeaza contondent precum la 18:28? Nu mai spun de PARODIA cu atacurile la Cpt core/Core si HAITA lui de „ziaristi straluciti”…Geamanu lu tomlin zis printre alte duzini de pseudonime, mai nou, Rec T. Tor…Poti sa-l pui si-n cap, iti v-a dejecta partitura cu davosienii, trilateralii, masonii, mafiotii, khazarii sau „ovreii”, colateral cu „prostocratii”, respectiv precupetii de diplome universitare…
  Camarazii sai mai alunecosi au cotit-o pe „meritocratie”…Am tot spus-o si nu voi inceta sa o spun, toate interventiile lu Ticacalosu sunt DEVIERI de la ESENTA ca in 1989 s-a pecetluit prin GENOCID CONTINUITATEA, in ILEGALITATE, a Partidului si Secucu!
  Serveste neindoielnic curentul prostocrat deviator de la REALITATEA SECURIST-COMINTERNISTA romaneasca!!!

 44. Dați Dracu jmecherii psd-pnl! Alege ei slugoi unu și unu! 24 h din 24 h sclavii core, ha, ha, justi, cu ochii beliți la Coti? Sclavi ca ăștia mai rar! Varane ești la Resurse Umane top unu mondial! Unde ai găsit Drăgălașule Cimpanzeii ăștia? Că io nici cu 3000 de Euro nu ii găsesc! Unde ai găsit magarii ăștia de tras în brazdă? Feticitule, Fericitule!

 45. Am pentru tine o poezie:

  Cu mâine zilele-ţi adaogi,
  Cu ieri viaţa ta o scazi
  Şi ai cu toate astea-n faţă
  De-a pururi ziua cea de azi.

  Când unul trece, altul vine
  În astă lume a-l urma,
  Precum când soarele apune
  El şi răsare undeva.

  Asta este, sa ne bucuram de ziua aceasta, de momentul acesta… Sa ne amuzam, sa glumim, sa speram, sa ne rugam…
  Un zambet, o floare,
  O raza de soare
  Un zgomot de-aripa
  O inima plina
  De dor si lumina

  Pune-ti ochelarii cu lentilele colorate poate vezi altfel PSD-ul! 🤣

 46. Ne-a indemnat dom Cornel sa votam de douaX pe petrov si, apoi, dulapul de Sighi , de ce a nu il votam acum pe si pe nicusorul sorosist a doua oara? Matematician e, olimpic e, ce se compara cu tapul si porcul de placintar- ca bine i-a zis nea cornel? Facem pariu ca daca mancatorii de parizer il aleg pe acesta si nu pe #nominalizatul eratei, tapul nu o sa rezolve la primarie nici o ecuatie lagranj in 4 ani?Ce stie un pietar,inconjurat de mancatori de parizar in comparatie cu un primar ca nicu al nostru inconjurat de multimi virtuale eboliene, pe deasupra si ardelean! Ca d-aia s-a si indragostit de el ,subit, bucurestenii ( vezi sondajul pietreanului snspa),

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.