Piedone, o legumă de primar

După aproape 4 ani de mandat la Primăria Sectorului 4, bilanţul realizărilor primarului Cristian Popescu Piedone este aproape zero. Omul a pus ceva asfalt pe ici pe colo, s-a mai luptat cu pătrunjelul unei bunicuţe şi cam atât.

Şi, totuşi, Piedone mai vrea un mandat. Ca să termine ce n-a început. E şocant de cât tupeu dispune omul care ar trebui ca în prezent să fie la puşcărie, şi nu la primărie. Să reamintim faptul că, în campania din 2008, Adriean Videanu îl acuza pe Cristian Popescu Piedone, cu documentele pe masă, că şi-a obţinut, la Piteşti, permisul de conducere prin fraudă. Şi, cu toate astea, Piedone nu a fost tras la răspundere de Procuratură. Poate şi de aceea a plecat de la opoziţie la putere. Ca să nu dea cu subsemnatul.

Cristian Popescu Piedone este omul care şi-a obţinut notorietatea fără să facă ceva concret. O perioadă de timp o televiziune privată tot l-a prezentat pe Piedone cum lupta el împotriva evaziunii aruncând de pe masă zarvaturile unei bătrâne ce dorea şi ea să obţină un ban cinstit. Dar Piedone, nu şi nu. Ce mai arunca de pe tarabă pătrunjelul şi mărarul femeii. Cu lacrimi în ochi aceasta a plecat din piaţă, iar Piedone râzând arăta populaţiei ce mare luptător împotriva evaziunii este el.

Pentru că de fapt acesta este în realitate Piedone: o legumă de primar. Care mai vrea un mandat. Acum totul depinde de locuitorii sectorului 4.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.