Piedone, prins cu integritatea mică

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a ținut să-l contrazică pe Cristian Popescu Piedone, care, acuzat că și-a angajat trei nepoți la Primărie, a susținut că are acordul ANI.

„Noi nu dăm acorduri. Agenția face doar rapoarte de evaluare, evaluează declarațiile de avere, de interese, stările de incompatibilitate, conflictele de interese și așa mai departe. Noi nu dăm astfel de derogări. Într-adevăr, când cineva are o dilemă juridică sau solicită un punct de vedere pe aplicarea legii, noi doar raportat la acea situație de fapt scrisă putem să dăm, dar în rest nu”, au precizat reprezentanții ANI, pentru adevarul.ro.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

9 Comentarii

 1. „Ospătarul” Piedone: „V-o servesc la urnă”

  Nu mai era nevoie de altceva, asta n-are elementarii 7 ani de acasa !

 2. Daca la dilema i-ati raspuns ca e ok, e ca si cum ati dat aprobarea.

 3. @tomlin
  Ba Nicusoare, tu esti? Haha, s-a trecut efectul ambienului si te-a lovit scrisul la subsol? Mda, cocalar…

 4. La câtă nesimțire și minciuni cu care manipuleaza cretinul, la purtător, nu mira cetățeanul decât, cum de a ieșit basma curată de la bulău, are drept de a candida și acum, ies cozile de topor la iveală!

 5. Piedone poreclit placintaru,da, are integritate mica, dar realizari de primar ( la 4 si la 5, in Bucuresti) foarte mari. Nicusorul descantat de coti are integritate, mare, mare de tot, dar realizari aproape de zero! Or fi atat de prosti bucurestenii sa puna botul la propaganta PLATITA pronicusor?PS Apropo de ce nicusorului securicilor i se spune …plicusor ban? Din cauza integritatii mari?

 6. Admirabila insistentza cu care vreti sa-i gasiti nod in poapura lui Piedone!
  Nicio masa fara peste si nicio zi fara un articol impotriva lui Piedone! Noroc cu Piedonele negativ, ca-n rest ceilalti sunt toti cinstiti si pozitivi. Piedone este capul rautatilor……[Rumburak]

 7. clar nu mor caii cind vor ciini. Piedone spala pe jos cu toti disperatii. Cartea de vizita a lui piedone este ce a facut la sector 4 si la 5 pina sa-l lege si ,dupa. Nu exista termen de comparatie cu clotilde, nicusor si ala de la sectorul 2 care practic nici macar nu exista. Ailalti mai fac scandal sa stie lumea ca sint si ei dar ala de la sect.2 tace si nu face absolut nimic. Si eu prefer un primar care sa mai si ciordeasca si sa faca ceva decit unul care sa nu fure si sa nu faca nimic altceva decit sa-si ia salariul. Vedeti cum arata bucurestiul unde nu sint negoita , baluta, si piedone praf si pulbere incepind cu primaria capitalei.

 8. ANI este o subunitate a securitatii. Stiu si aurolacii acest adevar. I s-a ordonat sa-l compromita pe Piedone dar astfel orice roman destept realizeaza ca Piedone nu este omul mafiotilor securitatii. Votam Piedone!

 9. Dragă Cotidianului, vezi că, din dorinţa oarbă de a face jocul monstruoasei coaliţii in favoarea finului şacalului de mare, te faci zi de zi mai de ..ahat! Omul a publicat în faximil scrisoarea pe care voi ziceti ca nu exista….. Ce ruşina, zău!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.