Piedone zice că nici somn nu mai are noaptea

Copleșit de emoția oamenilor cu care se întâlnește, Piedone lasă de-nțeles că nici somn nu mai are. Se și miră de atâta atenție, e un fenomen, oameni îl pupă când îl văd pe stradă.

”Eu merg pe combustibilul cetăţeanului. Energia cetăţenilor mă face să nu am somn noaptea. Nu zic că sunt eu cel mai bun, dar eu simt emotia oamenilor, ei vor merge pe ceea ce au constatat, oamenii văd ce am făcut eu”, a explicat Piedone.

Deputatul Ionuţ Moşteanu, purtător de cuvânt al USR, l-a acuzat că este “profund corupt” şi l-a descris ca fiind “circar, fără substanţă”, însă Piedone se ține tare.

”Dacă mă vor jigni pe mine sau pe familia mea, nu pe mine mă jignesc, ci pe susţinătorii mei, pe oameniii care se vor duce la vot. Eu duc, sunt tăbăcit. Să-i lăsăm pe oameni să voteze aşa cum gandesc”, se arată încrezător Piedone.

”Merg zilnic, de 30 de ani, pe stradă, printre oameni. Le simt pulsul. Siguranța că voi câştiga mi-o dau ei, felul în care se comportă, cum te salută, cum te pupă, lucrurile astea nu sunt artificiale la oamenii simpli„, a  mai declarat Piedone la  un post Tv.

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

26 de Comentarii

 1. Păi normal bre.. E blestem de mahala,. Nu ai pupat destule țigănci,.. in dos-ul șatrei de ziua națională a bulibașei..Clar ai de recuperat.. Și cînd termini treci și pe la mine,. borîtule..

 2. Comasate regie si montaj de premiul Oscar Ciuca si Ciolacu sa trimita-n derizoriu candidatura de primar si sa-l ridiculizeze pe Nicusor Dan constinciosul primar Piedone si-a luat in foarte serios munca, de „om muncitor”.

 3. Nici pe vremea când alunga/alerga băbuțele care vindeau verdețuri pe lângă bordurile din piața Moghioroș n-avea somn acest specimen.

 4. Să-i de-a cineva un diazepam că să poată dormi săracul …Are atâtea probleme că până la alegeri s-ar putea prăpădi sărăcuțul …Păcat că nu există medicament pentru minciună,există unul,dar acela se aplică doar în cazuri extreme,ceva de genul unei bâte noduroase că la ciobani !

 5. Votez Piedone! Nu sunt fan Piedone, dar votez contra useriștilor homalăi, antiromîni și trădători. Votez contra mamei guadalupeze și tatălui artimetician al șobolanilor.

 6. Vampirul care stoarce energia și vitalitatea cetățenilor, recunoaște practica personala! De ce nu doarme? Pentru că ..alegeri pierdute sau nu? Pentru că pozele de pe cort nu arata bine că nu a fost destul săpun și apă plus sali de sport sa acopere entitatea și burtica plus mecla de hoț și escroc a candidaților? Pentru că e întrecere pe numărat rotunjit în fals buletinele de vot? Hai bre, lasă manipularea in zona natala ghetoisto-jegoasa, ieși naibii la vedere cu seriozități.

 7. Femeia gasita bucati langa autostrada,era bagata in sacii lui Piedone ;aviz amatorilor

 8. mah, ce „amenintati” sunt ei, patri-hotzii…hai siktir! toti sunteti un namol. santajati de securimea care va tine pe sarma!

 9. ”Merg zilnic, de 30 de ani, pe stradă, printre oameni. Le simt pulsul”

  Al tau se mai simte sau este prea mare ? Sa votam raul cel mai gras, lacomia salveaza Romania !

 10. Nu înțeleg de ce tot se pune acea fotografie, peste tot în media, cu Piedone veche de mulți ani.

 11. E poza recenta, cand manca paine cu parizier cumparate de el cu muncitorii in pauza de masa.

 12. E Piedone cînd era tînăr, mai gras, trebuie să fie dinainte de etapa pușcărie. Nici vegetația nu se potrivește.

 13. Hmmm,. Bag de seamă că nici icoanele, nici usturoiul nu și-au făcut efectele,.

 14. De ce oare poporul roman emana asa personaje grotesti, golani deveniti politicieni, personaje cu educatie precara, fara morala, fara realizari profesionale? De ce oare?

 15. Votez Piedone. Împotriva nicușoriștilor și psdnlistilor și auriștilor.

 16. Cred si eu ca nu are somn cand se gandeste la roaba de bani ce este in joc.

 17. decat sa aduci babute la crosetat mai bine filmeaza si tu sobolanii, jegul de pe trotuarele administrate de usr si cortul lor electoral :
  asfalt 1/2 din ecran , cortul cealalata jumatate (pune imaginea raw la click sa vedem si noi jegul la marirea imaginii) 😀

  restu’ (ceilalti politicieni / partide) nu sunt chei de biserica DAR NU SUNT DEACORD CU CEI CARE PROMOVEAZA FOCARE DE INFECTIE SI URMATOARELE PANDEMII,DIN CAUZE NATURALE(OZON LIPSA =CADERI DE BACTERII DIN STRATOSFERA, INUNDATII=PURTAREA A BACTERIILOR DIN NATURA NORMALE,SAU CELE REZULTATE DE LA TRANSPORT AMPLU DIN APA REZULTATA TOPIRII GHIETEI DIN ANTARTICA-SI NU DOAR DE ACOLO.. PEPINIERELE NOILOR PANDEMII=VIRUSURI DISPARUTI VOR REAPAREA)

 18. Con spune:
  08 APR. 2024 LA 3:52
  A facut ce a facut shi Dan Yosif, bishnitzarul, odrasla nomenclaturista ca shi el, doar cu shcoala vietzii, racolat de sub podurile de la shtrandul CC al PCR zona Floreasca-Buc. Tov.Ylici avea shi el nevoie de ydiotzi utili, ca shi Hitlerica sau Putin, dar pe urma cu ajutorul securicilor care acum il emaneaza pe Pisoi Piedone, la trimis in Siberia sa se trateze de ceva la plamani, ca acolo zice-au ca este leacul. L-au lecuit de tot pe Yosif, de nu mai shtie nimeni de el. Cred ca pe Piedone o sa-l trateze de burtoi, altfel mananca tot ce este pe la bucataria Primariei, Parlamentului, samd, ca o sa moara ceilaltzi ca el de foame. Hai baietzii, ca meciul este tare, chiar daca este manarie sau blat cum se mai spune.
  O zi buna.
  Con
  P.S. Problema este sa se tzina de shapca aia, care i-a adus noroc la mama lingi le noastre.

 19. Normal ! Pai ce,noaptea se doarme ? Noaptea se fura,ma ! Licheaua asta care ar trebui sa aiba 62 de suflete pe constiinta (Colectiv),da pe dinafara de nesimtire si tupeu fiindca stie ca are mii de votanti ca si el.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.