Piperea, acuzații grave: Reprezentanţi ai statului, traficanţi și consumatori de droguri

Gheorghe Piperea, candidat AUR la alegerile europarlamentare, a declarat joi, la Craiova, că în România fenomenul drogurilor a devenit extrem de periculos,

Acest fenomen a scăpat de sub control, mai spune avocatul, potrivit stipesurse.ro., care susține că poliţişti, reprezentanţi ai serviciilor secrete, procurori, judecători sunt şi ”consumatori şi traficanţi de droguri”.

„Anul 2024 este crucial pentru existenţa României, pentru existenţa statului de drept, pentru existenţa democraţiei. Copilul nostru, fie că are 7 ani, că are 12 ani sau 16 ani, este un consumator de mărfuri şi de servicii. Pe lângă ceea ce cumpără cu cardul nostru în fiecare zi, copilul nostru consumă ideologie.

Dar copilul nostru consumă din nefericire şi pastile, droguri.

La ora actuală sunt reţele de socializare care nu se mai jenează să facă reclamă la pastile şi la droguri, să facă şi grupuri de discuţie şi de tranzacţionare a drogurilor, de la iarba de calitate în sus, de la pastilele de doi lei la opioide, către droguri foarte periculoase.

Este un lucru pe care puterea actuală care se vrea stabilă l-a scăpat atât de mult de sub mână încât la ora actuală aproape lunar vedem la televizor oameni omorâţi sau schilodiţi de consumatori de droguri care s-au urcat la volan.

E atât de scăpat de sub control acest fenomen încât poliţişti, reprezentanţi ai serviciilor secrete, procurori, judecători sunt şi consumatori de droguri şi traficanţi de droguri. Şi asta este stabilitatea pe care şi-o doreşte Partidul Comasat Român”, a spus Piperea într-o conferinţă de presă la sediul AUR Dolj.

Ideologia pe care o consumă copiii  

„Copilul nostru este învăţat din clasa a III-a, de la nouă ani de zile, că există o viaţă sexuală care este primordială faţă de spirit şi că poate să îşi schimbe genul dacă vrea, chiar dacă se opune părintele.

În România nu te poţi căsători dacă ai sub 16 ani, nu poţi bea alcool dacă ai sub 18 ani, dar la 12 ani, în România, ca de altfel şi în Europa şi în SUA, poţi să îţi schimbi sexul dacă vrei, chiar împotriva voinţei părinţilor.

Iar acest lucru este printre altele în studiile de gen pe care le-a făcut Ramona Chiriac.

Mai mult, copilul nostru nu este învăţat ce sunt drepturile şi libertăţile, ce este sensul în viaţă, ce este familia, ce este istoria, ce este raţiunea. Copilul nostru este învăţat că poate să se creadă pisică şi are dreptul să ceară şcolii o litieră”, a mai spus avocatul Piperea.

Candidaţii AUR la alegerile europarlamentare și profesiile lor

„Toţi cei de pe lista AUR suntem notorii în profesiile noastre. Cei de pe lista Partidului Comasat Român sunt pierduţi în spaţiu”, a conchis Piperea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 9

15 Comentarii

 1. Asta se vede din avion.Astea nu sunt comportamente normale.Uitati-va ce se intimpla in justitie,in politica,in televiziuni.Numai de la Antena 3 CNN (cum le place sa spuna) as inumara vreo 5 drogati,drogati care au tot timpul cocaina si meth in buzunare.Se cunosc dupa figurile de nebuni si comportare.Ramasese in urma Johanis care vrea la NATO si Ciorlacu care ne punea sa platim 7 miliarde si dupa aia nu recunoaste.UNA DINTRE TRASATURILE IMPORTANTE ALE DROGATILOR ESTE FOLOSIREA CURENTA MINCIUNII.MINT CU SENINATATE SI NONSALANTA.NICI NU CLIPESC!

 2. Du-te drecului de aurist putinist si provocator. Gata cu pandemia,o iei pe alta aratura?Marsh ma la pascut mioare.

 3. Si la „case mai mari”, adica-n Vest, e la fel, @Piperea. Woke triumfa … mondialmente. Si alta ordine de idei, bafta-n alegeri!

 4. Felicitări domnule Piperea, aţi pus punctul pe i. Cine mai alege PSD -PNL cu elgibitista Ramona Cgiriac cap de listă, doar dexaxaţii.

 5. Omul a intrat printre aceste specimene, știe ce vorbește! Degeaba îl combateți, are perfecta dreptate!

 6. Drept grăit-a. Acu se vede ce specimene populează judiciarul românesc și peisajul Justiției. Nu există wokeșei,Ileana, sunt escroci pe modelul comunist al lui Bela Kuhn, ăla cu „bilete la bordel”pentru”proletariat.Toate sectele de succes au o componentă sexuală-n program, sexul fiind cel mai ieftin „drog”.Și tot prin „plăcere” de data asta cea adictivă, compulsivă, a drogului vor actualii globaliști să guverneze.Guvizii românești cad în freză după droguri, cum era defapt de așteptat, toți inutilii umplându-și viața și timpul cu ceva.Vai de viitorul țării ăsteia și a nenorocitului ăstuia de continenț.

 7. Nume si prenume Dle Piperea, lasati vrajeala….de tip AUR….asta nu e o actiune, asta este o harneala….adica o abureala…

 8. Domnul Pipera are perfecta dreptate .Cine este mai atent la fizionomiile ,privirea sau modul de comportament al multor perone care lucreaza in televiziune,presa,partide politice ,justitie,politie,in toate institutiile statulzui roman ,isi pot da usor seama ,ca unii din ei sint consumatori de droguri.V-ati intrebat motivul pt. care nu se stopeaza in Romania aceast comert cu droguri si de la zi la zi se amplifica si mai mult ?

 9. a declarat joi, la Craiova, că în România Olgutza PSD e suspecta
  dar nu in Olanda!

  ,,,,,,,
  (am pus si noi niste virgule in plus)

 10. ”Acest fenomen a scăpat de sub control, mai spune avocatul, care susține că poliţişti, reprezentanţi ai serviciilor secrete, procurori, judecători sunt şi ”consumatori şi traficanţi de droguri”.

  Semne si semnale, in acest sens, sunt de mult.
  De ceva timp se si recunoaste, se vorbeste public. De la nivel inalt.
  E mult prea tarziu. La acest capitol nu mai suntem deloc diferiti (ca tara) de celelalte tari.
  Este limpede ca institutiile statului sunt extrenm de corupte, serviciile la fel, specialii la fel.

 11. Daca te folosesti de un adevar in scop electoral,adevar care il stim cu toti, nu inseamna CAI ai merite sa ajungi la putere pentru Ca nu ai Nici competente si Nici nu santeti de incredere.Problema asta e a romanilor si ei trebuie sa o rezolve.Finantiatorii din servicii cat si politicienii care investesc banii negri in droguri si Traficantii si Curierii,trebuiesa mutilati pe loc,cand sant prinsi de rudele consumatorilor.

 12. Daca te folosesti de un adevar in scop electoral,adevar care il stim cu toti, nu inseamna CAI ai merite sa ajungi la putere pentru Ca doar divulgi,nu ai Nici competente si Nici nu santeti de incredere.Problema asta e a romanilor si ei trebuie sa o rezolve.Finantiatorii din servicii cat si politicienii care investesc banii negri in droguri si Traficantii si Curierii,trebuiesa mutilati pe loc,cand sant prinsi de rudele consumatorilor.

 13. Sigur că are dreptate. Problema e că nu ne spune cum va oprii acest flagel. Aici e aici. Foarte greu de găsit soluții într-o țară data peste cap, cu ordine primite de afara. Uitați-va la Meloni ce zicea înainte de alegeri și ce face. Sau polonezul kacinski cea făcut? Nimic. Din gura e ușor să rezolvi totul.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.