Plângere în instanță împotriva Madonnei

Doi fani ai Madonnei au dat-o în judecată pe cântăreaţa americană pentru că a întârziat cu mai mult de două ore un concert susţinut luna trecută la New York, potrivit unor documente judiciare, informează vineri BBC.

Reclamanţii afirmă că spectacolul trebuia să înceapă la ora locală 20:30 în toate cele trei seri programate, dar, în fiecare seară, show-ul nu a început decât după ora 22:30, terminându-se în jurul orei 01:00.

În plângerea depusă în instanţă fanii au declarat că „nu ar fi plătit pentru bilete” dacă ar fi ştiut că spectacolul se va încheia atât de târziu.

BBC a transmis reprezentanţilor Madonnei, companiei Live Nation şi Centrului Barclays din New York solicitări de a face declaraţii pe această temă.

În plângerea care stă la baza procesului, intentat de Michael Fellows şi Jonathan Hadden, se afirmă că „mulţi deţinători de bilete care au participat la concerte în timpul săptămânii trebuiau să se trezească devreme pentru a merge la serviciu şi/sau să se ocupe de responsabilităţi familiale în ziua următoare”.

Reclamanţii au dat în judecată, de asemenea, promotorul Live Nation şi Centrul Barclays pentru „publicitate falsă, declaraţii false din neglijenţă şi practici comerciale neloiale şi înşelătoare”.

Michael Fellows şi Jonathan Hadden au asistat la spectacolul susţinut de Madonna miercuri, 13 decembrie 2023, dar documentele judiciare precizează că şi alte show-uri ale artistei ce erau programate în aceeaşi sală, pe 14 şi 16 decembrie, ar fi început, de asemenea, cu o întârziere de peste două ore.

„Inculpaţii nu au reuşit să îi anunţe pe posesorii de bilete că acele concerte vor începe mult mai târziu decât ora de începere prevăzută, aşa cum a fost ea tipărită pe bilet şi aşa cum a fost ea anunţată, ceea ce a făcut ca posesorii de bilete să aştepte ore întregi”, se arată în aceleaşi documente.

Documentele depuse în instanţă mai spun că Madonna „are un lung istoric de sosire şi de începere a concertelor sale cu întârziere, uneori cu mai multe ore”, dând ca exemple „turneul ‘Rebel Heart’ din 2016, turneul ‘Madame X’ din 2019-2020 şi alte turnee anterioare, în care Madonna şi-a început în mod constant concertele cu întârzieri de peste două ore”.

Reclamanţii au intentat acest proces pentru a solicita despăgubiri, al căror cuantum nu a fost specificat.

Nu este pentru prima dată când fanii au obiectat faţă de faptul că vedeta americană întârzie la spectacolele sale, iar un spectator a dat-o pe artistă în judecată în 2019 pentru întârzierea orei de începere a unui concert din Statele Unite, însă a renunţat din proprie iniţiativă la acel proces o lună mai târziu, potrivit ABC News.

În acelaşi an, Madonna a distribuit pe reţelele de socializare o filmare live de pe scenă, în care vedeta pop le spunea fanilor: „Este ceva ce trebuie să înţelegeţi cu toţii. Şi anume, că o regină nu întârzie niciodată”.

Turneul sold-out „Celebration” al Madonnei a fost un spectacol de mare succes, cu peste 40 de cântece din cariera sa, pentru a celebra cea de-a 40-a aniversare a single-ului său de succes, „Holiday”. Acest turneu a inclus show-uri care au avut loc în Statele Unite, Canada şi Europa.

Cântăreaţa americană a avut o problemă de sănătate vara trecută, după ce a fost găsită inconştientă în apartamentul ei din New York, în iunie, şi a fost transportată de urgenţă la spital, unde a primit tratament pentru o infecţie bacteriană gravă.

Ulterior, ea s-a declarat „norocoasă că este în viaţă” şi a amânat începerea turneului din iulie până în octombrie anul trecut.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

 1. păi nu trebuia să mulgă vacile,să facă programul de seară la grajd!!?? eu așa știam din noiembrie și programul de grajd e prioritar nu niște „yankei-doodle”.

 2. Ma foarte mir că fufa asta sinistră bohotita de alcool și droguri face audiență.

  Satanista a fost gonflată de sataniștii mondiali în scopul aplatizării creierelor puțin spre deloc mobilate.

 3. II STIU pe AiaDOI …
  Sunt AiaCARE s-au caftitara in Urma cu J’de ANI pe Tema daca Madonna era sau NU VIRGINA … 🙂
  AdicaCARE dintre DANSHII O dEZvirgineaza in gand, IN tIMP ce … 🙂 SE lucrau FRENETIC PE sub PLAPUMA … 🙂
  De AltFEL TOTI FANs ai Vedetelor ASHAFAC si ASHASUNT … …
  Fereasca Dumnezeu de ASHA Entitti Umanoide …:)

  NU puteau sa NU apara IAR de DobbItocks …:)

  DobbitockNESSuu’ este STARE Compulsiva …

 4. Completare necesara
  Adevaratuu’ MOTIV este ca, POATE-POATE le va DA, in FINE si LOR, o BUCA’ de … 😊 Floare VESHTEDA din Gradina Danshii de JAD, acum paraginita si plina de Buruieni USCATE, Tzepoase, Fibroase … 😊din … 😊 NePLIVIRE si NeUDARE Zilnica … 😊
  Problema REALA este DACA dupa J’de Ani SCURSI mai AuCuCE …😊 SE bucura de BUCA’ de FLOARE, ASHA Veshteda in Glastra Timpului … 😊

 5. Tataie, mă mir ca nu i-ai găsit îs oarece afilieri cu Soros
  Madonna poate fi acuzată de multe lucruri -o narcisista fără voce în opinia multora .
  Cu drogurile și alcoolul de care o acuzi ești total pe dinafară .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.