Plângere la DIICOT împotriva ”caracatiţei lui Piedone”

Avocatul şi liderul consilierilor USR Sector 5, Alexandru Dimitriu, a anunţat că a depus la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) un denunţ penal împotriva edilului Cristian Popescu Piedone şi a „grupului infracţional” care „a acaparat” Primăria Sectorului 5 şi instituţiile din subordine.

„În baza informaţiilor apărute în presă legat de clanul său şi de toată caracatiţa care a pus stăpânire pe Sectorul 5, am spus să vin să depun un denunţ penal pentru săvârşirea infracţiunii de constituire a unui grup infracţional organizat. Eu sunt convins că DIICOT s-a autosesizat, în urma anchetelor de presă, dar pentru liniştea mea şi a cetăţenilor Sectorului 5, am hotărât totuşi să ne asigurăm că există şi va exista o investigaţie şi am depus acest denunţ”, a afirmat Alexandru Dimitriu, joi, la ieşirea din sediul DIICOT.

El a punctat că în jurul lui Cristian Popescu Piedone sunt zeci de rude care ocupă funcţii publice de conducere. „Avem o dată în Primărie, în aparatul primarului, avem administratorul public, care este nepotul domnului Piedone. Avem în Consiliul Local rude ale dumnealui, care, e adevărat, sunt consilieri locali, au fost aleşi pe liste, dar totuşi este un pic ciudat atâtea rude peste tot. Vorbim despre ginerele domnului Piedone, care este numit prin pixul domnului Piedone, nu printr-o hotărâre de Consiliu Local, cum minte domnul Piedone, într-o comisie din care ia 5.000 de lei pe lună. Vorbim de şeful Poliţiei Locale, care este, la rândul său, rudă. Vorbim de soţii, de amante, cum spun cei din presă. Deci, lucrurile acestea trebuie verificate. Calculul este undeva în jurul a 46 de persoane, dar mai sunt inclusiv în companiile municipale interpuşi de ai domniei sale, cu care a lucrat peste tot şi sunt oameni care sunt înşurubaţi acolo”, a adăugat Alexandru Dimitriu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4

9 Comentarii

  1. CHIAR AȘA V-A ÎNFRICOȘAT PIEDONE ? AVOVICATULE CUM ȚI CU RUDENIILE?

  2. TOTUL PENTRU NICUȘOR! TOTUL PENTRU VICTORIE! CÂT PRIVEȘTE RUDELE -NORMAL DACĂ VĂ „CĂSĂTORIȚIȚI” UNU CU ALTUL ORI UNA CU ALTA VOI NU AVEȚI RUDE ! Ș-APOI CE -I BAIUL DACĂ ARE ATÂTEA RUDE ?/

  3. Mă, Oricare avocățel, care și-a luat diploma la fără frecvență și acela-l bagă cu ușurință la pîrnaie pe acest piedone clar mafiot, interlop și penal multiplu..Să stai in același mediu cu un astfel de personaj, te descalifică..

  4. Mai lasă-mă cu acest Piedone, care mai degrabă are comportament și grai de interlop !Sper că PSD-ul sa nu cadă în plasa acestui partid de 2 lei și să le de-a locuri pe listele lor. Niște perverși!

  5. In schimb, așa cum viața a demonstrat în USR sunt caractere unul ca unul (sau una-dar la ei nu contează)

  6. De fapt aceeași situație se găsește în toate primarile din țară…practic aceste primarii s-au transformat în clanuri mafiote…

  7. Hahaha, domnu’ încornoratu’ Dimitriu prietenul lui Nicuşor Dan face plângeri? Ăla pe care l-a lăsat Păsărina încornorat şi singur?Lepra asta (pui de securist) i-a reprezentat pe fraţii Micula ajutându-i să belească statul român de multe sute milioane euroi! Ca mai toate leprele cu studii superioare care îşi dau seama ca n-au nici in clin nici in maneca cu meseria a intrat in politica.

  8. intre ei … hienele…(cu parere de rau ca fac referire la aceste creaturi extraordinare, multe dintre ele fiind mai evoluate de „omul”).

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.