Plângere penală la DNA împotriva lui Nicuşor Dan

Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, s-a prezentat, marţi, la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a depune o plângere penală pe numele lui Nicuşor Dan.

Mihai Enache îl acuză pe edilul Capitalei de finanţare netransparentă a publicităţii electorale.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

5 Comentarii

  1. Va e clar ca AUR e un partid anexa PSD, care e dirijat si el de aceeasi papusari securistoizi. Nu, Putin n are nicio treaba cu astfel de papagali bastinasi !

  2. S- trezit si Enache cu o prostie. ND.a primi donatii de 30.000 euro pt a si face campanie. Asa ca se totul este de a ne juca uite DNA nu este DNA. A ajuns acest DNA un fel de baiat de mingi, nu de fapte serioase.

  3. DNA a devenit un fel de Inalta Poarta de la ‘Stambul, la care se duc sa se planga boierii romani nemultumiti de numirile in dregatoriile Epocii de Aur Capitaliste rromanistaneze……[Rumburak]

  4. Foarte bine. Să o creadă el că ne mai prostește încă o dată!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.