Hunedoara: Preşedintele CJ dispune controale pe drumul pe care s-a răsturnat un microbuz

Update. Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Laurenţiu Nistor, a dispus, marţi, verificări pentru analiza modului în care s-a efectuat deszăpezirea sectorului de drum dintre localităţile Balşa şi Geoagiu, unde, în cursul dimineţii, un microbuz cu opt persoane s-a răsturnat şi a ieşit de pe carosabil, trei persoane fiind rănite.

De asemenea, a fost dispus un control la Serviciul Administrare drumuri şi la Dispeceratul de iarnă al CJ Hunedoara.

Totodată, marţi dimineaţa, reprezentanţii operatorului care are obligaţia de a întreţine sectorul de drum de pe DJ 705, au fost convocaţi de preşedintele CJ Hunedoara, la sediul instituţiei, pentru a lămuri toate aspectele legate de modul în care s-a intervenit în cursul nopţii de luni spre marţi pe tronsonul în cauză.

Un microbuz cu 9 persoane s-a răsturnat, marţi dimineaţă, în comuna Balşa, fără ca vreuna dintre acestea să fi rămas blocată în maşină, potrivit primelor informaţii ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

Autorităţile au activat Planul roşu de intervenţie, la faţa locului fiind trimise echipaje ale pompierilor militari din Orăştie, Geoagiu şi Deva, cu patru ambulanţe şi trei maşini de intervenţie, între care una este prevăzută cu modul de descarcerare, iar alta este echipată pentru transport victime multiple.

Drumul judeţean Geoagiu – Balşa este greu practicabil din cauza zăpezii.

Intervenţia este în desfăşurare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.