Pledoarie pentru frumusețile României. ”Nu am fost niciodată în vacanţă în străinătate”

Nicolae Ciucă  a declarat că nu a fost niciodată în concediu în străinătate. El a precizat că nu ştie dacă ajunge o viaţă să descoperim România. Liderul liberal a mărturisit și că va merge de Crăciun în Bucovina.

”Nu am fost niciodată în vacanţă în strâinătate, în concediu, în city-break şi le spun tuturor, pentru că nu ştiu dacă ne ajunge o viaţă să descoperim România, frumuseţile României. Mai avem încă multe de văzut”, a spus preşedintele Senatului,  la Digi24.

Ciucă ar recomanda staţiunile montane, care sunt colosale sau locurile unde se face agroturism, în Maramureş, Suceava, Ţara Oaşului, în Deltă.

Crăciun va merge în Bucovina, a spus  Ciucă, el arătând că a fost în vară la Gura Humorului, la Mănăstire la Suceava şi i-a plăcut atât de mult la pensiunea unde au stat, încât i-a rugat pe proprietari să îl găzduiască şi de sărbători.

Nicolae Ciucă a mai spus că cele mai frumoase vacanţe le-a petrecut după ce s-a întors din misiuni, în iarna din 2003, la Sinaia, şi a doua la mare, la Venus, în 2004.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

23 de Comentarii

 1. general de carton, nu Generalul Patton…vai steaua noastra de oi.

 2. Zgarcioabele alea chiar nu l-au plimbat deloc pe acolo? Doar i-au dat lista si gata?

 3. erea unul care nu-si tine banii pe card. Cu asemenea logica, ați alungat 5 milioane de români sa-si facă vacantele și viata, în străinătate?

 4. Da, pentru toti valabil: stati deoparte de cadourile cu otrava! E mai prudent asa.

 5. Dancila cu epoleți, penibile și stenogramele scurse de peneleu în media care sa mimeze cumva că peneleu mai exista

 6. Serios! Dar ai fost in misiuni militare și tot vacanta se numește pentru că, nu ai luptat că orice militar sau comandant din teren, ai dat dispoziții și ordinele primite, păzit de orice problema apărută spontan în jur! Lasă bășcălia, e meseria pe care ți-ai ales-o, nu te-a obligat nimeni, nu te mai plange aiurea știind că nu se poate dovedi că ai fost sau nu în vacanta ori concediu.

 7. Ciuca se pregateste sa candideze primar pe la Plenita, Cetate sau in alte comune?
  Pe acolo merge si ass

 8. Ciuca a omorat oameni in Affanistan deci e criminal. Asta mai trebuie romanilor sa ne conduca CREMENALU .
  Toti banii romanilor au fost dati la amerucani si evvrei pe fiare vechi.
  A falimentat Romania.

 9. Vai de epoletii lui! De aia a crescut taxele pe firmele HORECA ca sa viziteze romanasii nostri tara?!!! Trebuia sa oblige firmele sa aibe case de marcat performante si sa faca controale mai dese fiscul.

 10. Normal că n-a fost în stăinătate că avea la dispoziție căminele de garnizoană oricând și oriunde, și nu l-a costat nimic ( unde mai pui că avea toate facilitățile la dispoziție, că doar era general…).În străinătate costă și nimeni nu stă drepți în fața ta și nu-ți face temenele…Ce dorință arzătoare de a ne arăta că este ” ca noi” muritorii de rând, este un om ca toți ceilalți numai să fie președinte…

 11. Nu ai fost in strainatate pentru ca esti prost, limitat, nu poti cere nici apa intr-o limba straina. Iti doresc nici sa nu mergi vreodata, sa stai aici, cu pensia ta speciala.

 12. Nea ma’Ciuca s-a trezit si el sa promoveze turismul. Cat timp a fost primministru aliniat cu partidul prezidential un cuvant n-a pomenit de drumuri judetene, natioonale, centuri ocolitoare, autostrazi facute bani UE, romanesti nu contea. Sa ajunga un turist roman in orice loc fara sa se mai gatuiasca cu traficul local cu care nu vrea sa aiba de-a face si invers traficul auto local sa se suprapuna cu cel turistic sau de marfa, TIR-uri din strainezia. Guvernul meu a facut gargara cu vaccinarea si au cumparat in prostie vaccinuri, fara absolut niciun rost.

 13. Ciucă e băgat la înaintare ca să enerveze lumea și astfel votul să se îndrepte către Geoană Dăbuleni, interesantă strategie au stăpînii ăștia de colonie, au impresia că pe plaiul mioritic trăiesc numai oi….

 14. Pentru deplasari in zonele de conflict se dadeau spagi babane , deci asa sejur cu cistig tot sa ai .

 15. Incepe campania patriotica. Ce jalnic acest om. Face aceeasi greseala pe care au facut-o multi politruci,uita de diaspora. Se adreseaza doar celor sensibili ca educatie,sensibili la genul asta de discurs ieftin.

 16. … nu a fost in strainatate, ca fara sa vrea ar fi parut mai destept daca ar fi vizitat Florenta, Barcelona, Monaco, Londra, Cayman, Corsica, etc.

 17. A furat startul în campanie. Am citit și în altă parte cum îi gătește soției. Articolului de față îi lipsește P-ul de la publicitate plătită.

 18. Huuo edit! In Iraq nu ai fost in c.o. de ai avut timp să-ți scrii „anti-teza” de doctorat. Ne crezi prosti, edit? Ești un hot liberal ca toți liberalii! Prin străini (americani) înșine!

 19. Hai bre, pește plagiator,. dar in ”delegație oficială”, care de fapt insemna vacanță pe banii altora,. nu zici ceva ??

 20. România a avut deja un președinte oltean, dar tu ești tare prost…informat.

 21. Un bon, ceva de 96 lei care i-ai dat la vreo pensiune unde ai trăit ca la Monaco, hai că se poate. Doar nu trebuie să se facă de „cacao” doar Ciolacu. Narcisismul ăsta de mucava prezentat drept puterea exemplului de „aleșii” noștri mai mult dăunează cauzei decât ajută.

 22. Mai sunt 50 de zile până la Crăciun.
  Vă plângeți babe în rochii că nu vă găsiți bigudelele…

  Învățați să vă iubiți țara! Mergeți la sala, trageți de fiare! Scrieți despre cel ce vă e model că promovează turismul. Nu promovează nici-un turism! Își iubește țara. Voi nu! Sunteți cetepei uscați plecați să diseminați florile râului pe unde treceți. Arătați-vă iubirea întâi și apoi am să vă cred!

  P.S. Funcția vânată de Geoană în NATO nu schimbă cu nimic non-valoarea care e.
  Ia zi @parere..: cum e când Geoană își însușește ideile tale și și le face ale lui? Îți place cât de dezonorabil se prezintă? Și în fața ta și a mea a făcut-o că am văzut doar cum fura. De aceea sunteți aduși în ceva ce poate nici nu vreți să fiți. El a luat toate considerațiile tale fără să ia si contextul și și le-a prezentat de ca și cum ar fi fost ale lui. Nu te simți furat, depersonalizat? Îți place? Așa l-a făcut mă-sa: scuipător trădător profitor și laș pesedist.
  Nu știu de ce a trebuit să înflorească în halul acesta corupția în România încât să fie la modă să îți faci vânt peste granițe ca să te întorci mai plin de bășini în cap, așa ca el … decât când ai plecat.

  Dl. Ciucă e un om bun și respectabil. Ceea ce spune este al său și nu contrafăcut.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.