Ploaie de amenzi după manifestația AUR de la ASF

Jandarmeria a aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 30.000 în urma protestului AUR care a avut loc, vineri, pe Splaiul Independenţei, în zona sediului Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF). Potrivit jandarmilor, manifestanţii au refuzat să coopereze cu forţele de ordine şi au blocat traficul rutier.

„Referitor la adunarea publică de ieri, din zona Splaiului Independenţei, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti face următoarele precizări. Manifestaţia de protest nu a respectat prevederile de declarare şi avizare, conform Legii nr. 60 din 1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, cu modificările şi completările ulterioare. Având în vedere încălcările cadrului legal în vigoare şi refuzul cooperării cu forţele de ordine, manifestat prin blocarea traficului rutier, jandarmii au aplicat 4 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 30.000 de lei”, a transmis sâmbătă Jandarmeria Capitalei.

Astfel, două persoane care au participat la protestul AUR au fost amendate cu câte 10.000 lei, iar alţi doi protestatari au fost sancţionaţi cu o sumă totală de încă 10.000 lei.

Surse au declarat că una dintre persoanele amendate este liderul AUR, George Simion.

Jandarmeria mai anunţă că face în continuare verificări pentru identificarea şi sancţionarea altor persoane care au încălcat legea la protest.

Protestatarii au huiduit, au cerut oamenilor de ordine să deschidă uşile instituţiei pentru discuta cu şeful ASF şi au scandat lozinci împotriva conducerii autorităţii.

„ASF – Mafie”, ” RCA-ul l-aţi dublat, primele le-aţi încasat”, „ASF – Ciuma roşie”, „Deschideţi uşile, să vadă primele”, „PSD şi PNL, angajaţi la ASF”, „Hoţii de la ASF şi-au mărit salariile”, „Ruşine, ruşine să vă fie” , au scandat protestatarii AUR.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

27 de Comentarii

 1. Noi avem legi mai ceva CA in Rusia cea hulita, sau CA pe vremea lui Ceaușescu

 2. legionarii ataca institutii!Alarma popor roman,nu trebuie sa se repete dictatura

 3. „„ASF – Mafie”, ” RCA-ul l-aţi dublat, primele le-aţi încasat”, „ASF – Ciuma roşie”, „Deschideţi uşile, să vadă primele”, „PSD şi PNL, angajaţi la ASF”, „Hoţii de la ASF şi-au mărit salariile”, „Ruşine, ruşine să vă fie” , au scandat protestatarii AUR.””………..CARE DIN ACESTE LOZINCI NU SE POTRVEȘTE???

 4. Ivan Ilici Esti pe pastile frate? De unde iei ca imi trebuie si mie ..

 5. In Istorie, doar derbedeii Legionari au devastat Institutiile Statului….Legionarul e un ruman prost. Chiar daca ai dreptate, NU te rafuiesti cu Institutiile Statului…Este imoral ca Statul sa reduca RCA si pretul la motorina doar pentru Fermieri….Fermierul cu sute de hectate arendate e un Capitalist, vrea sa ajunga mosier prin Subventii de la Stat si fara a plati arenda taranilor proprietari de pamant…

 6. Pai doar nu si-o lasa coalitia nevestele sa fie intrebate de auristi ce salariu au ca doar aduc salariu in casa, adica casele psd-pnl sau nu e guvernul psd-pnl adica si Politia ca fiind a MI. Daca intrau auristii si se interesau/intrebau ce experienta au „specialistii” din ASF in asigurari ar fi aflat ca abia acum se specializeaza (adica nici o zi lucrata in vreo societate de asigurari !). Si-atunci cum supravegheaza?! Asta o fi democratia lui Ciolacu ?!

 7. Și uite-așa , i-ați martirizat , inteligentilor !
  Tocmai la ASF v-ați găsit să-i amendați ?
  V-a plătit Simion să-i faceți reclamă pe bani puțini ?

 8. ABIA ASTEPT SA VOTEZ CU Editat !
  LA TOATE RUNDELE DIN ACEST AN !

 9. George sa bage in Programul Partidului:
  „desfiintzam Jandarmeria!”

 10. Fara Subventii pentru Privati!!! Ati vrut Capitalism, Economie de piata…o aveti…Economia de piata NU permite Subventii!!! Statul trebuie sa bage banii de la Buget doar in Invatamant, Sanatate, Armata, pompieri , politie…Ce e prostia asta cu sprijinul Economiei Private de Stat si de populatie?….Nu te obliga nimeni sa fii Privat…Nu poti, dai faliment si vine altul in loc…Ce, Privatul imparte banii cu mine?

 11. Oare de ce nu am vazut aceiasi ploaie de amenzi si peste sorosistii, corporatistii, onegistii…care ocupau piata Victoriei in fiecare zi ???
  Pai, asta inseamna ca, cu cat le e frica alogenilor paraziti de nationalism si patriotism cu atat acesta trebuie sustinut si promovat si aparat..!!!

 12. Sa plateasca Gica amenzile daca nu are pregatirea lui Sosoaca care stie sa conteste legal orice abuz al puterii nesimtite. A castigat intotdeauna in tribunal pentru ea (ar fi platit sute de mii de lei aiurea) si pentru trupetii ei.

 13. Exista și contestație la judiciare, se poate anula pentru că, sunt dovezi clare.

 14. #noxa 18:43 românul încă va tolerează și aveți drepturi la care nici nu ați visat, dar voi la IP și Traznea nu ați fost criminali?

 15. @ivan ilici: traiasca PSD, PNL, UDMR și chiar USR! Înainte spre victoria finala, ura, ura, uraaaa!! !

 16. @axon: rumanul e prost, alogenii e smecher și bun la ei !! !

 17. Mai sa fie! Unde erau jandarmii cand protestau hashtagistii?
  E rau cand protesteaza AUR, dar era „bine si democratic” cand protestau rezistii lui Soros?

 18. dictatura mao ia amploare in Romania a carei Constitutie, castigata prin sangele adevaratilor eroi in 1989, este distrusa paaas-cuuu-paaas in timp ce p000limea este capsata pe canapele la emisiuni de spalare a creierilor. circ FARA paine oilor!
  Robert Welch in 1958 despre planul infiltratilor (comunisti) pentru distrugerea Americii
  https://www.youtube.com/watch?v=AZU0c8DAIU4

 19. Golaniada,asa va ramane in istorie acest partid. Iar SOS ,un partid al depresivilor.

 20. NewsReader Esti din alt film. Meri si mai bea o tuica .Civilizatia nu este pentru toti golanii.

 21. sondajul lui Pielea-NU PSD 31% PNL 21% oare n-ar trebui sa-l ajutam ca sa-i iasa ”procentul” adormit?

 22. Amenda e din AUR ! De alea nu se scapa nici in mormant, platesc apartinatorii ca sa poata sa te ingroape.

 23. EVIDENT – ASF și Statul român sunt niste escroci si hoti
  după ce au Falimentat intentionat 4 firme de asigurări
  adică au furat peste 1,5 miliard euro, au Dublat si preturile la asigurări
  evident că oamenii se revoltă iar statul perfid ce face ? îi amendează iar
  halal stat, ce-ati fi vrut să facă oamenii furați ?
  să vă venereze, să vă facă statui perfizilor.

 24. Am auzit ca si „geaca rosie” a fost amendat cand a iesit cu bajetii si au blocat bulimetru’. Muahahaaaa, ce-mi plac glumele mele!

 25. o tara terminata. degeaba ne mai mobilizam. o sa facem un rahat. suntem dezbinati si fara o cultura, un crez comun. praf… doar supravietuim.

 26. „Fara Subventii pentru Privati!!!”

  Capitalism subventionat de stat, a invatat si cl-axon ceva de la mine !

 27. Normal, AUR amenință privilegiile ciocoilor, inclusiv salariile occidentale ale șefilor de la ASF dar și toate celelalte privilegii plătite de la buget ale noii ciocoimi, de asta le dau în cap cu orice ocazie, cât de mică.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.