Ploaie de medalii la haltere pentru juniori

Sportivii români au cucerit opt medalii, trei de aur, patru de argint şi una de bronz, sâmbătă, în prima zi a Campionatelor Europene de haltere pentru juniori U15 şi U17 de la Salonic (Grecia).

La Under-15, Maia Delia Andrei a cucerit medalii de aur la aruncat (87 kg) şi total (152 kg) şi de bronz la smuls (65 kg), la cat. 49 kg, potrivit paginii de Facebook a Federaţiei Române de Haltere.

Adelina Maria Lorinţ, la aceeaşi categorie, a luat argint la smuls (66 kg), bronz la aruncat (84 kg) şi a fost a patra la total (150 kg).

La cat. 40 kg, Maria Andreea Onofrei a fost a cincea la smuls (47 kg), a patra la aruncat (58 kg) şi a cincea la total (105 kg).

Tot la Under-15, însă la cat. 45 kg, Carmen Florentina Gintu s-a clasat pe cinci la smuls (53 kg), a fost a patra la aruncat (68 kg) şi pe cinci la total (121 kg).

Singurul reprezentant al României la masculin în prima zi şi totodată la Under-17, Lucian Florin Cambei (cat. 59 kg), a cucerit trei medalii de argint, la smuls (85 kg), aruncat (106 kg) şi total (191 kg).

România participă cu 19 sportivi la Europenele de juniori, 11 la Under-15 şi 8 la Under-17.

Mai multe fotografii puteţi vedea pe pagina de Facebook a Federatiei Romane de Haltere/

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

3 Comentarii

  1. Sper sa n-o aiba ca model pe albaneza Hahalepa care fara doping este terminata.

  2. Haltere la copii si mai ales la fete, nu cred ca este un sport recomandat. Dar goana dupa pensii viagere…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.