Dorel, de vină pentru explozia de la Spitalul de Boli Infecțioase

UPDATE Un muncitor ar fi folosit flexul în salonul Secţiei de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti în care se afla o pacientă conectată la oxigen şi în care s-a produs o explozie, au precizat luni, pentru Agerpres, surse judiciare.

În urma deflagraţiei, o femeie de circa 80 de ani a suferit arsuri pe corp şi arsuri de căi aeriene.

„Victima era în comă în momentul producerii deflagraţiei, dependentă de oxigen. Prezintă arsuri pe 16% din suprafaţa corporală şi la nivelul căilor aeriene, va fi intubată şi transportată la UPU Ploieşti”, a transmis anterior Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Totodată, reprezentanţii ISU au precizat că pompierii nu au acţionat pentru stingerea unui incendiu, acesta fiind stins de către personalul din cadrul spitalului, punctând că a ars cearşaful pacientei.

Pacienta este intubată, are arsuri pe 20% din suprafaţa corporală şi este internată pe Secţia de Chirurgie Plastică a SJU Ploieşti, a precizat, pentru

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

11 Comentarii

 1. Victima era în comă la momentul producerii deflagrației. Iar după deflagrație este conștientă.
  Minuuuneee!
  Are dreptate domnul Arafat să pregătească spitalele pentru război.

 2. Oauuuu! Au ucis gândacii care poate că se plimba prin spital ca politicienii în străinătate! Să facă înmormântare și pomana😉!

 3. Bine că nu era moartă!…că după explozie pleca acasă singură picioarele ei…!
  Trăiască republica de ploiești!…

 4. Este de vina maistrul sau ce ‘raku o fi ala care este seful lui din cauza ca nu i-a facut instructajul adecvat locului de lucru si ca nu l-a supravegheat.
  Nu se lasa muncitorul sa lucreze de capul lui, mai ales cand are lucrari periculoase (cu flexuri, sudura, lucrari sub tensiune). Inainte de 1989 seful lui Dorel ar fi fost pasibil de puscarie ptr acest eveniment……[Rumburak]

 5. Nu e vinovat muncitorul! E strict vina celor care au acceptat și l-au trimis să facă lucrări în acel salon! Omul e nevinovat! Daca nu avea permisiunea, omul nu executa lucrarea! Sa fie clar pentru oricine!

 6. @parere..:
  Lasa muncitorul ca nu despre el ai inceput „parerea”!
  Mai intai ai cerut pomana gandacilor. Daca ai uitat, iti readuc aminte – acolo ai rand.
  „Sa fie clar pentru oricine!”
  Da, da, da! Prinde-i sa-ti dea pomana!
  Muncitorul a trezit pacienta cu flexul pana la conflagratie. A facut Vrrrr! Vrrr! Si apoi s-a auzit Boom!
  Atunci ti-au murit gandacii!
  Nu mai e cine sa-ti cante Hare Krishna, hare, hare in chiar mlastina in care te afli.
  Asta era problema ta, nu Dragobetele de Ploiesti. Ca nu mai puteai tu de altii … tu voiai ce-ti iese tie.

 7. Nimic nou sub soare! România educata! Vai de mama lui Johannis!60% dintre elevi nu au luat nota 5 din 10 la mate!

 8. Trebuie sa stiti ca in spitale instructajele personalului se fac… deloc!!!! Ni se baga sub nas niste pagini cu prescurtari care noteaza niste proceduri, nu sunt citite de mai nimeni, oricum instructajul trebuie sa fie instructaj nu text de lecturat si atat si ni se cer semnaturi- ca si cum am fi fost instruiti. Pe de alta parte, intrarea in spitale in urma concursurilor castigate cu 5000- 10000 euro ( premiu sau cum vrei sa numiti) a unor doamne care nu au nici BAC- ul si in timpul scolii postliceale sanitare au fost de trei ori in trei ani la scoala, conduce la lipsa de gandire a asistentelor care aveau obligatia sa decida cum sa-l lase pe Dorel sa actioneze- Dorel e nevinovat…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.