PNL a stabilit cine-l coordonează în campanii

Biroul Politic Naţional al PNL a stabilit, marţi, coordonatorii echipelor de campanie ale Partidului Naţional Liberal pentru alegerile locale, europarlamentare şi prezidenţiale.

Aceştia sunt: Florin Roman – pentru alegerile locale, Rareş Bogdan – pentru alegerile europarlamentare şi Dan Motreanu – pentru prezidenţiale, a anunţat purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe.

„PNL, în şedinţa structurii centrale de conducere, a luat câteva decizii importante. Prima dintre ele este o decizie referitoare la stabilirea coordonatorilor echipelor de campanie ale Partidului Naţional Liberal. În ceea ce priveşte alegerile locale, vicepreşedintele Florin Roman va asigura conducerea echipelor de campanie. Pentru alegerile europarlamentare, şef al echipelor de campanie va fi domnul europarlamentar şi prim-vicepreşedinte Rareş Bogdan, iar în ceea ce priveşte proiectul prezidenţial pe care evident ni-l dorim şi pentru care încă de pe acum ne pregătim – domnul prim-vicepreşedinte Dan Motreanu va asigura conducerea echipelor de campanie”, a precizat Stroe.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

  1. PNL si-a ales cei mai buni papagali sa le coordoneze campaniile de minciuni electorale sfruntate. Suma acestor vectori de imagine va nimeri direct in Haz-Na

  2. Canalul dunăre bucurești aș face eu cu bandiții ăștia !…când va fi gata canalul atunci pot pleca acasă!…
    Regim de lagăr cu ei!…să le iasă prin toate găurile fumurile de mari conducători!…

  3. Nu vreau să supăr pe nimeni, dar pe mine Roman și Batistuta nu m-ar putea convinge într-o campanie electorală. Eu nu votez după campanii ci după ce văd în ultimii ani și la putere și la opoziție. Roman n-are față de liberal iar Batistuta r așa o cârpă și așa un libidinos că nici nu pot să mă uit la el.

  4. Un borfas gargaragiu si mincinos mai mare ca celalalt. Alti imbecili mai aveti?

  5. Cimpanzeul Rares Bogdan sa conduca o campanie ? Asta e zero barat la toate, a fost vânzător de telefoane mobile, si tacsu director comunist intr-o fabrica care nu mai e

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.