PNL se retrage de la guvernare? PSD ar rămâne să deconteze singur eșecul guvernării…

Dacă PNL se va retrage de la guvernare, vor avea loc alegeri parlamentare anticipate, spune deputatul PSD Laurențiu Gîdei.  PSD nu va rămâne să deconteze singur eșecul guvernării, mai spune deputatul.

„Dacă cumva vor face jocul ăsta pervers politic să iasă de la guvernare eu cred că vom avea alegeri parlamentare mult mai repede decât este preconizat. Nu cred că noi, PSD, vom rămâne singuri la guvernare să decontăm tot ceea ce este. Dacă noi nu alegeam să intrăm într-un moment extrem de dificil pentru România la guvernare să reușim să salvăm ce se mai poate salva la momentul ăsta PSD era undeva peste 50% în intenția de vot a electoratului. Dacă vor ieși de la guvernare, foarte probabil să avem alegeri parlamentare mult mai repede decât este stabilit legal”, a spus Gîdei, la B1 Tv.

Se rupe coaliția, dar important  e să se mențină o guvernare pentru România

„Este foarte devreme să discutăm despre candidaturile de anul viitor având în vedere că dacă eu sunt din Galați vă pot spune că va mai curge multă apă peste Dunăre până să se ia deciziile privitor la alegerile din 2024. Liberalii se grăbesc foarte repede ca de obicei, dar se grăbesc încet din păcate”, a conchis deputatul.

Liberalii au decis vineri, în ședința de la Sinaia că  vor merge singuri la alegerile din 2024 și nu într-o alianță cu PSD.  Votul a fost  unanim, PNL  ales va avea liste proprii în alegerile de anul viitor, iar Nicolae Ciucă vrea să fie el candidatul partidului la prezidențiale.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

17 Comentarii

 1. Alegeri anticipate parlamentare, după care suspendarea Mutului!…asta ar fi fantastic!…

 2. PSD a castigat alegerile, deja. Acum isi numara voturile alaturi de UDMR si restul de nationalitati, vor guverna fara PDL ! Opozitia se opune opozitiei. Continuati, pentru ca meritati, platiti in numerar, cat puteti !

 3. PNL ar face cea mai mare prostie sa se retraga de la guvernare,tara trebuie condusa,dar nu de (editat) de la AUR,UDMR si USR
  In alegeri e corect sa mearga singur PNL si PSD aduna mai multe voturi fiecare,decat impreuna
  Retul e gargara,viitorul presedinte al Romaniei e dl Ciuca

 4. @Rammstein:
  Gândire perfecta! Hai sa vedem daca profita de unica ocazie care îi scoate din rahatul in care sunt, au băgat tara și compatrioții.

 5. …se apropie alegerile…cainele nu pleaca de la macelarie…tara este in faliment dar peste tot se schimba borduri, se asfalteaza…din investitii vin banii pt partid…oricum ar fi, nu mai pupati in parlament, nici unii, nici altii…mici idioti, uitati-va la ucrani, amerlocii ii cam lasa din brate…si pe noi, i n special, pe ue in general, in fata rusilor, cu chilotii in vine, distrusi economic, datori vanduti…

 6. Având în vedere situația economică, sanitară și de securitate existența pe plan mondial, alegerile ar putea fi amânate pe termen nelimitat. Cetățenii trebuie protejați cu orice preț, chiar prin renunțarea la democrație!
  Sa vina uni ca Figo, sau Fico, cum îl cheamă, și să ne lipească pe pereții casei poze cu che Guevara?
  Deja sunt majoritari cei care spun, ca Iliescu, că comunismul a fost o idee buna aplicata prost.inclusiv GePeTo AI spune asta.
  Sa fie ca în Rusia, președinte pe viață, sau ca în democrațiile americo-latine sau africane!

 7. Niciun partid din opozitie nu se uneste cu niciun partid din opozitie. Si chiar daca ar face-o, nu le ajuta la ceva ! Asa ca uitati de USR, AUR, SOS, PUSL, PMP, Orban, etc, ei se vor unii intre ei ca sa poata face pragul, sa prinda 2 locuri in Parlament. PDL (PNL) face opozitia, deja, scrie OPO cu boci pe dealul Feleacului !

 8. PNL va cadea sub 5% . Grecii antici au inventat moneda de argint. Cu bani cumparau vite vin lem marmura . Pe bani vindeau ulei de masline lamai portocale masline. Acum unii tiparesc hartie fara valoare. Faceti ba bani de aur si argint.

 9. Ce va decide securitatea aia va fi. Nu mai oftați. După securitate,daca PNL TREBUIE SA GUVERNEZE singur,va guverna . Daca trebuie să câștige alegerile va câștiga. Așa e in toate democrațiile,nu va amăgiți.

 10. „doar daca îl voteaza pentagonul”

  pentagonul este sub cia, v-a scris valer marian ca pe ciolacul il voteaza cia, deci mc ciuca este praf.

 11. Nu pleaca (editat) de la măcelărie! Toți o apa si-un pământ! Niste hoți! Cică industria de apărare e la pământ! Din moment ce s-a distrus industria orizontala,voi vreți întristările pe verticala?

 12. este în toate și peste tot. FSN a vândut tara și a indatorat-o pe zece generații!
  Partidul unic, tot mai are 30-35%.
  Tot înainte, spre faliment! Uraaaa!

 13. Oricum PSD-ul a fost pacalit/sacrificat…..Intradevar, ar fi avut acum un 45 % poate mai mult !

 14. Nu pleaca cainele de la macelarie nici daca vede butucul gol! Mai e de furat.

 15. Oare Ciucă se uită în oglindă ??? Cine să-l voteze ,cei de la popotă ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.