PNL și tractorul Ciucă

 Întîlnirea liberalilor de la Sinaia nu este un eveniment. Este o  simplă știre care ne anunță o decizie așteptată. Liberalii vor merge singuri,cel puțin în primele alegeri. Eu zic că decizia este corectă  și logică, între puținele pe care le-au luat în ultima vreme.

Insistența Alinei Gorghiu de a merge la alegeri pe liste comune nu s-a bucurat de susținere. Era un calcul bun pentru ea și pentru Lucian Isar, dar, în fapt, era o prostie. Îi asigura un loc călduț la putere și prelungea aparența că proiectul lui Iohannis (alianța PSD-PNL) încă mai funcționează, deși, de multă vreme, el arată ca o găină fără cap.

Cei mai mulți liberali au înțeles că liste comune înseamnă o nouă prezență la  guvernare, dar amăgitoare, de serviciu la remorca PSD de spălat mizeria, de încasat șuturi și la scos pietrele încinse  din jăratic. Și după un mandat chinuit, cu un decont pe cîrca lor, ar fi urmat calea țărăniștilor. Adică n-ar mai fi trecut pragul electoral.

Așadar, decizia liberalilor este cît se poate de corectă. Din păcate, PNL nu are cu cine o pune în practică. În actuala  formulă, liberalii arată ca o adunătură de carieriști  mediocri înflăcărați într-o campanie de bunăstare proprie. Fără cap, fără proiect, fără unitate.

Numărați pe degete oamenii de valoare pe care îi are PNL în conducere și veți vedea că puteți lucra liniștiți la treburile proprii cu amîndouă mîinile.

După întîlnirea de la Sinaia, caraghiosul de Rareș Bogdan telefonează pe la televiziuni și zice că PNL-ul vizează locul 1 în alegerile de anul  viitor. Ce să spun! Omul ăsta nu-și dă seama că  joacă într-un Las fierbinți politic la care nu participă decît el și nevasta și încă vreo cîțiva care se uită în gura lui!

Și se visează la guvernare „tractat” de generalul Ciucă!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 36

68 de Comentarii

 1. Aștept „analiza” cu usr-ul a domnului director ! Astea cu PSD și PNL le știe toată lumea…

 2. Batistuta, pe acest individ îl analizez acum. Sper că știți metodele barbugiilor și ale celor cu alba neagra, turuie nonstop sa bulverseze mentalul cetățeanului pentru a-l atrage în propria escrocherie, pentru a-l deposeda de tot ce are in portofel sau în proprietate? Corect! Ați ghicit, e omul perfect că acțiune, doar că e că mulți din politica actuala, Purtător de karma negativă, fac prin cetățean absolut tot ce își doresc ei! Posibil sa mai aibă un mandat dar e cu belea pentru că își pierde autocontrolul în absolut orice face și grohăie. NU TREBUIE VOTAT un asemenea exemplar sub nicio forma, indiferent ce ar promite sau spumele de la bot! Sa fie numit în funcție politic pentru a fi agățat urat de justiție, asta trebuie, are același caracter ca al lui Citu! Sunt destui și la PSD și în restul partidelor! Apropo, tractorul Ciuca! E buldozerul care trece peste cetățeni omorandu-i cu sânge rece! P.s. nu e atac la persoana și nici publicitate negativă, e doar interpretarea reală a datelor personala din online, cât se poate de reală.

 3. Foarte profunda remarca ” de a spala mizeria PSD”. Reamintim ca angelicii PNL-isti au fost cei care au liberalizat prețul la energie, au renunțat la impozitarea firmelor cu 1% pe cifra de afaceri, au renunțat la a incasa datoria pe care Raiffeizen o avea către statul Roman, au furat enorm in pandemie, au achiziționat 120 milioane doze de vaccin, au avut un prim ministru, în persoana lui Citu,care e pe statul de plata a unora care l-au făcut curat dupa ce s-a murdarit cu praf alb de faina neagra, care nu si-a luat examenul de treapta. au un ministru al Culturii care susține mișcarea LGBTIQI. au doi doctori cu doctorate pagiate. au avut un Ministru al Sănătății sub oblăduirea căruia au ars de vii oameni în spitale. au fost în linia intai a susținerii lui Zelensky, pupatul polei UE, NATO, SUA, intr-un cuvânt
  ingerii lui Charlie. Curați murdari, coane Fănică. La Nufărul cu ei. As și detergent de calitate pentru a mirosi frumos și a-I da șansă demagogului Rareș ca iasă la înaintate cu chelia în farv de bat, asa ca să se lupte cu Baiazidul de la Vest de Eden.
  PS. Sa nu uitam sa iubim transpiratii/ fiindacă ei sunt pe acest pământ îngerii casti ai sperantei. Sa nu uitam sa iubim generalii/ fiindca ei ne hrănesc speranța și banii. Dorim din partea PNL o poziție ferma vis a vis de Bastroe su fata de Ambasadele străine care ne conduc madina spre zidul plângerii.

 4. Azi estem bine dis’pus. Ăla din stanga nu știe ca să scrie, ala din dreapta nu știe ca să vorbească! Pentru ala din stânga X+1=0 , cât este X? Naduseste 1 an, ioc cât e X. Ăla din dreapta nu trece de „Ana are mere” Doctorat pe Dracu’, Putini cu brânză de oaie, curcani grași, butoaie cu Cabernet! Ambii doi prezidențiabili? Analistul politic Bogdan Chireac aprobă pozitiv! Parcă mă uit la păpușile Muppets, Circul Globus! Rău am ajuns ca țară, Rău! Un covrigar analfabet plus un impostor analfabet, ambii doi la Cotroceni? Brrr, brrr, brrr! Și bineînțeles Rareș Bogdan PM? Brrr, brrr…

 5. Cheptu’ sus soldat, cheptu’ sus! Cuuuul- cat, Cuuul-cat, suuus, jooos! Gata am Doctorat în Științe Militare! Rrromaniiia esstee ppe crestereee econoooomica, hmm, și eaaa esteee pee pluus! Limbaj de PM cu 3 miliarde de cefe de porc la popota, mâncate împreună cu 100 de garnituri de tren de fasole, plus 3 miliarde de partide de table! Noi în anii doua mii/ Când nu vom mai fi copii/ Vom da de Dracu’. Ana are mere, Ana are mere! Bravo dle general, 10 000 de Euro pensie!

 6. Bravo @ marius și să nu uităm că ei au fost tartorii retrocedărilor unor urmași ai căror înaintași nu au fost niciodată proprietari. Afacerea asta, mai tare ca Skoda din anii 30 a „imaculatului” guvern Maniu, și afacerea covidu’ a idioților orban-cîtu cred că sunt cele mai mari furaciuni din Romania ultimului secol având tartori pe țărăniști și liberali!

 7. Au mai trecut 48 de ore de când irakienii taie la metale rare de la Mintia, Au tăiat cam 300 de tone, cam 6 milioane de Euro! Pt 1000 de kg de metale rare, procesezi 101 000 de tone de steril! Irakienii distrug, Virgil Popescu doarme dus, putred de bogat, Miliardar în Euro. România da de pomană de sâmbătă morților! Dar România, DNA, SRI, nu dau de pomană pentru Mintia? Că tot moartă este!

 8. Eu după lumânarea pusă la Cașin plec la Cornu, la actualul analist politic Adrian Năstase, ca să ii înmânez un bax de lumânări pentru morții României! Tractorul Brașov, Steagul Roșu Brașov, Petrom, Resursele, morții din România din cauza șomajului și a lipsei de asistență medicală! Analistul politic Adrian Năstase va da de pomană Miliardul de Dolari de la OMV Austria către copii lui!!!

 9. Ana are mere , Tică nu are minte, latră, latră, latră, bea apă cu apă, dar tot se îmbată

 10. Eu zic ca Raresica , caraghiosul asta , este piatra de moara de gatul pnl-istilor ; nimeni nu-l crede si nici sa-l bage in seama nu cred ca mai e cineva . Poate doar ‘buricul politic’ al lumii , Gusa senior (Doamne ce ifose pe capul lui!) , care mai nou , il impinge in fata si pe Gusa jr la o anume tv care a devenit afacere de familie .
  Bravos natiune !

 11. Și electoratul ce zicea? Ultima data am votat cu PSD și am luat-o în barba de la Johannis care l-a numit pe Orban prim-ministru. After, s-au unit tusea psdista si cu junghiul liberal și iar am luat-o în barba. De data asta nu voi mai vota sau în cel mai rău caz votez cu AUR daca îl „ejaculează” pe Piperea care susține clanul Firea-Pandele. Ce păcat că, alegerile parlamentare se desfășoară la 4 ani in loc de doi ani ca să-i trimitem la cosul de gunoi pe toți hoții din vârful bucatelor și care se aleg pentru a fura pentru ei. Și prostii care dau votul rămân cu buza umflata!

 12. Cică nu e clanuri infracționale la guvern și în politica românească pe legături directe cu infractorii! Auzi proiect avizat de la ministru justiției „prejudiciați in urma oricăror infracțiuni, vor fi despăgubiți de la ministerul justiției „! Acest proiect liberal avizat, arata clar că în Romania, se implementează liber la infracționalitate de orice tip prin lege, despăgubește ministerul justiției totul! Vă închipuiți ce mentalitate de infractori=karma negativă la purtător, au acești cretini din politica?! Ferească Dumnezeu ce vremuri ne vor apasă grav! Nu e bășcălie, chiar Alinuta a declarat pe tv cu gura ei că există în vigoare!

 13. Bună ziua !
  Sub papucul diletantului Cotro si cu multi oportunisti si papagali la varf
  PNL e pe topogan. Mult dispret față de PNL. Estimez că la parlamentarele
  din 2024 PNL nu va atinge 15%.
  Va merge in opoziție cu Iohannis ,HOȚII si trădătorii de țară!

 14. Mizeria umană la superlativ.. Pestele plagiator cu dottorat la dat găuri în aer e exact ce trebuie unora blegi și corupți..

 15. Și când te gândești că au fost absolvenți de Fizică Atomică în cumpliții ani 90, care spălau vase în Centrul Vechi! Absolvenți pe care l-au avut la Fizică pe profesorul Anatolie Hristev! Te închini de silă și de scârbă! Ai bila din colecist în cavitatea bucală! Îți zici în barba, Do I dream? Ăștia mai vor și la președinție? Cred că dacă ar învia din morți Academicianul Solomon Marcus, ar muri la loc. Covigarul Analfabet din Buzău care se joacă cu România ca porcu’ cu bostanu’, are intenție de vot de 31%? Cine e mai vinovat, el sau poporu?

 16. Ce faceti don Nistorescu, unele stiri ne anunta ca MacCiuca va candida la presedintie.. Dvs nu ziceti nimic?

 17. Liste comune ‘arata cat de escroc e cuplul de papagali Alina und Isar,nimic altceva!Practica electorala spune ca Partile aduna mai multe voturi decat Intregul”deci intai sa-si ia fiecare paartid bazinul electoral si dupa alegeri sa discute aliante
  Pericolul democratie romane,atat de caricaturala si slaba,rezida in existenta AUR si USR ,doua partide extremiste,fara viitor dar foarte prezente azi

 18. Ciuca tancul fara senila bushit si santajat de americani in mijlocul podului. PNL in coloana din spate nu poate trece mai departe. Dar in spate sta evvreul Rareshh BohoDan varianta evvreuasca. Apoi vine evvreul Gioana de la PSD. Lupta pentru putere si capusharea Romaniei. 5 miliarde date din mancarea copiilor romani la evvreul Zelensky sa-si daca vile si piscine. Para Indarat la hunta militara din PNL si PSD.

 19. Bine bine, căpățânile, dar unde sunt burțile? Nu mai încap în cadru? Sau dacă reporterul le filma burțile, camera avea greutatea unei haltere de 386 de Kile și ii rupea bietului reporter încheietura mâinii? Degeaba clamează în CV pe net, ăla din dreapta, cum ca are 96 de Kile! Burta-i burtă ca în „Regii Nisipurilor” a lui George RR Martin!

 20. Burțile nu piere din politică din România! Intri păduche, mort de foame în politică! Ieși milionar în Euro și gras ca un porc, ca un hipopotam! Bag seama că popota de la Casa Poporului cu friptură cât un capac de veceu cu 8 lei porția, atrage mai mulți parlamentari decât în Aula! Câine ai fost, porc devii! Devil, devil…Mișto melodie, Mișto clip muzical!

 21. Dupa atacul suburban a unui oarecare păros de vineri,editorialul de azi restabileste un echilibru necesar Cotidianului
  Faptul ca nu au oameni notabili, utili pe profesie, nici PNL,dar nici PSD sau AUR,nu mai vorbesc de USR, arata ca politica a ajuns un fel de tomberon ocupational, cand cei mai prosti dintre angajatii din ‘servicii’ aleg cariera politica ,la ordin

  PS Doar nu credeati ca e vreunul care nu da raportul sau nu e controlat :)))

 22. Dupa parerea mea, indiferent de modul cum se vor desfasura alegerile, „alianta” PSD-PNL se va mentine. Nu vedeti ca niciunul dintre partide nu are cu cine sa guverneze? Doar daca, oricare dintre ele, s-ar alia cu AUR sau USR(piei drace!!!). Nu vad alte posibilitati, tinand cont de faptul ca niciunul dintre ele nu poate obtine o majoritate absoluta (peste 50%). Mai cred ca PNL-ul se poate revigora doar intr-un singur mod: sa-si curete ograda proprie de fostii (si actualii!!!) PDL-isti basisti si sa inlature toate gunoaiele gen batistuta cheala, Orban, Catu, etc…!! Altfel, nu vor depasi 20% la alegeri, procent cu care chiar nu au ce face, doar daca s-ar „alia” cu AUR+USR, eventual si cu UDMR, lucru care ar insmemna chiar o catastrofa pentru Romania, garantia sigura a intrarii tarii in faliment!

 23. SONDAJ COTIDIANUL.RO
  Credeți că este echilibrată presa română în relatarea conflictului dintre Israel și Hamas?
  La NU-ul meu aș adăuga și observația că cele vreo câteva voturi de DA se datorează „COTIDIANUL”-ui, această oază de îndrăzeală , curaj și verticalitate dintr-un pustiu intelectual de o supușenie și lașitate și pupicurism dezgustător !
  P.S.
  „Omul ăsta nu-și dă seama că joacă într-un Las fierbinți politic la care nu participă decît el și nevasta și încă vreo cîțiva care…..”( tare de tot 😎 ), mai ales dacă urmarea ar fi cu totul alta , ca în realitate . 😉

 24. Si acum rad de R. Bogdan: „Florin Citu presedinte! Florin Citu presedinte!”.
  Pacat ca presa din Romanica, fara standarde, fara coloana si cumparata politic inca se mai uita in gura astora; un fel de liga 1 la fotbal.

 25. tatarii astia manelisti de Bukres si teleorman au bagat pacanele an vest, siporma se antreaba ca de ce nui vor austriecii an Schengen. Pai nui numa austriecii, ci toata europa nu va vor. Ca basescu lea bagat prin voi pacanele an Schengen.

  papadia mea, ca munca an fabrici si uzine nu ma ie pacolo, ci numa barbut si pacanele, darar blenoragia si siphilisu paste neamu vostru de tatari turci, nascuti dinpacate an tara aia. Van ghura de nehaliti. Ati infectat europa cu pacanelele voastre. Nu degeba va baga vestul siacum cersetori si hoti pan ziare si reviste.

  cacamas pa mormantu vostru de scursuri subhumane. Al lasa pa tatar inima sa fure salariu de la om. Salariu de la om sarac, cucaresi hraneste copiii. Voi najungeti niciodata la nivel de om, camas pa mormantu vostru.

 26. Dragalasilor, cred ca ati remarcat ca sectiunea de comentarii este de cele mai multe ori de 10 ori mai tare decat articolul in sine. Chiar daca ne mai injuram din cand in cand asta face bine la democratie pt ca arata interes si opinie. Ce nu inteleg eu este altceva. Voi umblati prin lume? Daca da, nu ati vazut ca politica este la fel peste tot? Va plangeti de prosti? Pai nicaieri in lume vreun destept nu s-ar baga pt ca gandeste si evalueaza riscurile. Prostul nu. „Mafia” internationala sprijina prostii din acest motiv si-i promoveaza. Nu va mai pierdeti timpul si nu mai sperati la idealisme pt ca nu se poate. Cel mai curat si bine intentionat dintre voi daca ar ajunge acolo ori se supune si ia si el ceva ori isi va blestema zilele. Asa ca potoliti-va si terminati cu naivitatea, cu uratenia estului si frumusetea vestului. Singurul lucru care conteaza sunt banii. Iar pt bani se scoate cutitul. Dati-o dracu de treaba ca sunteti baieti mari! De fete nu vorbesc pt ca s-au maritat si s-a dus!

 27. Mai demult imi spunea un tip ca prima grija a generalului de popota Ciuca ,atunci cand s-a vazut premier ,a fost sa-si ridice din pix nevasta in grad.Nici macar n-a mai facut scoala aia militara.Dupa cateva luni s-a pensionat sa poata manca si gura ei o pensie speciala.La fel a facut si Citu ,,economistul,,lui peste prajit cand s-a vazut premier de premier.Nu stiu cum se face da batranul lui a castigat procesul pentru cateva sute de hectare de padure dupa ce s-a judecat ani de zile.Acest pnl va disparea la cosul de gunoi a istoriei,da inca n-o stiu.Iohannis ,Ciuca,Rares si unguru bulan Orban nu sunt decat groparii partidului,niste bolovani care au tras in jos un partid istoric.Ce alegerii sa mai castige liberalii cand au sub zece la suta incredere ? In ultimul timp zece mari scule ,,liberale,,au migrat spre alte partide.Au ,,mirosit,,ca se scufunda corabia si au fugit.Nu im place sa pocesc da din cate vad nu va mai exista nici un partid liberal cat de curand.Asa cum spunea un turist de renume mondial..Ghinion.

 28. O sa pun o analiza cu atentionare, atentionare pe care am simtit-o in 2017 in cairo, am scris si atunci ce scriu acum. De cativa ani buni, se discuta pensiile si salariul minim, nimeni nu apasa pe pensiile si salariile nesimtite primite de la bugetul statului roman, doar amintesc ca exista. In Romania sunt in jur de 4,500.000 salariati sau locuri de munca ocupate, cel putin jumatate din acest numar de locuri de munca, sunt ocupate de numitii politic in functie care platesc contributie doar pentru un loc de munca, restul nu conteaza si depun o suma la pilonul mamii lor de escroci. Am stabilit, jumatate din aceste locuri de munca platesc contributia la pensii, cam 2.500.000 angajati, sa ne amintim ca au dat ordonanta acum cativa ani, in care, fiecare cetatean nu era obligat sa contribuie lunar la propria pensie. De cativa ani, in categoria pensii au fost agatati si cei cu ajutor social si cei pensionati pe boala fara o zi sau 10 lei contributie platita la propria pensie, bugetul casei de sanatate, s-a subtiat pana la golirea definitiva, adica, exact ca in egipt, chiar daca ai muncit si contribuit, canci pensie, ai copii, i-ai conceput ca ai dorit, si nu exista nici alocatie sau daca este, sunt cativa marunti pentru o paine la saptamana! Din cate se vede ca se incearca, vor sa ramana ca in egipt+cateva tari africane, drepturi financiare au doar cei care muncesc in politica, guvern, parlament, armata, politie si patronatele care folosesc sclavi pe cativa maruntei pe plantatiile lor. Toti din politica s-au aranjat ca mari boieri, mari avuti in absolut orice si, can ce am scris urmeaza. Justitia ramane cu nesimtitele venituri si pensii mereu crescand, pentru a nu fi agatati si pedepsiti escrocii cu luxul si nesimtirea in gat si permanent la purtator.

 29. Domnule Nistorescu,
  As dori sa scrieti un articol cu titlul ” PNL și boul cu car”. Firește boul nu poate fi car, dupa cum nici carul boul cu doctorat, ca lumea liberala sa se simta jignita ca sa iasă în piață și sa vândă pătrunjel murat urland, gogonele lgbtiqiste la taraba Țurcanu dansand și frunze de coca Citu cu ascendent în oile Țurcanu și tigai fără țigarete unu și doi și un sfert, dar totuși cu praf de copt vaccinuri la rece.
  PS. Cică Rareș a lui Bogdan inima de leu devalorizat a fost pus primul pe lista Europarlamenarelor. Noi spunem ca merita. A luptat pe toate fronturile ca să nu consumam insecte cu dizabilități, viermi cu trecut dubios, cosasi cu coasa electrica și țânțari din specia corect politici. Personal, dar mai ales accelerat am apreciat luarea sa de poziție de mers în patru labe pe verticala în fata Ursulei când i-a criticat rău de tot de austrieci. Ton și semiton, domnule. Atitudine cu chelie de herghelie lustruita cu ceara de al-bine și al-rau demna de toată stima și mandria o Maciuca din tranșeu ca sa salvam România.
  PS cu Pa. PNL-ul face înscrieri pentru cursul de salvamari România. Cursul e gratuit și se adresează tinerilor anal- fa major- beți mortali de succes și suc cu CERINTE EDUCATIVE SPECIALE, adică de suc cu dizabilități, ceea ce dacă îl privim pe Citu cum conduce de pe o banda de tâlhari pe cealaltă banda de tâlhari cu doctorat e conform realității.
  Pa. Zic si eu. Orban chitaristul și cântărețul de romanțe jhoannisye e musai sa revină la matca care a depus ouăle din care a ieșit el,negru de alb și alb ca spuma laptelui de magarita ca să ne salveze de marele PSD aflat la intersecția a doua drumuri comerciale cu semafor american și trecere de pietoni marcata cu bivol în loc de zegra.

 30. Nea Tudor care la sfârșitul vieții vindea usturoi în piața Matache Măcelarul, a scris „Flori di mucigai” Citez: Din bube mucegaiuri și noroi/ Croit-am frumuseți și preturi noi!. Analistul politic Bogdan Chireac cu siamezul cu care suge la singura tâță a pesedeului, sociologul(?) Pieleanu Marius, consideră că ambii doi din poză sunt citez ” excelenți” candidați pt Președinția României! Or fi românii proștii și analistul politic cu sociologul , acolo unde i micigai, ei văd Diamante? Unu’ e Heron din Alexandria, altu’ e Ptolemeu? Cumva cei doi iau bani nemunciți de la psd? Io nu cred! Analistul politic Bogdan Chireac, copil de general de securitate, „sifon” la Securitate când era la ONT, nu ar lua un leu nemuncit! Pieleanu idem! Conform Avangarde, PSD are 118% intenție de vot, PNL are 97,62% intenție de vot, e greșeală de tipar! Analistul politic Bogdan Chireac lucrează pe bază de pasiune, numai ce lasă clientul, o broșe, 10 milioane de Euro de la SRI, aparate de ascultare, ceva acolo! Eu ascult ca să nu fiu ascultat!

 31. Isar stie sa socoteasca, Mc Ciuca nu stie. Poate buzoianul le face o surpriza si lasa pedeleii afara din joc. Anticipez cum vom rade, convulsiv.

 32. Carl Linee daca ar vedea poza, nu ar ști unde ca să îi încadreaze, în regnul mineral, vegetal, animal! Nici unu’ nu are atribute de Homo Sapiens! Am văzut interviul de la TVR1 ” dintre” Laurențiu Ciocazanu, ospătar cu studii medii pus de psd, șef la știri la TVR, având invitat pe dl Nicolae Ciucă! Nici în Planeta Maimuțelor, Păpușile Muppets, nu am râs așa cu lacrimi! M-am tăvălit pe jos de râs! Mă uitam ca la tenis, ba în stanga, ba în dreapta! Încercăm ca să „deslușesc” care dintre cei doi, e mai înapoiat mintal, mai necitit, mai neculturalizat! Căutați pe Net interviul dintre dl ospătar cu Studii medii Laurențiu Ciocazan și dl impostor Nicu Ciucă! Râdeți garantat, leșinați de râs! Citez din analistul politic Bogdan Chireac: Dl Ciucă este excelent ca președinte! Morsa fumează ” iarbă” ????

 33. Astia nu pun toate ouă in acelasi chiar. Dupa alegeri le numara dupa metoda Nastase si apoi vad daca iese de omletă. Disperare mare la PSD , in primavara va începe distracția. Ciolacu va fi sabotat de grupul Stanescu ‘Olguta si grupul de la Cluj a lui Dâncu . Basca ca baronii Buzatu, Arsenie,etc dau cu subsemnatul! Cine le va numara „voturile”in cuibare ?

 34. Doamna Core cu dl domn Drag de România! Vă dau o vieste proastaa de tooot la ambii doi! Dna Core, pupila dumneavoastră iubită ( altfel cum?) Ionel Arsene, fostul șef de la CJ Piatra Neamț din partea PSD( cum altfel), va fi extrădat în România pentru pedeapsă 7 ani, 117 Milioane de Euro furaciune Buget! Doamna Core! Știați că pupilul dvs Iubit Ionel Arsene, despre care spunea fostul lui Diriginte, profesor de istorie, că are IQ extrem de mic și va ajunge ori interlop, hot de buzunare, ori infractor politic! Ce spuneți dna Core? Prostul României, prostul Planetei, șef la CJ Piatra Neamț din partea PSD? Primul om în giudeț? Vă crapă obrazul de rușine dna Core dvs trol psd! Crăpați de rușine? De ce nu sunteți trol Dumitru Constantin Dulcan, Leon Danila? Aha, aha! Nu e „malai” Core? Tu jurnalist excelent, de ce îți „pute” Sfânta Muncă? Sunteți o celula de criză la PSD, scopul vostru câștigarea alegerilor cu orice scop? Chiar cu vinderea României? Naivilor! Adrian Năstase a vândut România înaintea voastră, naivilor…

 35. Hahaha, „tractoru’ Ciucă” ….. hahaha, forţă, tractare …… hahaha, mai daţi-vă-n păpuriş cu trabantul vostru!

 36. Citind la postări, eu îmi desfat sufletul! Unele sunt chiar peste editorialul meu! Bravo cititorilor mei iubiți și cinstiți! Voi sunteți cu mult peste clasa politică a României! Ceva mă frământă precum mamaliga fierbinte cu brânză de oaie! De ce unii cititori, unii care postează, sunt angajații celor de la putere? Adică să fii trol? Asta nu pricep? Tu angajat ca trol, ești superior intelectual celui care te-a angajat? Nu pricep și pace! În fine, asta e!

 37. Tică, o ai tars mică dacă vrei să te bage in seamă nisto-rectu. Cred că ai limba caldă, umedă, plăcută lui nea corcodel rectu cel corectu

 38. Și eu cred că fac bine că merg separat la alegeri. Trebuie însă să scape de Rareș Bogdan, de Țurcan și de Alinuța. Ciucă așa bolovănos cum e el e totuși om serios. Din păcate nu reușește să se impună în PNL. Ar trebui să-l consilieze Ciolacu despre care n-aș fi crezut că-i atât de abil.

 39. Marele tractor Ciuca nu este decat o rabla neputincioasa.
  De fapt PNL nu face dacat jocul PSD de al vedea pe Ciolacu si Simion in finala.
  Partea proasta este ca rezultatul nu va mai fi ca in finala Iliescu-Vadim, acum va fi votat Simion.

 40. Măi, oameni buni, hai să-l lăsăm pe ăsta cu tractorul și să ne uităm (doar ?!) la altul , de data asta unul cu basculanta ! 😎
  Mai bine zis de unul care lunar ia bani cu basculanta :
  https://www.facebook.com/USRUniuneaSalvatiRomania/posts/pfbid02odHdWtsmAGtc2CU1X6CJdCo1b1uynJdMqUeSidqAhEFR1dUa5W14SKWEZiJmyQEFl?gclid=EAIaIQobChMI0s_R7bCqggMV-VIeAh2q0w7hEAEYASAAEgKOvvD_BwE
  Mai pe scurt :
  – Președintele Franței salar brut lunar – 15.200 E
  – ” Germaniei ” ” ” – 21.500 E
  – ” Austriei ” ” ” – 26.700 E și acuma țineți-vă bine !!!!!!
  – Președintele ASF România , Nicu Marcu – 28.900 !!!!!
  O să spuneți că ce mă mir așa că doar leul românesc nu se compară cu euroii UE . Nu dragi români, cum ne zic nouă toți alogenii care -și bat joc de noi și ne fură și ne jecmănesc pe capete , cum se spune și de aia ne iubesc că ca noi- fraieri- nu mai găsesc : Și ăia 28.900 sunt euroi !!!!
  Când vă spuneam eu că dacă au găsit metoda eliminării evaziunii fiscale prin plățile „cache”, hai să desființăm naibii ANAF și alte instituții care răspund de asta, și unde te pomenești că se câștigă sume la fel de nesimțite de fapt, dar la ASF și la asemenea cifră astronomică nu mă gândisem !
  O anchetă parlamentară, precedată de un bilanț al activității se impun cu necesitate, altfel…..
  P.S.
  Dacă ăsta ia bani cu basculanta celălalt, conațional de-al lui, Mugur Itzărescu de la BNR oare cu ce-o căra ? Cu avionul ? Nu cred ….că-i încap ! 😎

 41. „Astia nu pun toate ouă in acelasi chiar”

  Proverbul era altfel si cu totul alt inteles, mult mai apropiat de situatia actuala: „ca sa faci omleta, trebuie sa spargi oualele” !

 42. Am mai văzut filmul ăsta . Rareș Brașoave , maimuța urlătoare se ține cu disperare de cracă . iar Graseiata se înțelege cu Gângavul *din priviri , să-și taie singuri craca să *cadă pe capul lui Mobutu , care și așa are o liotă de pigmei să-i expună la grădina Zoo de la Brabant …

 43. E un bolovan legat de gatul unuia ramas fără mâini și picioare

 44. Sa ma prefac ca nu inteleg? Nu este stilul meu.
  Sa fiu bolnavicios de suspicioasa nu este stilul meu.
  Bine, mi s-a spus si nu o data de catre scelas personaj ca nu sunt bine venita… Sa cred ca indispun pe cineva si un sublocotenent isi ia sarcina de a curata forumul?
  Sa ma fi inselat cand in 2020 am aterizat si eu cu parerile mele?
  Eu, femeie, eu cu convingerile mele, eu cu iluzia mea ca suntem liberi…

  Doamne, grea dilema…

 45. De unde vine agresivitatea?
  „Agresivitatea nu vine doar din individ, nici doar din biografia lui, nici din relația lor. Ea vine și din alte locuri – tot mai mult din societate, cu organizările, condiționările, manipulările, ideologiile și propagandele lor. De aceea, agresivitatea nu se poate diminua fără a reconcepe organizările instituționale, politicile și acțiunile pe care le favorizează pe direcții noi, sau măcar noi în context. Reconceperea și schimbarea rămân însă tot în răspunderea politicii.” Andrei Marga

  La urma urmei si o publicatie are politica ei… dar sa o spuna.
  De exemplu, nu o acceptam pe Core sau nu acceptam pe cei care se declara cu „Drag de România”…

 46. Ciuca bagat in mocirla numita PNL de Tatuca, care l-a propulsat in ideea ca daca Ma Ciuca iese Presedinte sa nu-l bage la zdup. Johannis pregateste doua slugi, Ciuca si Hellvig ca sa scape.

 47. Și eu care credeam că vor merge pe liste comune.Sunt total dezamăgit.

 48. Paiiii…e cam pe invers, adica PSD-ul spala la greu mizeria PNL-URS-ista !

 49. Printre profesorii de Anatomie Patologică există de multă vreme tradiția donării propriilor trupuri în scopuri medicale, după moarte. Hugh Paatterson privește lucrurile altfel: – Mi-a plăcut să predau anatomia și iată că o s-o fac și după moarte! Ăștia doi din poză își donează corpurile după moarte? Două dileme! Unu, cu ce le cară? Cu Basculanta? la ce greutate au…. Doi: în ce regn? Că ăla uman nu! Sic transit gloria mundi..

 50. & ,,Deciii”, cum ar zice domnul Ion Cristoiu, domnul Cornel Nistorescu, absolvent de litere multe, cu un articol cu ”subiect științific” despre ,”Dezumanizarea reproducătorilor speciei”, candidați PNL, deci cu, ”fulgi” , ?

 51. Frații Muraru sunt pe val cu războiul din Orientul Mijlociu! Bogdan Aurescu este pe val cu războiul din Ucraina, vrea ca să ii pună cătușele personal lui Putin! Analistul militar Radu Tudor este pe val, este războiul pe Terra! Analistul politic Bogdan Chireac este pe val! Este Calea, Adevărul și Viața la toate Televiziunile și alea văzute și alea nevăzute! Numai România nu este pe val! Colapsul Economic bate la ușă! Cum poți fi analist politic cu stomacu’ gol?

 52. @ CTP totuși ,,latră”, așa cum vă explica domnul Nistorescu,„ într-un articol anterior, ?

 53. Nu de trădare mă feresc, ci de trădători! Covrigarul din Buzău, total alfabet, nu e naiv deloc! Slugoi, supozitor la Davos! Eliminarea banilor fizici din comerț, porcii din bătătură nu mai pot fi vânduți, triplarea impozitelor pe IMM-uri, interzicerea centralelor de apartament….Slugoi supus! Bașca 3% din PIB pentru Ucraina, armament american de 38 mld Dolari din anii 70′. Cu omul nescolarizat/Te lupți puțin și ai scăpat/ Dar duci o luptă colosală/ Cu prostul care are școală! Școală la Ecologica la 36 de ani! Vai de Sufletele noastre…

 54. Va servim ca de obicei, fasole cu ciolac, pt. buzaunaru fiecarui roman

 55. In pnl e infiltrata mafia doftorilor, a spitalelor si hotilor din Romania.Astia au fost si sunt dusmanii natiei romane din toate timpurile. Visteria tarii era la Ionel, cand venea in sat il astepta satul la mosie cu servitori si cu virgine.O plimba pe una ,stie lumea buna de cine vorbesc, pe la cancelariile Europei,doar,doar. De cate ori au fost la ciolan au ras tot ce le-a iesit in cale.I-au umplut pe fratiorii lor micula de euroi, au dus pe romani la sapa de lemn cu gazul si electricitatea cu licheaua Popescu, au pus pe butuci Mintia ,etc.,etc. Ce au construit astia in 30 de ani? Saracia la romani!!! Nimicaltceva! Ce faceau ai lor intre razboaie au facut si face si gasca de acum.Un popor care nu gandeste si nu analizeaza inainte de a merge la vot,asta pateste.Pe cine au votat? Pe aia care au tinut tara la opinca, bordeie, iobagie,tablita si condeie? Ei la Paris,talpa tarii la iobagie pe ogoare? Au insirat baliverne despre ei marii nostri scriitori?Caragiale,Slavici,Creanga,Eminescu,Goga,Rebreanu,etc.Cine omora in 1907,in 33 la Grivita. S-au ascuns de razboi si ei si taranistii, la nopti pierdute la poker cu Malaxa.L-au trimis din lasitate pe maresal la razboi,dupa care l-au dat la bolsevici. Ei la caldurica, tara cu tunul tras de boi la razboi.Ii durea in pix de tara.S-au intrebat de ce s-au nascut legionarii? De hotiile pe care le faceau si pe care le fac si acum.Daca nu erau comunistii cu astia dormeam la corturi.In 89 au stat pititi ca potarnichile.Au scos capul dupa ce au murit altii la criticat si furat.Cine mai voteaza cu PNEleaua si PNTCD-ul ? Astia care umbla dupa ciolan si dupa furat.Rares bogdanel un kuli buli cu tupeu care nu-si vede lungul nasului, s-a spurcat la Parlamentul European,nu mai serveste altceva in alta parte nu-i mai place.A uitat de unde a plecat si, mai rau, a uitat cine este de fapt.Un papagal de zero barat,in termeni de algebra politica.

 56. Cand vezi atatea nulitati in PNL te intrebi oare de ce vor astia la putere daca sunt atat de incompetenti … inteleg ca in PSD e un reflex al fostului PCR , fostii comunisti pur sange si-au trimis in partid finii, copii,cumatrii, vecinii … dar partidele noi , de ce au atatia oameni lipsiti de caracter , de vointa de face ceva pentru tara asta ? cred ca politica e o boala , te contamineaza cu prostie odata ce ajungi acolo , betia puterii le ia mintile… Ce sa faca o Gorgiu , o Turcan in politica ? niste nerusinate ! Rares Bogdan , un filfizon cu pretentii ! el crede ca daca s-a pudrat si parfumat , daca s-a pensat si epilat isi merita locul pe scena politica … trist , foarte trist , astia nu mai ies din politica decat cu picioarele inainte !

 57. Care PNL? Dacă treci pe langa un membru PNL observi că nici măcar umbra nu face! Face in schimb hoții pe banii fraierilor de romani. Cei mai mari jefuitori ai poporului român din ultimii 33 de ani. Nu vor impozit progresiv și nici limitarea casului. Instiga amărâții de la țară care cheltuiesc 10 lei pe zi ca sa fure patronii de magazine comerciale care da mâncare și băutură pe caiet. Pai băncile au mărit comisionul la retragerea numerar nu la depunerea de numerar pe card. De ce sa retragi numerar din banca când poți plăti cu cardul?

 58. Nimic interesant, două cancere de partid, care au pus sistematic econoia România pe butuci în cei 33 de ani,este vremea schimbări si-a alungarii acestor alogeni de la putere

 59. Maciuca-i pe tractor
  Și transpira cu mult spor,
  Dar jhoannys e mai bărbat
  A trecut prin pat juma de sat.
  PS. La citirea acestor rânduri apărute în revista” Mutul polonicul cu transliratii davoisti” latura lgbtiqusta a securității, USR a depus la Casa de toleranta Cotrocenii și CIA” un memoriu prin care îl acuza pe navetist ca nu a utilizat întreg fondul de rezerva al partidului pus la dispoziția acestui și ca cei care nu au fost folosiți se simt discriminați și, ca atare roagă reprezentantul oficial al celeilalte case Casei de toleranta” Cotroceniul și Parlitii de Craciun” sa remedieze situația. Pa tu, e speranța noastră, încheie usr-eul plângerea însoțită de un flacon de lacrimi lgbtiqiste cu nuanță roz bombon cu bombonel.

 60. Comentarii de 10 ++++, comentatori muuult peste clasa politică analfabeta din România! La Adevărul, transformat subit în „Jurnalul National” maxim 2 postări de la 200! Cădere cu 1000%! Cotidianul ” încă” mai livrează ozon(O3) cititorilor! O fi la „Neadevarul” vb de bani spurcați, bani nemunciți, livrati copios de aparatul gigantic de propagandă PSD? Românul curat, vede, simte parandaratul, blatul „dintre” PSD-PNL și Media! Jegoșii ani 90, șube transpirate, căciuli rusești, oameni adentati, cizme de cauciuc pline cu noroi, Frontul Salvării Naționale votat cu 87%! Adrian Năstase cu Dan Ioan Popescu își făcea „incalzirea” de pe tușă, Diana Tușă! Urma cel mai mare furt din Istoria României, de la Timpul lui Planck 10 la puterea -39 secunde! Urma Timpul lui Iliescu! Urmarea o știți…Urma Plutonul de Execuție pentru zeci de mii de hoți? Nu! Încă era în vigoare litera H, spionajul și sabotarea Economiei Naționale!

 61. Nu cred că este țară mai furată, mai jefuită cu acte in regulă în Europa, decât în România! Mafia gulerelor albe excelează la noi, mafia Justiției, mafia Medicală, mafia Politică. Cititorii Cotidianului cred că si-au format suficienți anticorpi, incat să stea cât mai departe de aceste organisme corupte.

 62. Mintia? Alt parandarat( Serghei Mizil). De mâine la Mintia se taie în continuare la turbine,turbine la fier vechi, de către ingineri irakieni, absolvenți de Politehnica secția Energetică în Deșertul Sahara! Sau se retehnologizeaza?

 63. pnl după crin antonescu, la vale pe tobogan. klaus a inghiti in sec si i-a cununat fara acte cu psd, măreatza sa victorie fara dezbateri cu vio.in lipsa unui ilie bolojan si eduard helvig, 2 oameni cu cap și magnet, bunelul ciucă nu poate înghama natângi si fanfaroni ca rares, prietenul lui vanghelie, ( autorul lozincei ”florin cîțu-presedinte”!!!!),flutură ânt, tânărul pensionar stolo si secretara sa de la cultură, ralu, justitia absolventilor de la cantemir, ecologică, spilu haret, bioetrra, etc . păcat că pnl n-a invatat nimic din istoria PNT@!!!

 64. pnl după crin antonescu, la vale pe tobogan. klaus a inghiti in sec si i-a cununat fara acte cu psd, măreatza sa victorie fara dezbateri cu vio.in lipsa unui ilie bolojan si eduard helvig, 2 oameni cu cap și magnet, bunelul ciucă nu poate înghama natângi si fanfaroni ca rares, prietenul lui vanghelie, ( autorul lozincei ”florin cîțu-presedinte”!!!!),flutură ânt, tânărul pensionar stolo si secretara sa de la cultură, ralu, justitia absolventilor de la cantemir, ecologică, spilu haret, bioetrra, etc . păcat că pnl n-a invatat nimic din istoria PNT@!!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.