Politehnica Iaşi a adus un portughez pe bancă

Portughezul Anthony Da Silva, cunoscut drept Tony, fost jucător al echipei CFR Cluj, a fost anunţat, luni, în funcţia de antrenor principal al echipei de fotbal Politehnica Iaşi.

Tony, 43 de ani, îi va succeda în funcţie lui Leo Grozavu, care a părăsit echipa ieşeană după înfrângerea în faţa formaţiei FC Botoşani, scor 1-2.

Născut în Franţa, Tony a evoluat în cariera sa la echipele portugheze SC Dragoes Sandinenses, GD Chaves şi Estrela Amadora. Pentru CFR Cluj a evoluat între 2007 şi 2010, cucerind două titluri de campion al României.

Ca antrenor, Tony a pregătit echipe ca Oliveirensem, Braganca, Vilar Perdizes şi Montalegre, a fost interimat la Academico Viseu şi secund la Freamunde şi Pacos Ferreira.

Antrenorul Leo Grozavu a fost demis de clubul de fotbal Politehnica Iaşi, sâmbătă seara, după ce formaţia din Copou a pierdut meciul cu FC Botoşani, cu 1-2, în deplasare, în etapa a doua a fazei play-out a Superligii.

Poli Iaşi se află pe locul 13 (7 din play-out), care duce la barajul pentru menţinere, fiind la doar trei puncte de ultima poziţie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.